icon

Dr. Max test zkušenosti. Měl někdo silné čárky?

supermatka
28. dub 2021

Ahoj ženy, dřív jsem používala test značky mamatest. Teď testují dr. Max protože tato lékárna je nejblíže a mamatest nemají. Proto se vás chci zeptat... Jsem cca 13dpo 1den meskani ms. Včera večer po práci na testu duch dnes ráno zas duch.. Měl někdo doslova silné čárky u tohoto testu? Prilozim foto vrchní večer spodní ráno. Děkuji za Vaše recenze ❤️

Dr. Max test zkušenosti. Měl někdo silné čárky?
Strana
z3
supermatka
autor
28. dub 2021

@helen_h dnes z ranní byl😊

teniskadeni
28. dub 2021

@supermatka až 34 den od poslední menstruace, ale mám ovulaci pozdě takže nějaký 20 den od ovulace. První týden zpoždění jsem měla na max též slabé čárky. Držím pěsti 🍀

supermatka
autor
28. dub 2021

@teniskadeni děkuji moc ❤️

supermatka
autor
29. dub 2021

Holky tak nevím, test nesili 😢. Ten spodní je dnešní. Zkusím koupit ještě ten máma test. Ale od úterý večera je u Maxe stejna slabá čárka

andycr
29. dub 2021

@supermatka hele ještě bych tomu dala den. HCG narůstá skokově každé dva až tři dny. Mě se stalo že za dva dny stejná čárka jako před tím a už jsem viděla černé scénáře. Další den zesilil, tzn. Že až třetí den.

supermatka
autor
29. dub 2021

@andycr děkuji dám sem pak ten mamatest tam je hezká čárka

supermatka
autor
29. dub 2021
juliemichal
29. dub 2021

@supermatka tak tu je hodně pěkná čárka ♥

supermatka
autor
29. dub 2021

@juliemichal jen na mamatestu na max nic moc.. Tak nevím snad bude silit jsem 14dpo 😊. Děkuji moc za podporu

juliemichal
29. dub 2021

@supermatka určitě bude sílit,ale testuj už jen maxem♥ těším se na další testíky ♥

supermatka
autor
29. dub 2021

@juliemichal no mám tu už zas testy mamatest takže zítra ráno asi zkusím ten. 😄 Než půjdu do práce.. Dnes mám blbý den, svagrovou od gynekologa jsem hned vezla do nemocnice 20tt a miminko mrtvé 😢

juliemichal
29. dub 2021

@supermatka ach jo,to je mi strašně moc líto ☹ ☹ chudáček ☹ ☹
no už se moc těším na zítřejší testík ♥

supermatka
autor
29. dub 2021

@juliemichal je to hrozné o to více se bojím.. My máme i divnou gynekolozku ta tvrdí že co je kovid je to často potrat a mě bude taky strašit 🤦‍♀️

lalolita
29. dub 2021

@supermatka tak to už je víceméně krásné a jasné 😉 přeji ať je vše v pořádku 🍀

supermatka
autor
29. dub 2021

@lalolita děkuji asi vážně ten mamatest je lepší než dr.max 🤔. Jsem šťastná a zároveň se moc bojím.. Ale to my všichni že ❤️

juliemichal
29. dub 2021

@supermatka bože,tak to bych jsem si našla jinou ☹

supermatka
autor
29. dub 2021

@juliemichal už na tom pracuji.. Raději dal ale s lepším přístupem.. Nebudu poslouchat že jsem otěhotněla v blbou dobu že jsem si to fakt uměla vybrat 🤦‍♀️

juliemichal
29. dub 2021

@supermatka no přesně tak,naprosto s tebou souhlasím.já dojíždím tak 20km.

supermatka
autor
Autor odpověď smazal
supermatka
autor
30. dub 2021

Holky tak mám vážně strach. Podívejte čárka je stále stejná 15dpo ms měla být cca 27. Po zkušenosti se svagrovou mě to děsí ani jsem nemohla pořádně spát

andycr
30. dub 2021

@supermatka tak mamatest byl včera silnější než Dr, max. a dnes nemusí být vidět rozdíl. Zkusila bych ještě zítra nebo zavolala k doktorovi. Třeba tě pošle na krev a uvidí se jestli HCG roste jak má. To se švagrovou je hrozný, ale snaž se tím nestresovat, to miminku nesvědčí. 🍀

supermatka
autor
30. dub 2021

@andycr tak u dr jsem byla se včera objednat a mám přijít 10. Tahle doktorka je divná tak hledám jinou. Strašit potratem nemám zájem 😄 což ona dělá ráda

supermatka
autor
30. dub 2021

@andycr kvůli tomu co se stalo včera je mi děsně a snažím se z toho neblaznit

izzylka
30. dub 2021

@supermatka v klidu, čárka je o malinko silnější....pokud jsi dělala test včera odpoledne a dnes ráno, rozdíl tam nemusí být vidět...proto by se mělo testovat ob den 👍🏻

pajasala
30. dub 2021

@supermatka bude to ok neboj. Za půl dne ti nemůže zesílit

supermatka
autor
30. dub 2021

@izzylka děkuji moc ❤️

supermatka
autor
30. dub 2021

@pajasala taky pravda ❤️

andycr
30. dub 2021

@supermatka úplně to chápu. Je to hrozný, člověk si říká že už byla skoro v půlce a pak tohle. Ono se to prostě někdy stává a nic s tím neuděláš. Ale určitě ten stres je ještě horší.
Doktorku bych asi vyměnila taky. Lékař by měl ujišťovat a pomáhat, ne strašit, pokud to není nezbytně nutné.

supermatka
autor
30. dub 2021

@andycr děkuji, také se to tak snažím brát. Doktorku vyměním 😊

supermatka
autor
2. kvě 2021

Sílí? Mamatest

Strana
z3