Dr. Max test zkušenosti. Měl někdo silné čárky?
Ahoj ženy, dřív jsem používala test značky mamatest. Teď testují dr. Max protože tato lékárna je nejblíže a mamatest nemají. Proto se vás chci zeptat... Jsem cca 13dpo 1den meskani ms. Včera večer po práci na testu duch dnes ráno zas duch.. Měl někdo doslova silné čárky u tohoto testu? Prilozim foto vrchní večer spodní ráno. Děkuji za Vaše recenze ❤️

@karolinkacernaa takže mám šanci že to není jen blbý duch
@supermatka Ahoj, u obou dětí jsem testovala jen těmito testy, vždy byl nejdřív slabý duch a postupně zesiloval, až jsem měla jasnou druhou čárku. 😉
@prisil děkuji 😊
@supermatka také jsem měla nejdříve slabší čárku a pak sílila. Vyloženě dálnici jsem neměla. 🍀🍀🍀
@andycr děkuji zkusím tedy zítra znovu a pak se kdyztak objednám k dr. 😊
@andycr mě se totiž zda ta čárka hodně slabá na to že ovulace byla cca 15.nebo 16.3
@supermatka kde jí máš slabou kočko? 😀 podívej,ten zelený je tt a to jsem měla,když jsem měla 3 dny zpoždění 😀 potichoučku gratuluji ♥ a moc se těším na další testíky ♥
@juliemichal děkuji moc za uklidnění ❤️určitě dám další fotky. No mě to přijde slabé když k oplodnění došlo nejspíš 15.3 😂
@teniskadeni mohu se zeptat kolik dní bylo zpoždění u těchto testů??
@supermatka to určitě není málo na 13DPO 🙂 dr max testy jsem neměla ráda.. mají fakt málo barviva.
@juliemichal ahaa ale v sobotu jsem měla na dr. Max jen stinek a u testu z dm ani náznak tak tam asi není barvivo téměř žádné 😂. V sobotu byl duch o něco slabší tak jsem čekala výraznější čárku 🤷♀️. Moc děkuji za trpělivost
@supermatka tak z dr maxu jsem test nezkoušela haha 😀 ale je to fakt pěkná čárečka.zkuz kdyžtak pepino 😀 ten seženeš všude ve velkých obchodech v drogérce 😀
@supermatka ja zkousela od 3 firem a dr max se ukazal jako prvni 👍 já myslím, že to tehotenstvi určitě je, teď jen držet palce, aby neodeslo s menstruaci, snad se udrží 😘
@juliemichal pepino jsem zkoušela v sobotu a tam nic přitom na maxovi byl náznak. Další foto udělaný teď.. Za 4dny nic moc 😂. Jsem šťastná že mě tak uklidňujes. Já to hrotim kvůli tomu že jsem pečovatelka čeká mě očkování proti žloutence kurz a tahám lidi z vozíku na postel. ❤️
@karolinkacernaa děkuji ❤️ snad neodejde 🎀
@supermatka mě se zdají dobrý. Musí sílit. Rozptyl hladiny HCG je velký a u obou těhotenstvích neměla nikdy dálnice a toková čárka jako máš ty, jsem měla po vynechání ms.
@supermatka no tak ten spodní test,to je nádhera ♥ ♥ já bych jsem si asi vzala už nemocenskou od obvodní,když taháš bobky z vozíku ☹ a určitě bych ani do té injekce raději nešla.a nehrotíš to ♥
@supermatka Ovulace teoreticky byla 15.3. nebo 15.4.??? To je dost rozdíl 😀 Kdy byla poslední ms?
@juliemichal no já jsem trotl 🤦♀️jj tento měsíc 😂. Děkuji za zastani ❤️
@helen_h 25.3 ale ovu nebyla v polovině 12.4 jsem byla u dr. A říkala že tak za tři dny by mohl prasknout folikul. Trochu mě bolelo bříško v pátek to bylo asi 16.4... Takže tak, omlouvám se za zmatky 🤦♀️
@juliemichal když já nastoupila teprve 16. Tento měsíc 🤦♀️kurz mám přes pracák a dnes si mám jet pro papíry.. No řeknu ti pere se to ve mně pěkně
@andycr děkuji moc ❤️ vynechala akorát dnes 😄. Snad trochu zesílí 🤩👍
@supermatka Testovala jsem s nim treti den vynechane MS a mela jsem tam behem chvilky dalnici 🙂 zadneho ducha 🙂
@eniripsa wauuuu tak to mít za dva dny nebudu 😄
@eniripsa
@supermatka Tak holky, já jsem u všech těhotenství zase opak - v den vynechání ms (a to ji mívám naprosto pravidelnou) - test bílý. Až tak za 2 dny po vynechání jakýsi duch a teprve třeba za 6 dní po vynechání jasně pozitivní test.
Jen chci být tak trochu nadějí pro ty, kterým kolem data vynechání opravdu vycházení slaboučké duchy, protože já měla bílo (či duch po limitu) a těhotenství bylo 🙂
@supermatka Ideálně pak zkusit test z ranní moči.
@helen_h děkuji, je to od tebe moc hezké ❤️. Naděje je důležita

@supermatka Měla jsem slabé a zesilovaly, ale nikdy nebyla stejně silná moje čárka, jako ta kontrolní