Dotaz - slabá čárka. Co myslíte, je možnost těhotenství?

kacula98
31. bře 2024

Zdravím, mám už 2 měsíce zpožděnou menstruaci a včera mi vyšla slabá čárka na testu,nedalo mi to a do hodiny sem si dělala další kde sem ale nic neviděla. To že by se mi menzes opozdil by mě ani tak nepřekvapilo protože se mi opožďuje ovulace ale byť jen slabá čárka mi vyšla v testu poprvé v životě. Podotýkám že test sem si udělala na popud kamarádky která mě viděla po víc jak měsíci a první co z ní vypadlo bylo "Ty si jiná,nejsi v tom?" Co myslíte,je tu ta možnost že můžu být opravdu těhotná ? Sem z toho dost nervózní. Děkuji za odpovědi

jaja01k
31. bře 2024

@kacula98 Možné to je. Zkus další test za pár dní.

julie290
31. bře 2024

@kacula98 kedy si mala naposledy styk? Lebo ak menštruácia mešká cez 2 mesiace a styk si mala tiež podobne dávno tak tehotná pravdepodobne nie si. Ale ak styk bol nedávno a ovulácia tiež a preto menštruácia mešká tak sa mohla čiarka ukázať až teraz

kacula98
autor
31. bře 2024

@julie290 sex máme s partnerem několikrát do týdne, sme spolu rok a půl, nikdy sme se nechránily 🙂 za tu dobu se občas stalo že menzes přišel o pár dní opožděn proto sem první měsíc tomu nevěnovala pozornost ale 2 měsíc už mi přišel divnej.

lencaa11
31. bře 2024

@kacula98 test je negativní na 2 mesice zpoždění je spíš háček jinde

kacula98
autor
31. bře 2024

@lencaa11 jsou i jiný příznaky co sama i přítel pozoruju poslední cca 2,max 3 týdny.. 🙂 uvidíme za pár dní.. naděje umírá poslední, v 16 letech mi bylo řečeno že jestli někdy otěhotním bude to zázrak, třeba po 10 letech nastal..

malytlustyhroch
31. bře 2024

@kacula98 tehotna byt muzes, ja otehotnela s ms "zpozdenou" o vic jak pul roku. Na tom testu na fotce ale fakt clovek nevi, jestli je tam carka nebo jen prani, aby tam byla. Pokud by to bylo tehotenstvi, za dva dny od tohodle "tuseni carky" by mela byt aspon slabounka opravdova carka a za ctyri uz jednoznacne pozitivni test. Uvidis. Drzim palce.

lilian2111
31. bře 2024

@kacula98 příznaky jsou až co se do krve začne vylučovat hcg, pak jde teprve do moči, takže po 2-3 týdnech příznaků by byl test už jasně pozitivní.
Můžeš zkusit test za pár dnů, čárka už by měla být hezky viditelná, spíš bych to viděla na rozhozený cyklus

terezie90
1. dub 2024

To už by byla dálnice 🤔

lencaa11
1. dub 2024

@kacula98 to ale můžou bejt příznaky úplně jiné třeba endometrioza dělá příznaky že žena může vypadat jinak nebo hormony ne vždy za tím stojí těhotenství

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru