Duch a opožděná menstruace. Co myslíte?
Ahojky holky Promiňte ze otravuji tak pozdě večer ale nedá mi to v kvetnu jsem byla u pana gynekologa prodělala jsem biochemické těhotenství které odešlo v květnu a tento měsíc nedošla menstruace a testiky mi vyšli opět na ducha ale pan doktor říkal ze test neukazuje záněty ani cysty ale jen těhotenství ale dělala jsem si digital a tam nic co myslíte bylo ještě brzo na digitální testik

@lexa2000 zpoždění mám právě a chodim častěji na malou a nemám žádný náznak k menstruaci a bolesti trochu v podbřišku
@nikolka23198 a víš kdy byla ovulace? Mohla být později než v půlce cyklu
@lexa2000 mám ji vždy po menstruaci
@nikolka23198 tak to by jsi měla mít už dálnici.. leda že by to nebylo prosperujici tehu a ještě přijde ms a odejde to s ní. No zkusila bych další testy, pokud čárka je silnější, je to dobré znamení jestli bude stejná nebo ještě míň viditelná, asi to bohužel nevyjde
@lexa2000 takhle jsem to mela minuly měsíc
Podle toho by jsi měla mít ovulaci zhruba 16. Května ne?
@nikolka23198 ty se řídíš jen podle orientačního kalendáře?
@nikolka23198 kdyby jsi tu ovulaci měla toho 16. Tak už máš na testu dálnici 😥
Takže toho 16. To moc pravděpodobné není
A není to ryska holky?
Ja bych par dnu pockala, ja mela ducha docela pekneho viz. Foto a taky mi jeste digital ukazal minus 😊 ted jsem ve 26tt ukazal mi myslim az po tomto za dva dny 1-2 tydny.. ale mamatest mi udelala nekolikrat ducha, jestli byl falesnej nebo to bylo biochemicky kdo vi... to uz asi nezjistim😊 zkuste zitra jeste zase mamatest a pokud zesili myslim ze je vyhrano nekdy digital ukaze az pozdeji

@nikolka23198 no druhou carku vidim, mamatesty většinou falešné duchy nedelaji.
Máš už nějaký zpoždění nebo to máš teprve dostat?