Zkušenost s testem, je to duch?

ajleenka
13. únor 2019

Tak jsem zase nevydržela a zkusila test. Cítím se tento měsíc jinak, už dva dny mě dost bolí podbřišek, od včera hlava (to normálně nemívám, vždy jen v těhotenství) a dneska jsem se ráno probudila úplně zpocená (opět u mě jenom v těhotenství). Jsou to spíše takové moje příznaky z minulých zkušeností, ale cítím se "divně", jinak. Na radu holek jsem poprvé zkusila značku wondfo, je to krabička comfort test. Prý je citlivější. No a "něco" tam tuším, ale nevím, zda tyto testy neukazují i falešně. Je to moc slabé, ale je brzy, jsem 9dpo. Máte někdo zkušenost?

chumlee71
13. únor 2019

@ajleenka já tam nic nevidím 😞

verusch
13. únor 2019

Tudle znacku neznam ale vidim

mmonika87
13. únor 2019

@ajleenka vidim a tento test mi vzdy ukazal tehotenstvi velice brzo.

ajleenka
autor
13. únor 2019

Líbí se mi, jak jsou ty tři různé názory 😀. Kdybych dávala anketu a na výběr ze tří odpovědí, tak by tam byly přesně tyto.
Je mi jasné, že nezbývá než čekat. Ale je to již vážně dlouhá doba a já bych skákala do stropu, kdyby to vyšlo.

jitulka87
13. únor 2019

@ajleenka vidim 😉

moly001
13. únor 2019

@ajleenka s tímto testem zkušenosti nemám, ale stín "ducha " vidím🙂

sudylichozrout
13. únor 2019

@ajleenka Vidím ducha. Tyto testy jsou dobré, předpokládám, že jde o Wondfo ovulační +2 těhotenské. Tak gratuluju a držím palce do dalších dnů a týdnů 🙂

ajleenka
autor
13. únor 2019

@sudylichozrout Tyto byly koupené samostatně jako 2 těhotenské v balení, ale mělo by to být to samé. Vím, které myslíš, protože rovnou jsem přikoupila i tyto ovulační s těhotenskými. Tak doufám, že je nevyužiju.
Ale ještě negratuluj, toho zklamání už bylo tolik, že tomu ještě nechci věřit a snažím se ani moc nedoufat, i když samozřejmě střípek naděje už je. Tak snad nebude zase pád.🙏

sudylichozrout
13. únor 2019

@ajleenka tak tedy negratuluji, ale palce drzim i tak 🙂
S temito testy mam dobrou zkusenost.

ajleenka
autor
13. únor 2019

@sudylichozrout 😘 Ani nevíš, jak ráda to čtu.

marketa1218
13. únor 2019

@ajleenka Když dlouho brejlím, tak se mi zdá, že tam pidi dušík je. Zkus za pár dní a držím palce 🙂

sudylichozrout
13. únor 2019

@ajleenka Rozumím ti. Obě děti jsem sice měla na první dobrou, ale ta radost byla taky obrovská. Testovala jsem u obou den po vynechané menstruaci (mám cyklus jak švýcarský hodinky), ale protože mám LF 10 dnů, tak jsem měla taky na Wondfu takového dušíka. U první dcery jsem s testy neměla vůbec žádnou zkušenost, koupila jsem Wondfo také bez ovulačních testů v samostatné krabičce. A jak ta barva šla postupně nahoru a pak pole světlalo, nic jsem tam neviděla. Myslela jsem, že se tam musí ukázat ta čárka hned, i když bude slaboučká. Tak jsem to odpískala, ale ještě v limitu jsem koukla pro jistotu znovu a už se to tam rýsovalo. U těchto testů to trochu déle trvá, ale jsou podle mě spolehlivé a líbí se mi, že jsou široké.

zrzeckas
13. únor 2019

Znacku neznam, ale neco vidim

preiba
13. únor 2019

Vidím 👀

dasenka12018
13. únor 2019

Taky vidim a jsem moc zvědavá jak to bude pokračovat 🙂 Držím palce 😊🍀

slunecnice358
13. únor 2019

@ajleenka vidim

ajleenka
autor
16. únor 2019

Tak dneska jsem zkusila další test, ale přijde mi, že tam žádný pokrok není. Mám tedy jinou značku, ale myslím, že je to asi špatné, co? Dneska jsem asi 12dpo (minimálně 11dpo, ovuluji večer). Jinak mě bolí břicho, nárazově, ale docela dost a dnes je mi celkově divně.

dasenka12018
16. únor 2019

@ajleenka no já tam furt něco vidím, lepší porovnávat pokrok u stejných testu, každá značka má různé barviva, dělala si z ranní moči? 🍀🤔

ajleenka
autor
16. únor 2019

@dasenka12018 Jo, tenhle je z ranní moči. No, zkusím ještě zítra a uvidím. Já jsem právě zkusila jiný, protože na ten předchozí jsem našla hodně stížností, že dělá falešné duchy. A teď pořád nevím, na čem jsem. Ale ono se to zítra nebo v pondělí rozsekne samo. Mám termín ms a zpoždění nemívám.

mmonika87
16. únor 2019

@ajleenka ja mam s tim prvnim testem jen ty nejlepsi zkusenosti. Zkus zitra stejnou znacku,jinak to opravdu nema vypovidajici hodnotu

ocetnicek
16. únor 2019

No já nevím, takového ducha udělá každý test po zaschnutí. Podle mě jsou testy negativní. Vždycky jsem měla takovou čárečku sotva viditelnou, když test uschnul.

sudylichozrout
16. únor 2019

@ajleenka tehotenske testy nedelaji falesne duchy. "Snazilky" jen neumi cist navody a nechapou, ze se nema testovat pred menstruaci.

ajleenka
autor
16. únor 2019

@sudylichozrout Ano, to je samozřejmě chyba. Ale psala jsi, že obě děti máš na první dobrou. Tak asi těžko pochopit psychiku ženy, která má jedno dítě přes ivf po skoro dvou letech a o další se snaží rok a půl. Prostě se cítím jinak, divně, bolí mě břicho a nedalo mi to. A taky beru hormony a chtěla jsem vědět, zda mohu s klidem vysadit a čekat menstruaci nebo raději ještě ne.

evee24
16. únor 2019

@ajleenka já měla před ms a v den ms sotva ducha. Pak zůstával a pak jen silil. Chce jednu značku. Pak sem manželovi dala digi. On ty čárky nevidí 😂 tak měl pak jasno a ten sem měla pozitivní u takových duchů. Tak ať sílí 😉

sudylichozrout
17. únor 2019

@ajleenka ja tomu rozumim. Jen me ale stve, ze se tu pak siri famy o falesnych carkach. Ty carky nebyly spatne, test detekoval hCH. Bud predmenstruacni fyziologicke (netehotenske), nebo rane tehotenske.

ajleenka
autor
17. únor 2019

@sudylichozrout Však to já beru, jsem smířená se vším. Dneska o maličko silnější, ale pořád děsně slabé. A navíc jsem začal špinit, takže je to asi v pytli. Dostat jsem to měla až večer nebo zítra. Horní je dnes.

sudylichozrout
17. únor 2019

@ajleenka tohle nevypada moc dobre. Bud jde o rane biochemicke tehotenstvi, ktere se neudrzelo a hladina hormonu zase klesa, nebo slo o obycejne netehotenske zvyseni hladiny hCG pred ms. Ale budu jeste drzet palce.

vendelinka08
17. únor 2019

@ajleenka pokud prvni duch byl 13.2. A od te doby zadne vyrazne zmeny...tak to nevypada na tehotenstvi, mohlo se jednat o biochemicke...a pravdepodobne menstruace dorazi. Bohuzel...je to zklamani...take jsem to zazila.

mojemenojelenka
18. črc 2019

Prosim vas je tam niečo alebo sa ni zda?

chumlee71
18. črc 2019

@mojemenojelenka já tam vidím slabou čárku

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru