icon

Duch na těh. testu a špinění, souvisí to s uhnízděním?

sebestovalenca
21. srp 2014

Zdravím,cca 4dny mě dost nepříjemně bolí v podbříšku,kříže a levý vaječník,dnes jsem 21DC,ráno jsem si dělala těh. test kde byla úplně slabounká čárka,navíc lehce po limitu a teď k večeru jsem šla na záchod a zjistila jsem,že slabě špiním...Myslíte,že by tohle všechno mohlo souviset s uhnízděním?
V podbříšku mě bolí docela dost a když sedím delší dobu,je to ok,ale když třeba uklízím,vařím,tak se to dost ozývá...

Děkuji za jakoukoliv odpověď

Strana
z3
dasenka888
21. srp 2014

@sebestovalenca nemůžeš mít spíše opožděnou ovu ? Jinak slabé čárky dělají i cysty....

sebestovalenca
autor
21. srp 2014

@dasenka888 To nevím,ale ovu test jsem si dělala v neděli a v pondělí a čárky byli u obou dnů stejně silné jako kontrolní,což nechápu...Já jsem myslela,že když je ovu test jeden den pozitivní,tak druhý den čárka slábne...

dasenka888
21. srp 2014

@sebestovalenca nemáš tam ještě jeden ? Ze bys ho utíkala udělat ? 🙂 Jinak Ovu testy také ukazují těhotenství 🙂

sebestovalenca
autor
21. srp 2014

@dasenka888 Mám to napsané blbě 🙂 Dnes 20DC a ty ovu testy byli dva 17DC a tři 18DC,ale testovat jsem žačala už nějak 14DC,ale čárky byli slabší...Sex byl ve čtvrtek,v sobotu,v úterý a včera... 😀 Bohužel tady žádné testy už nemám,zítra vykoupím lékárnu 🙂

dasenka888
21. srp 2014

@sebestovalenca tak pak dej vědět a sex byl v dny pozitivní ? 🙂)

sebestovalenca
autor
21. srp 2014

Jj,pozitivní...Zaráží mě to špinění,víš...
@dasenka888

amanda2014
21. srp 2014

@sebestovalenca ahojky, může být i dva dny, stejně silné čárky ukazují na zvýšenou hladinu LH, takže ovu přišla posléze 🙂
jinak pozitivní ovu testy mohou značit i těhotenství ;)

sebestovalenca
autor
21. srp 2014

No počkám až se to všechno nějak vyvine...Zkusím testnout v pondeli...Nikdy mě ale břicho takhle nebolelo ☹

dasenka888
21. srp 2014

@sebestovalenca no po oplodnění asi cca kolem sedmého dne dochází k nidaci neboli uhnízdění je možný , že se zadarilo 🙂

ebsian
21. srp 2014

Já měla slabou čárku na těhu testu a dálnice na ovu testech a byla jsem v tom. 😉

sebestovalenca
autor
21. srp 2014

To špinění možná souvisí s tím co jsem četla,tak jsem na to opravdu zvědavá 🙂

akmitaf
22. srp 2014

no to by mohlo být to uhnízdění - budu držet pěsti

akmitaf
22. srp 2014

@dasenka888 můžu se zeptat na ten pozitivní ovu test - dnes jsem zjistila, že jsem 32 dc a tak jsem udělala ten ovulák a je pozitivní - myslíte, že mám jet do města pro test? Že je možné, že by se nám konečně zadařilo?

dasenka888
22. srp 2014

@akmitaf tak to gratulace veliká 🙂 ! Jed si pro test,ale určo je to jasný 🙂

mikulinek
22. srp 2014

Tohle mám přesně já jsem taky 21DC do ted jsem měla všechny ovu dělala jsem je 7 dní stejný s dvěma čárkama bez zeslábnutí. Včera jsem špinila a dnes už ne. Ale na testík je ještě brzo si myslím.

dasenka888
22. srp 2014

@mikulinek určitě není brzy 🙂

akmitaf
22. srp 2014

@dasenka888 a je TÁÁÁÁÁÁÁÁM - jen se nechci moc radovat dokud to nepotvrdí Dr. - bečím jak želva

dasenka888
22. srp 2014

@akmitaf hrozně moc gratuluji :* a poplivej mě prosím štěstím :D

lilien2
22. srp 2014

@akmitaf gratuluju, před chvíli jsem taky objevila ducha na TT.. MS mám dostat za 4 dny, tak jsem zvědavá, jestli se zadařilo.

akmitaf
22. srp 2014

@dasenka888 tfuj tfuj tfuj - budu držet pěstičky a vy mě taky to je teprve začátek
@lilien2 tak to jsi asi stejně mimo jako já. Už jsi to řekla doma - já ne - nevím jak - snažíme se 2 roky, tak to bude asi mazec

dasenka888
22. srp 2014

@akmitaf já mám takovou radost jako kdybych to mela byt já :D

lilien2
22. srp 2014

@akmitaf
jsem totálně mimo 🙂 zítra ráno stávám ve 4:15 a jdu na přesčas, a asi ani neusnu 🙂 Neřekla, za týden máme 2 výročí od svatby, tak počkám 4 dny, jestli přijde MS, a kdyžtak bych měla pro manžela pěkný dáreček 🙂

akmitaf
22. srp 2014

@lilien2 jééééé tak to je nádhera - to budeš v budoucnu už jen těžko trumfovat - já se tu tlemím na obrazovku a pořád nevím jestli mu to říct, nebo raději počkat na Dr.

lilien2
22. srp 2014

@akmitaf Je strašně vydržet, že?? 🙂 no, promyslí si jak mu to řekneš, aby byl dojatý a vše bylo kouzelné..
Já pokud to vyjde mám v plánu, mu dát testík do malé krabičky na větší šperk, a tu dát do větší krabičky, a tu krabičku dát do větší krabičky, atd...aspoň 5 krabic, a pěkně zalepené( ať se chlapec u toho pořádně zapotí) , možná hodím na každou i nějaký citát, nebo životní moudrá 🙂 a dát mu to na naše výročí 🙂

akmitaf
22. srp 2014

trocha chlubení - nejde mi to nafotit - už jen aby zesílila

lilien2
22. srp 2014

@akmitaf tak taky přihazuju 🙂

lilien2
22. srp 2014
akmitaf
22. srp 2014

@lilien2 to fakt kouzelný - já mu asi dám taštičku a v ní takový ty první botičky - no snad mu to dojde. Teď mi tu nalil skleničku piva a já mu říkám - nemůžu a on se nechytl - tak ti nevím kde má dnes vedení 😀

dasenka888
23. srp 2014

@akmitaf už jsi to řekla doma? Jaká byla reakce ? 🙂

akmitaf
23. srp 2014

@dasenka888 dobré ránko - ne - nic jsem neřekla - zítra si udělám další test a pokud bude čárka silnější, tak mužná pak - jinak až po Dr. a ty se držíš?

Strana
z3