Dr. Max test zkušenosti. Měl někdo silné čárky?
Ahoj ženy, dřív jsem používala test značky mamatest. Teď testují dr. Max protože tato lékárna je nejblíže a mamatest nemají. Proto se vás chci zeptat... Jsem cca 13dpo 1den meskani ms. Včera večer po práci na testu duch dnes ráno zas duch.. Měl někdo doslova silné čárky u tohoto testu? Prilozim foto vrchní večer spodní ráno. Děkuji za Vaše recenze ❤️

@supermatka až 34 den od poslední menstruace, ale mám ovulaci pozdě takže nějaký 20 den od ovulace. První týden zpoždění jsem měla na max též slabé čárky. Držím pěsti 🍀
@teniskadeni děkuji moc ❤️
@supermatka hele ještě bych tomu dala den. HCG narůstá skokově každé dva až tři dny. Mě se stalo že za dva dny stejná čárka jako před tím a už jsem viděla černé scénáře. Další den zesilil, tzn. Že až třetí den.
@andycr děkuji dám sem pak ten mamatest tam je hezká čárka
@supermatka tak tu je hodně pěkná čárka ♥
@juliemichal jen na mamatestu na max nic moc.. Tak nevím snad bude silit jsem 14dpo 😊. Děkuji moc za podporu
@supermatka určitě bude sílit,ale testuj už jen maxem♥ těším se na další testíky ♥
@juliemichal no mám tu už zas testy mamatest takže zítra ráno asi zkusím ten. 😄 Než půjdu do práce.. Dnes mám blbý den, svagrovou od gynekologa jsem hned vezla do nemocnice 20tt a miminko mrtvé 😢
@supermatka ach jo,to je mi strašně moc líto ☹ ☹ chudáček ☹ ☹
no už se moc těším na zítřejší testík ♥
@juliemichal je to hrozné o to více se bojím.. My máme i divnou gynekolozku ta tvrdí že co je kovid je to často potrat a mě bude taky strašit 🤦♀️
@supermatka tak to už je víceméně krásné a jasné 😉 přeji ať je vše v pořádku 🍀
@lalolita děkuji asi vážně ten mamatest je lepší než dr.max 🤔. Jsem šťastná a zároveň se moc bojím.. Ale to my všichni že ❤️
@supermatka bože,tak to bych jsem si našla jinou ☹
@juliemichal už na tom pracuji.. Raději dal ale s lepším přístupem.. Nebudu poslouchat že jsem otěhotněla v blbou dobu že jsem si to fakt uměla vybrat 🤦♀️
@supermatka no přesně tak,naprosto s tebou souhlasím.já dojíždím tak 20km.
@supermatka tak mamatest byl včera silnější než Dr, max. a dnes nemusí být vidět rozdíl. Zkusila bych ještě zítra nebo zavolala k doktorovi. Třeba tě pošle na krev a uvidí se jestli HCG roste jak má. To se švagrovou je hrozný, ale snaž se tím nestresovat, to miminku nesvědčí. 🍀
@andycr tak u dr jsem byla se včera objednat a mám přijít 10. Tahle doktorka je divná tak hledám jinou. Strašit potratem nemám zájem 😄 což ona dělá ráda
@andycr kvůli tomu co se stalo včera je mi děsně a snažím se z toho neblaznit
@supermatka v klidu, čárka je o malinko silnější....pokud jsi dělala test včera odpoledne a dnes ráno, rozdíl tam nemusí být vidět...proto by se mělo testovat ob den 👍🏻
@supermatka bude to ok neboj. Za půl dne ti nemůže zesílit
@izzylka děkuji moc ❤️
@pajasala taky pravda ❤️
@supermatka úplně to chápu. Je to hrozný, člověk si říká že už byla skoro v půlce a pak tohle. Ono se to prostě někdy stává a nic s tím neuděláš. Ale určitě ten stres je ještě horší.
Doktorku bych asi vyměnila taky. Lékař by měl ujišťovat a pomáhat, ne strašit, pokud to není nezbytně nutné.
@andycr děkuji, také se to tak snažím brát. Doktorku vyměním 😊

@helen_h dnes z ranní byl😊