icon

Duch na testu 4 týdny po revizi

mimco
13. čer 2019

Dibrý den,
Má někdo, prosím, zkušenost s klesáním hcg po revizi? Může býtcještě 4 týdny po zákroku na testu něco vidět?
14 dní po revizi jsem byla u své dr. na kontrole, kde bylo vše super, dokonce byl folikul, řekla, že i děloha je ready a ať to hned zkusíme....tak jsme to zkusili 😁
Revize byla pro ZT v 9tt.
Samozřejmě testnu znova za pár dní, jen jsem napnutá a zvědavá na zkušenosti ostatních....
Díky

ziraffka13
13. čer 2019

Měsíc po revizi jsem měla HCG 0

mimco
autor
13. čer 2019

@ziraffka13 hmm, takže je možné, že se to povedlo.....
Zajímavé, že pár let nazpět mě řekli po revizi čekat 3-6 měsíců se snažením....teď je to zase jinak....
Dr. mi vyloženě při utz řekla....počkejte cca 3 dny, to bude ovulace a zkuste to.
Uvidíme, každopádně díky.

katherine177
13. čer 2019

Mě řekli počkat jednu menstruaci a začít se snažit, ale nechat proběhnout aspoň jednu menstruaci po revizi

barulina
13. čer 2019

Jsem 4 tydny po revizi a taky me dr rell ze 3 az 6 mesicu je zastarale. Uz za 14 dni po minrekl ze jeste tak tri dny na uzavreni a je to. Dokonce mi iz probehla i ovulace. Tak ted pockm na 1ms a jdem na to. Tobe zakladatelko srzim moc pesti, informuj 🍀

mimco
autor
13. čer 2019

@barulina díky moc, myslím, že my jsme na sebe už někde narazily, že jsme to měly dost podobně s revizí, myslím termínově i stářím těhotenství.....
Také přeji hodně štěstí!

barulina
13. čer 2019

@mimco tak pokud jsi 4 tyden pop revizi tak jsme to fakt mely hodne podobne. Mozna v lednovkach? My jdem na to hned po prvni ms, jsem.trosku vetao straspytel nez ty ale moc ti to preju

mimco
autor
13. čer 2019

@barulina tak ja byla prosinec....
Mudr rekla dobry, muzete😁
Ja myslím, že je to jedno, ono, když to má být dobrý, bude to....

barulina
13. čer 2019

@mimco jj. Presne tak jak pises 🙂 tak informuj jak pokravujete

ziraffka13
14. čer 2019

Každý doktor tvrdí něco jiného.... Mně řekli po revizi na začátku 8tt min 3 cykly počkat než se budeme moc snažit znovu ... 🙄🤔

caverina
14. čer 2019

Ja osobne si myslim,ze ty tri mesice by se dodrzet mely....tak mi to rekl i kdysi doktor...ac se to nezda,tak je to pro telo zatez....

kami1984
14. čer 2019

Já otěhotněla 14dnů po revizi, týden po revizi bylo HCGb0, byla jsem v 5.tydnu