Dřívější Ms/krvácení. Co myslíte?
Dobry den,
Je mi 18 let a menstruaci jsem mela dostat 30.11. ale dostala jsem ji uz ted, to je pet dni predem. Pohlavni styk jsem v posledni dobe nemela. Jenom me pritel delal rukou. Je mozne ze kdyby mel na ruce sperma muzu otehotnet? Nikdy se mi to takhle nestalo. Vzdycky treba 1-2 dny pred a max 5 dni po. A ani ted neumim odhadnout jestli je to ms nebo krvaceni..Diky moc za vsechny odpovedi, jsem tu nova, jeste moc nevim jak to tu chodi.
Pokud jsi dostala menstruaci, tak je těhotenství nepravděpodobné (ne nemožné).. Termín MS může oivnit spoustu faktorů 😉 Navíc styk z toho, že tě dělal rukou, to by byl asi zázrak.. V 18 letech bys měla vědět, jak se dělají děti..
@brambora28 tak jasne ze vim jak se delaji deti. A mela jsem na mysli jestli je mozne ze kdyz mel na ruce sperma a zavedl to do me jestli je mozne tehotenstvi timhle zpusobem
Já myslím, že jsi troll už podle data založení profilu.
@palja ano jsem tu nova, zalozila jsem si ucet chvili predtim nez jsem psala
@piskutka58 tak asi bys i měla vědět, co je to ovulace, pokud víš, jak se dělají děti 😉 a že v době ovulace je možné otěhotnět. Takže pokud do tebe strkal prsty nebo cokoli od spermatu, ano, těhotná být můžeš, jen nechápu, proč to vůbec řešíš, když jsi dostala MS 🤦♀️
Ono tělo není robot to že Ms příjde i dřív je úplně normální.A z toho že tě přítel to ... rukouninkdyž na ní měl sperma být těhotná určitě nemůžeš

@piskutka58 prosim o odpovedi🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻