Dr. Max. Máte zkušenosti s nákupem u tohoto lékárenského řetězce?
Dr Max

@anonymni123kj123 ja tam vidím dusika 🍀🍀🍀
@renat23 děkuji☺️
@anonymni123kj123 vidím dušíka 👍 kolik ti zbývá do ms?
@hasara33 to bohužel nevím, jsem skoro 7 měsíců po porodu a ms přišla jen jednou🤷🏽♀️ ale tak zvláštně mě bolí břicho 🤷🏽♀️
@anonymni123kj123 a vy se snažíte nebo se jen stala nějaká nehoda nebo jak tě napadlo testovat? 🙂 Jako duch tam je, ale takhle těžko říct jestli je falešný nebo opravdu můžeš být těhotná 🤷♀️
@hasara33 né úplně snažíme ale dalšímu se nebráníme🙂 ujelo to, zaráží mě bolest v podbříšku a jakoby na vaječníkách. Ještě bych měla dodat že před dcerou jsem měla podezření na endometriozu, měla jsem jít na operaci a v den kdy jsem dostala předoperační papíry jsem zjistila že čekám dceru. Tak jestli to nemůže být k tomu🤷🏽♀️ ale to mi přijde jako blbost. Tak zkusím zítra další a uvidíme☺️
@anonymni123kj123 ok takže těhotenství pravděpodobné je 🤔 v tom případě bych zkusil další pozítří, aby byl případný progres znatelný 😉 držím palce ať to vyjde tak, jak si přeješ 🍀🍀🍀
@hasara33 děkuji☺️ uvidíme
@anonymni123kj123 já tam ducha vidím, ale poslední dobou je tu spoustu diskuzi, že mamatesty a dr. max dělají hodně falešné duchy.
@xnikax1 ahaa, to ani nevím. Moc děkuji🙂 zítra koupím livsane ☺️
@anonymni123kj123 no tady už je vidět mnohem lépe, takže mi přijde jako by tam byl progres 😅 nebo je to lépe vyfocené 🤔😅
@hasara33 já teda vždy měla hezké čárky až večer🤷🏽♀️ tak uvidíme, možná i lépe vyfocené😂?
@anonymni123kj123 skoč si na krev 😉
@jjasmina počkám co test☺️
těžko říct 🤷♀️ každopádně bych zkusila za dva dny a pak se uvidí 😉 a zkusila bych jinou značku - třeba papírkový livsane z Benu 🙂
@hasara33 určitě zkusím, děkuji ☺️
@eleanora00 ano je tam duch 🙂
@eleanora00 vidím uz slabou čárku, žádného ducha 🍀🍀🍀
@eleanora00 také vidim☺️
Dnes ráno jsem testovala znovu stejným testem a žádná známka druhé čárky, je to tedy neplatné? Moc Vám děkuji 🙂
@eleanora00 mohl to být jen kanálek. Pokud je to pepino tak prý ty testy umí dělat kanálky
@jana_001 co prosím přesně ten kanálek znamená? jedná se o vadný TT?
@anonymni123kj123 jestli to bylo v limitu, tak určitě duch 🙂
@anonymni123kj123 přijde mi to jako ryska. Pokud čárka není barevná tak je to asi ryska. Otestuj za pár dní 🙂
@jana_001 uvidíme, Děkuji☺️ spis si myslím ze to nevyšlo
@anonymni123kj123 zeptám se i já, dělala jsem si test po měsíci od styku, protože má začal občas bolet prs. Test je negativní ale na jedné fotce, kterou jsem vyfotila s bleskem se ukázalo tohle (tenka, sivá čiarka). Vůbec tomu nechápu když vzhledem k tomu, že test je negativní.