icon

Dr. Max test zkušenosti. Měl někdo silné čárky?

supermatka
28. dub 2021

Ahoj ženy, dřív jsem používala test značky mamatest. Teď testují dr. Max protože tato lékárna je nejblíže a mamatest nemají. Proto se vás chci zeptat... Jsem cca 13dpo 1den meskani ms. Včera večer po práci na testu duch dnes ráno zas duch.. Měl někdo doslova silné čárky u tohoto testu? Prilozim foto vrchní večer spodní ráno. Děkuji za Vaše recenze ❤️

Dr. Max test zkušenosti. Měl někdo silné čárky?
Strana
z3
supermatka
autor
2. kvě 2021

Čekala jsem už dvě stejně silné čárky 😒. Zítra chci na gyndu aby mi napsala dr. Neschopenku ale když se moc hcg nezvyšuje tak nevím

pajasala
2. kvě 2021

@supermatka řekla bych že ano. Dej si k sobě ten z 29. a dnešní a uvidíš.

andycr
2. kvě 2021

@supermatka vyfoť je společně, těžko takhle říct.
Ale já třeba silnější čárku neměla, pro mě to byl pozitivní test a pak jsem netestovala.

pampeliska1313
2. kvě 2021

@supermatka už to nechte být. Já třeba sama neměla stejně silnou čárku a jsem 30tt. Tahle je silná dost a od toho začátku i posílila, mám teda ten dojem, jak jsem teď projížděla diskuzi. Stejně Vám řekne doktor, takhle se akorát stresujete. Tahle poslední čárka je vážně krásná.;)

supermatka
autor
2. kvě 2021

@pampeliska1313 moc děkuji za uklidnění.. Tady je fotka z vrchu dnešní druhý pátek.. Já mám zkušenosti ze byli čárky stejně silné u předchozích těhu. Zítra chci neschopenku protože fakt jsem neschopná 😂. Bojím se že tam nic ale neuvidí a bude další stres.

supermatka
autor
2. kvě 2021

Holky moc děkuji tady je foto. Jak jsem stará tak jsem větší nervak a vše si moc beru. 🤭

supermatka
autor
2. kvě 2021

@pampeliska1313 mohu se zeptat, i když nebyla čárka stejna jako testovací dr. Něco viděl na ultrazvuku? Podle ms budu zítra 5+4tt

supermatka
autor
2. kvě 2021

@andycr říkám že jsem magor a když u třech těhu před tím byli čárky obě stejně silné přijde mi divné že teď nejsou 🤦‍♀️

supermatka
autor
2. kvě 2021

Jinak testy došli a další nekupuju abych nebyla za ještě většího magora 😂

supermatka
autor
2. kvě 2021
supermatka
autor
2. kvě 2021

Ještě jedna fotka dr.max včera 🤦‍♀️. Prosím neukamenujte mě 🤭

pampeliska1313
2. kvě 2021

@supermatka dutinku, vím, že do toho osmého než bylo srdíčko, tak to moc neregistruju (navíc jsem šla vlastně hned po pozitivním testu na kontrolu, takže fakt brzo),protože to bylo pořád malinký a moc se v tom nevyznám.:D Každopádně si ale pamatuju, že komentoval i sliznici nějak takhle na začátku a nějak říkal, že se s ní dějou nějaký změny, který mluví ve prospěch těhotenství. Už jako hrozně brzo, než bylo srdíčko apod. Ale někdo má srdíčko už po šestým týdnu, to je prostě individuální.

supermatka
autor
2. kvě 2021

@pampeliska1313 srdíčko neočekávám jen aspoň tu dutinu 🤭

supermatka
autor
2. kvě 2021

Po zaschnutí první dvě čárky jsou stejné.. Když jsou mokré tak jsou vždy jasnější 😊

andycr
2. kvě 2021

@supermatka na té poslední fotce je vidět nepatrný rozdíl. Sílí. Už netestuj a objednej se k doktorovi. 🍀🍀

supermatka
autor
2. kvě 2021

@andycr děkuji moc ❤️❤️. Jsem objednaná, ale až na 10.problem je ze potřebuji neschopenku už zítra kvůli práci to budu 5+4tt. Nevím zda vůbec něco uvidí a jestli mě vůbec zítra vezme.. Moc děkuji za podporu. Testy došli tak už prudit těsta a nebudu 😂

andycr
2. kvě 2021

@supermatka leda by ti napsala obvodní že ti je nevolno a pak si tě přebral gynekolog.

supermatka
autor
2. kvě 2021

@andycr také nad touto možností uvažuji

eniripsa
2. kvě 2021

@supermatka kdyz jsem sla pro potvrzeni v 6tt, tak srdicko uz bilo 😉 takze mozne to je, ale i sam doktor rikal, ze mam prijit znovu za dva tydny na kontrolu, ze to proste obcas s tou srdecni akci nevyjde a porad je to takove nejiste 🙂 Dnes jsem s nasim chlapakem uz ve 23tt 😉 Takze hlavne klid, kdyby tam ta akce jeste nebyla, naskoci urcite o par dni pozdeji, drzim palce a dejte vedet jak jste dopadla 😊✊

supermatka
autor
3. kvě 2021

Holky dnes jsem byla u gynekolozky.podle poslední ms jsem 5+4tt. Na ultrazvuku nic, jen zvýšená sliznice. Odběr krve a výsledky ve středu. Mám počítat s tím nejhorším je pravda že na testech jsem dálnice neměla ale už testovat nebudu a čekám jak vše dopadne.

supermatka
autor
3. kvě 2021

@eniripsa moc děkuji za vaší zkušenost u mě 5+4tt a bohužel ani dutinka

juliemichal
3. kvě 2021

@supermatka ach jo,ale je ještě brzo aby něco viděl na UTZ ♥ kdy ti bude dělat další UTZ?

supermatka
autor
3. kvě 2021

@juliemichal nevím podle krve.. Ale já vím že jsem měla ovulaci cca 15.nebo 16 dubna. Tak nevím..

helen_h
3. kvě 2021

@supermatka K oplodnění může dojít ještě po ovulaci, takže opravdu může být ještě brzy!
Bohužel teď přijde nervování, prtotože opravdu nedá nic jiného dělat, než čekat pár týdnů, jestli se vše vyvíjí, jak má... Držím samozřejmě palce!

supermatka
autor
3. kvě 2021

@helen_h já byla u dr. V dubnu 12. A říkala že je tam folikul k prasknutí že praskne do tří dnů a 15.nebo16.4 mě pobolivalo břicho z toho soudím tu ovulaci 😄. Podle ovu by Teda plod byl starý 4+4tt. Tak tím se taky uklidnuji ale po tom neštěstí co se stalo švagrové počítám i stim s čím mě straší naše dr. Mimodelozni

andycr
3. kvě 2021

@supermatka každá to máme fakt jinak, krevní test ukáže. Myslím že @juliemichal také strašili že vše špatně a vypadá to že je vše ok.
Já jsem šla na kontrolu v obou těhotenstvích někdy 6+2 podle ms podle ultrazvuku 5+4, za 14 dní byla i srdeční akce.

juliemichal
3. kvě 2021

@andycr ano máš naprostou pravdu,já jsem ležela den v nemocnici pro podezření na mimoděložní těhotenství a dnes jsem 12+1,věřím,že u @supermatka to taky bude v pořádku 🙂

supermatka
autor
3. kvě 2021

Holky děkuji moc za podporu ❤️

nikjean
4. čer 2021

@supermatka Tak jak to dopadlo? 🙂

anastaziestazie
11. pro 2023

Ahojte co si myslíte dnes 10 dní zpoždění.
Testy jsem si dělala dnes kolem 19:00 a druhý testík teď doufám že budu snad těhotná

Strana
z3