Duch na testu?
Ahoj nevim si rady . :(

Podle mne bilo.
Test je negativní. S čím si nevíš rady???
Ja tedy ducha vidim...
😂
@kamiky nema smysl testovat pred vynechanim MS. Ja tedy nic nevidim, pockej az po vynechani MS.
Ja tam vidim jak je pokladně tak pod N .... Ja ho chci videt bile 😀
Buď je to velmi ranné, ale spíš to vypadá že nic.
Test je negativní. Žádnou druhou čárku nevidím.
Test je negativni.
Pro jistotu zkus dalsi s odstupem alespon 3 dny. 🙂
Nevím, co řešis. Test je opět negativní ;)
Ono to nema cenu to sem davat ') nahrani fotek sem je desna kvalita takte nic neni videt tady ba MK .... Jen jsem zkousela nahravani sem ;)
@kamiky Být tebou tak si zatím nedělám naděje, i kdyby tam nějaký ten dušík ve skutečnosti byl...může vše odejít s menstruací, je to tak v cca 60-80% otěhotnění, tak proto je lepší to testovat až třeba dva dny po zmeškané MS nejdřív...já to taky testovala hrozně brzo a pak jsem si celou dobu nadávala, protože jsem byla ve strašném stresu, že miminko odejde...akorát se zbytečně trápíš🙂 ale samozřejmě držím stále, ať je to tam 🍀
Dekuji .... Hrozne me boli zada a bricho a popravde chci aby tam bylo bilo proto plasim a obavam se ..... Rak snad bic nebude ....
On je velký problém s tím, že ženský na diskusních fórech o mateřství často blbnou ostatním hlavu různými "dušíky" a podobnými nesmysly...Přitom by si stačilo přečíst návod k testu. Je tam jasně napsáno, že druhá čárka má být stejně sytá jako kontrolní, nebo alespoň ZŘETELNĚ viditelná... U dušíků to dopadá často tak, že toto "těhotenství" odejde s menstruací a to je pramenem úplně zbytečného zklamání. Testy máš podle všeho negativní, tak neplaš. Pokud jste měli nějakou nechtěnou nehodu, nezbývá ti než počkat do termínu menstruace. Nemusíš se takhle zbytečně mučit.
@kamiky Taky tam nevidím vůbec nic.
@kamiky Tak mám takový dojem že uplně zbytečně plašíš. Vždyť by to tam nebylo ani kdybys těhotná byla... A když tak moc nechceš mimi, proč se teda nějak nechráníš?
@kamiky doporučuji počkat s dalším testem do dne MS, zda dojde nebo ne. A pro příště, pokud nechceš být máma tak se chraň
To je moje vec a muj nazor ze nic neberu . urcite ne hormony... Mam tri deti ale pri ovulaci spolu nespime , tentokrat to s manzelem nejak nevyslo . ja bych klido sla do dalsiho ale ted ne .
@kamiky podle testu těhotná nejsi. Když budeš, neboj, test ti to dostatečně ukáže ;) nebudeš to muset fotit ve všech možných variantach 😀

Jen pro info zatim nemeskam jen bolest podbrisku :/