Duch na těhotenském testu
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat.
Včera dopoledne a dnes ráno jsem si dělala těhotenský test. Zatím jsem nikdy těhotná nebyla a test si nedělala a tak se možná ptám hloupě,ale myslíte, že by to mohlo znamenat těhotenství ?
Horní test je včerejší a spodní dnešní.
Moc děkuji za odpovědi 🙂

myslím si, že ano, ale zkus jinou značku testu. Mě nejlépe vycházeli Mamatest. Co je ten tvůj nevím 🙂
Zkusila bych clearblue, ten ti ukáže i týdny...🙂. Držím palce
Akorát ty clearblue mají tuším citlivost 25, takže při duchovi na "10" neukáže clearblue taky možná nic...
@martina754 Taky bych zkusila jinou značku. Nechci Ti brát naději, ale já měla 1 den ducha, asi míň viditelného, než máš ty a za 2 dny už to byla prostě čárka, žádný duch. Od toho prvního testu už je to 5 dní, myslím, že ten nárůst by měl být mnohem větší... Ale jistá si nejsem, možná, že to někdo může mít nárůst HCG pomalejší.
Já měla u obou dětí takhle pomalý nárust ale taky i když na mamatestu jsem měla silné čárky, tak na testech z drogerie jsem měla jen ducha. Záleží na značce. Kup jinej a budeš mít klid.
Hurá, gratulace, jsem ráda, že se u tebe test nemýlil.. 🙂
@martina754 Tak supr! Gratulace
@martina754 tak super mám velkou radost za Vás 🙂 Moc gratuluji
A jeste musim rict, ze jsem si delala test Lady Max a tam ta druha carka vysla krasne. Takze ty Cemio fakt asi za moc nestoji 🙂
@martina754 no asi ne. Protoze podle tech fotek bych na Tebe nevsadila 🙂
@dzogobela Tak holky,já jsem důkaz toho,že ukáže. Já si dělala ted mamatesty a cemio, jen duch mizernej-pravda poslední byl 9.12. v sobotu jsem si dělala for you a krásně čárka byla vidět... 🙂 a ten má citlivost 20.
@dzogobela Ráno slabounká čárka na Cemiu a teď večer krásná na Lady Max a do toho ten Clear Blue. Je to zajímavý, přitom bych řekla, že je to jedno jaká značka 🙂 Já už s tím testováním radši končím 😀
@martina754 tak teď už jen návštěva doktora 🙂 pak se pochlubte s fotečkou 🙂 držíím palce at je vše ok 🙂

Zkus jinou značku!