Duch na testu 4 týdny po revizi
Dibrý den,
Má někdo, prosím, zkušenost s klesáním hcg po revizi? Může býtcještě 4 týdny po zákroku na testu něco vidět?
14 dní po revizi jsem byla u své dr. na kontrole, kde bylo vše super, dokonce byl folikul, řekla, že i děloha je ready a ať to hned zkusíme....tak jsme to zkusili 😁
Revize byla pro ZT v 9tt.
Samozřejmě testnu znova za pár dní, jen jsem napnutá a zvědavá na zkušenosti ostatních....
Díky
@ziraffka13 hmm, takže je možné, že se to povedlo.....
Zajímavé, že pár let nazpět mě řekli po revizi čekat 3-6 měsíců se snažením....teď je to zase jinak....
Dr. mi vyloženě při utz řekla....počkejte cca 3 dny, to bude ovulace a zkuste to.
Uvidíme, každopádně díky.
Mě řekli počkat jednu menstruaci a začít se snažit, ale nechat proběhnout aspoň jednu menstruaci po revizi
Jsem 4 tydny po revizi a taky me dr rell ze 3 az 6 mesicu je zastarale. Uz za 14 dni po minrekl ze jeste tak tri dny na uzavreni a je to. Dokonce mi iz probehla i ovulace. Tak ted pockm na 1ms a jdem na to. Tobe zakladatelko srzim moc pesti, informuj 🍀
Každý doktor tvrdí něco jiného.... Mně řekli po revizi na začátku 8tt min 3 cykly počkat než se budeme moc snažit znovu ... 🙄🤔
Ja osobne si myslim,ze ty tri mesice by se dodrzet mely....tak mi to rekl i kdysi doktor...ac se to nezda,tak je to pro telo zatez....
Já otěhotněla 14dnů po revizi, týden po revizi bylo HCGb0, byla jsem v 5.tydnu

Měsíc po revizi jsem měla HCG 0