Dělá test Clearblue duchy?
Ahoj, máte s tímto testem zkušenosti? Je spolehlivý? Děkuji za případné sdílení.
Ahoj, vcera jsem si delala ClearBlue easy a je tam malinky duch, viz fotka. Aspon doufam, ze tam je a ze si ho nevymyslim. Tak jsem si dnes udelala ten digital a je tam minus. Mam 11dni zpozdeni, ale styk, z ktereho jsem mohla otehotnet probehl 9.6., takze tesne pred menstruaci. Tak nevim, jestli by to vubec nejaky test jeste odhadl takhle brzo po poceti :( Byla jsem i na vyvolavaci injekci predevcirem a na ultrazvuku byla jen zvetsena sliznice. Jinak mam pravidelny cyklus 26-27dni. Tak ted nevim, kdyz ten digital ukazal minus, tak to asi neni co.. (Snazime se pres rok a na tyhle menstruaci jsem mela zacit stimulovat na ivf a ona mrcha nikde.)
@vigier1204 Mohlas otěhotnět, ale k uhnízdění došlo den dva zpět. Já měla 11 DPO velmi slabého ducha (sice jiný test, ale citlivost 10). Nyní 5 dní (cca 15 DPO) zpozdění a je už viditelná čárka. Počkej den dva a zkus znovu testovat.
@vigier1204 a myslím si, že tam něco jde vidět...
@janea823 Dekuju, tak uvidime. Me ted zmatl ten negativni digital, doufala jsem, ze uz by to mohlo rozeznat. V pondeli nejpozdeji bych mela dostat menst po vyvolavacce, tak kdyz nedorazi, budu testovat znova. Jeste, ze jedu na vikend pryc, jinak by ty testy delala nonstop haha
@vigier1204 já jsem od pondělí udělala asi 4 testy..taky jsem říkala, že nebudu testovat a ono je to silnější😀 V úterý jsem zkoušela clear blue digital (s ukazatelem týdnů) a bylo tam + 1-2. Takže zkus v pondělí třeba ten, pokud nedostaneš MS. A pokud jseš těhotná, vyvolávačka podpoří těhotenství..😉
@janea823 Gratuluji 🙂 To je krasny! Tak drzim palce. Zkusim v pondeli a snad to dobre dopadne... 🙂
@vigier1204 Děkuji! Pak dej vědět...a užij si víkend! 👍😉
Podle mě každý test může udělat ducha, nicméně zatímco jiné testy mi ukazovaly neprůkaznou šmouhu, tenhle byl jasný a to hned na začátku těhotenství, kdy jsem měla i velmi nízké hodnoty hcg v krvi a bylo mi řečeno, že ještě musím počkat.
@janea823 Dekuji, a muzu se zeptat jak dlouhe si mela zpozdeni a zhruba, kdy mohlo dojit k oplodneni. Protoze technicky ted bych byla v 6 tydnu od data posledni menstruace, 17.5., tak mi to neda, ze to jsou mozne jen nervy :P
@vigier1204 já měla právě jen jeden den zpoždění. Ovulaci jsem měla později...k oplodnění podle mě došlo tak 18-19DC. K uhnizďování mohlo dojít 26-28.DC (velmi lehké špinění, skoro jsem nezaregistrovala)...na druhou stranu vloni (témeř stejná doba-jsem zjistila, že jsem těhotná az kolem 6tt.., i když to pak nedopadlo...). U každého to ke individuální a pokud není jiný problém, tak zatím není nic vyloučeno 😉
@vigier1204 jo a moje poslední MS byla 22.5.
@janea823 Dekuji, tak uvidime. Oni mi totiz jeste 2.6. vysavali cystu, tak je mozny, ze se ten cyklus rozhodil tim. I kdyz Dr mi rikala, ze MS prijde o to driv, kdyz cysta bude pryc. Uvidime 🙂 Hezky vikend
@janea823 tak jsem to dnes rano nevydrzela a udelala jsem si test od Dr maxe. A je tam mikroskopicky duch. Tak snad se zitra zvetsi 🙂 ms porad nikde, tak je to mozna dobre znameni !!!
@vigier1204 foto?🙂 a nějaké příznaky MS?🙂
@janea823 no mam, ale nevim jestli tam neco bude videt. prijde mi, ze neni :( Mozna jsem uz paranoidni 🙂 priznaky skoro zadne, jen mam bricho na vode. A jsem unavena. Jinak nic
@vigier1204 je to rozmazané a nevím, jestli něco vidím. Jakou citlivost máš? Já dneska z hecu zkusila další TT. Před tím jsem zkoušela citlivost 10 a byly tam slabé čárky, dnes 25 a taky celkem slabá. Tak jsem zkusila i ovulační a hned po 5 sekundách byla testovací čárka silnější. Musím toho nechat nebo mi z toho hrábne 😀
@janea823 na normalnim svetle je tam maly odstin. No me uz z toho taky hrabe 🙂 pry se ma testovat 16dni po styku - coz je zitra, tak uvidime. Mam 10 citlivost, nevim jestli tady je to lip videt, ta mini smouha 🙂
@vigier1204 teď je to lepší, možná tam něco je..být tebou, zkusila bych až za dva dny (pokud vydrzíš🙂). A kdo říkal 16 dní po styku? To slyším poprvé 🙂
Jestli to zitra nedostanu, tak v utery rano. Pokusim se vydrzet a zbytecne neplacat testy hahaha, ale pujde to tezko. Tak drzim palce at ti carka sili 🙂 @janea823
@janea823 a o tech 16dnech jsem to vycetla na internetu, nekdo dokonce tvrdi 3 tydny 🙂
@vigier1204 díky. Už asi skončím s testováním a objednám se k Dr..🙂
Tak logiku to má-než se vajíčko oplodní, pak než se uhnizdi a teprve pak se začne vylučovat hcg. Držím palce, ať to vyjde a pokud ne tento měsíc, tak co nejdřív!
Ahojte 🙂 som tu nová,ale snáď všetko o clearblue teste som prešla..6 dni pred ocakavanou menštruáciou mi vyšli slabo pozitívne dva testy rapidclear(pásiky) nato asi 2 clearblue testy slabo pozit +, v štvrtok podvečer som si spravila clearblue Easy opäť slabé + ..viem že clearblue nezvykne ukazovať falošné pozitívne výsledky,aj najslabšia čiarka (+) znamena tehotenstvo,samozrejme pokial žena nemá napr.cystu..
Čo mi je divne..menštruáciu mávam pravidelnú(28dnovy cyklus),veľmi bolestivú..mala som dostať tento štvrtok,ale v stredu som dostala jemne spinenie,vo štvrtok s prímesou krvi,bez niakej bolesti,trvalo to dva dni a teraz spinim minimálne ,menstruacia to určite nebola,keďže ,,menstruacia znamená-odlupovanie sliznice maternice,, to neprebehlo..ako je vyššie sfoteny clearblue test od @vigier1204 tak isto mi vyšiel 🙂 v utorok sa chytám k lekárovi..nerozumiem čo sa to deje 🙂 a som hlavne nedockava :D ale povedala som si že už netestujem,lebo stále vyjde slabucke +..prepáčte za ten esej 🙂 budem rada ak mi niektorá poradíte 🙂 želám krásnu nedeľu 🙂
Kocky v albume som pridala testy ako vyšli 🙂 stále takto rovnako,je to slabšie vidno takto keď to fotim ako reálne 🙂
Ahoj holky, vtirnu se do debaty. 10 DPO jsem si z ranni moci delala Clear Blue, dle meho vysel pozitivne. 12 DPO jsem si odpoledne delala mamatest a negativni. Je mozne, ze vysel falesne pozitivne nebo je na mamatest jeste brzo? Zitra bych mela dostat ms, tak zkusim rano Pepino. Mate nektera zkusenosti?
@akcinorev7 ahoj 🙂 áno je tam slabučká čiarka 🙂 Prvy test som si robila ak dobre počítam ako ty 10DPO a vyšla mi slaba čiarka na clearblue 🙂 ono je aj tak priskoro sa testovať, jednej žene vyjde pozitívny test v krátkej dobe,druhej sústavne vychádza negatívny a predsa je tehotná 🙂 s pepinom testom nemám skúsenosť 🙂 ale čo viem clearblue by nemal robiť falošné pozit výsledky..mne vyšli takto 3x že slabučká čiarka..samozrejme ak žena nemá cystu alebo neberie hormóny 🙂 skús testnut ráno 🙂 a uvidis..držím palce nech tam uvidis čo si zelas 🙂 ja idem v utorok k lekárovi,takze konečne zistím či clearblue je naozaj taký dobrý na vlastnej koži 🙈A či je na mamatest priskoro..ono najlepšie by sa mal test robiť až po týždni meškania..ale úplne chápem,že to nejde..každá chceme hneď vedieť..najlepšie by bolo počkať tak 3 dni a potom si sprav testik..ale plne chápem 🙂 daj vedieť potom 🙂
@janea823 Tak dnes jsem si delal novy ClearBlue Easy a je tam jasne minus :( Takze nas ivf nemine nejspis. MS sice nikde, ale tak jestli bude + ted nebo za mesic, je uz vlastne jedno 🙂 Tak at Vam to dobre dopadne u doktorky!
@vigier1204 To mě mrzí. Tak ať to brzo vyjde! Díky, já jsem se dneska objednávala..málem jsem šla až za měsíc (to bych měla být už cca 9.týden), ale to bych asi nedala, tak mě objednali k jinému doktorovi za dva týdny, tak snad bude vše ok🙂

Díky za vysvětlení já ho jdu zkusit zítra prave😊