Duch 8. DPO ? Má někdo zkušenost?
Ahojky jsem 8 DPO a dva dny jsem ted měla pobolívání v podbřišku a včera test čitý a dnes viditelný duch.Má někdo podobnou zkušenost??
děkuji za odpověd ale dnes nic tak se dost bojím
@slunickomamina25 Ahojky,já to měla taky takhle brzo. Snad ještě dřív než ty. A to jsem si dělala test zdálo se mi,že tam nic není tak jsem ho vihodila do koše,pak mi to po čtvrt hodině nedalo a šla jsem se na něj mrknout ještě jednou. A byl tam malilinkatý duch. No a vida,dneska už jsem ve 26tt a pod stromeček dostanu malého chlapečka. 😉
@ronyx moc ti závidím a přeju ti to já koukala i po půl ale nic zdálo se že jo ale asi to už mám jen vykoukaný oči.Bolí to po roce snažení furt nic ale pobolívá mě podbřišek jak kdyby měla mrcha dorazit
@slunickomamina25 tak zkus být ještě trpělivá. To že test nic neukázal ještě nemusí nutně znamenat že v tom nejsi. 😉 Já to bezpečně poznala,že mě skoro okamžitě začly bolet bradavky. A podbřišek mě taky dost pobolíval.Počkej ještě pár dní a pak test opakuj a uvidíš.A pokud nic,tak neztrácej naději. Určitě se jednou zadaří a budeš mít krásné prťě 😉
@ronyx já už mám dva kluky ale manžel nemá ani jedno a bojí se zda je vůbec plodný ale na testy nepůjde že nepotřebuje zjištění že není chlap
Ja jsem mela 10DPO ducha na testu s citlivosti 25, ale protoze jsme to zkouseli 1. mesic a red tim jsem nikdy netostovala, rikala jsem si , ze tam nic neni. Vhodila jsem to do kose na zachod. O dva dny ozdeji jsem zkusila znovu s citlivosti 10 a uz tam byli // okamzite a hezke, tak jsem se koukla na ten vyhozeny a ona tam byla slaba carka. No a je z toho dnes 2 leta holcicka. Dalsi tehu bylo neplanovane a pak skoncilo potratem, takze jsem si delala test az 1 den po tom co jsem mela dostat ms (asi 17 DPO) a uz tam byla tlustice jak blazen okamzite🙂.
Drzim palce a preju hodne stesticka at je vse jak ma.
@brisalek děkuju snad to dopadne dobře o jednu holčičku jsem přišla tak snad ted to bude dobrý kéžby byli by sme nadšený
@slunickomamina25 ouuu tak to je dost špatný přístup z jeho strany. ☹ To se taky můžete snažit roky. Třeba by zrovna šlo o nějakou banalitu z jeho strany,která se dá léčit a mohli byste mít mimčo co by dup. Ale takhle.... Třeba zkusit ještě s manžou promluvit a vysvětlit situaci.Držím pěstičky 😉

Proč by ne, může to být už takhle brzo... takových případů je hodně...