icon

Den zpoždění. Měly jste ducha, nebo by měla být pořádná čárka?

anonymk123
25. čer 2020

Ahoj holky, mely jste nekdo v den zpozdeni ms takoveho ducha nebo uz by tam mela byt poradna carka? Diky za odpovedi

Den zpoždění. Měly jste ducha, nebo by měla být pořádná čárka?
amemmait
25. čer 2020

@anonymk123 ja jsem mela v den ms rano ducha, kteryho jsem videla jen ja, den predtim uplne negativni a vecer v den ms uz byl takovy jako mas ty ted ✌🏻🍀

leniczka23
25. čer 2020

Já měla v prvním tehu taky jen takhke a naopak u druhýho jsem měla čárku už 6 dní před MS. 😊 Důležitý je ať sílí. Držím palce.

jjasmina
25. čer 2020

Já měla tři dny před ms takhle

anonymk123
autor
25. čer 2020

Myslite, ze kazde stoupa hcg jinak ?

jjasmina
25. čer 2020

@anonymk123 Ano, každému stoupá určitě hcg jinak, kdyžtak bych zkusila testovat vždy za dva dny, abyste viděla rozdíl. Já mám upřímně několik těhu za sebou a ani silná dálnice hned z kraje nic nezaručí 🙂

katule1990
25. čer 2020

@anonymk123 Ano, kažnému stoupá jinak. Ale hlavně - každá má jinak dlouhou fázi od ovulace do menstruace. Jedna pravidelně očekává menses 10. den po ovulaci, jiná 15. den po ovulaci a to je velký rozdíl. Takže se moc nedá porovnávat, kdo měl jakou čárku v den MS. I tak posílám mojí v den očekávané MS (14. dní po ovulaci). Ty ale klidně můžeš být teprve 10. den po. Držím palce, ať to vyjde 🍀.

jjasmina
25. čer 2020

@katule1990 Tak to sme měli snad stejnou čárku 🙂 akorát nevím kolikátý den po ovulaci jsem to měla já .

anonymk123
autor
25. čer 2020

Dekuju za odpovedi holky 🤗 pockam a uvidime, ale asi tam neco bude ? Jak to dopadne ukaze asi cas

katule1990
25. čer 2020

@jjasmina Ano, vypadá fakt úplně stejně 😀. Já to vím přesně, že to byl 14. DPO, protože jsem po IVF. Byl to první test, co jsem dělala 🙂.