icon

Duch na testu, co si o tom myslíte?

zdenca93
15. bře 2016

Moc se omlouvám, asi to tu bude dvakrát. Vyšel mi hodně slaboučký duch. Snažíme se o malý ☹ Ale furt nic. Jsem po potratu ale nevzdáváme to a zkoušíme dál. Co si o tom myslíte? Čekám na výsledky HCG, jdu tam ve čtvrtek rovnou i na kontrolu, protože mám nález na čípku. Malý si hodně přejem. Ztrácím už nějak naději. První potrat mi hodně ublížil, do teď na to myslím. Jen doufám že teď to vyjde. Bojím se, že mi řeknou že nejsem těhu. Ale Mám tlak v podbříšku, nafouknuté bříško, jako bych měla dostat měsíčky. Mám cca 10 dnů zpoždění. Citlivá prsa ani tak ne, ale pozoruji že se zvětšila. Bolest v zádech u lopatky, a to na záda sem nikdy netrpěla. Změny nálad. Může to vše být i psych. Ale doufám že ne. Vaše názory?

Duch na testu, co si o tom myslíte?Duch na testu, co si o tom myslíte?
Strana
z3
priscilla90
6. dub 2016

@lukza No mívám MS v průběhu 1.týdne v měsíci. Mám to nepravidelně. I když mi kalendář tentokrát vypočítal 7.4. Takže počkám jak zítra a v pondělí bych určitě doktorovi zavolala. V pátek zkusím test znovu. Snad už to bude víc a není to jen poplach....☹

edelena41
6. dub 2016

Myslíte že je tam,já ducha vidim

dzogobela
6. dub 2016

@edelena41 Nevidím ☹ ale ono to často nejde vyfotit, vydrž pár dní

zlatickon
10. dub 2016

Muzu taky se prifarit?dnes 3dny spozdeni bt 37,3 a tohle na testech

zdenca93
autor
31. kvě 2016

Ahoj holky, tak vše dopadlo úplně jinak než sem čekala. Jak sem tu bláznila s testem že jsem těhotná, tak byla ale mimoděložně. Druhá věc je ta, že celý život prý neovoluju, a že to byla jsem náhoda, tak mi čeká LSK. Aby mi zprůchodnili a abych mohla ovoluvovat. Ale ta třetí věc asi taková, že mi našli rakovinu děložního čípku. Tak mi teď 20.6. čeká operace jak na zprůchodnění, odebrání čípku a na pročištění .. Takže tři operace v jednom. Takže mám asi po veškerém snu. Naše kapacity v nemocnici nic nezjistili než sem přešla k soukromému doktoru. 3-4 roky sem měla problémy ... Takže pokud se to chytlo nějak v čas tak budu mít jen štěstí :(

leniii23
31. kvě 2016

@zdenca93 držím palce, ať vše dobře dopadne 😔

dzogobela
31. kvě 2016

@zdenca93 s mimoděložním jsem měla teda bohužel pravdu ☹ jinak, mám kamarádku, která si taky prošla rakovinou děložního čípku, hodně brzy po operaci otěhotněla a teď už má 2letého syna. Tak musíš věřit, že to všechno dobře dopadne. Držím palce.

michaelasm
2. čer 2016

@zdenca93 Posílám srdíčko... Drž se...

Já v dalším cyklu otěhotněla, ale bohužel, od začátku jsem krvácela a v sedmém týdnu přestalo tlouct srdíčko po pár dnech. Tak jsem po revizi, čekáme 3 cykly a pak se můžem začít snažit nanovo...

zdenca93
autor
12. čer 2016

Míšo přeji hodně štěstí. Už to mam za pár a už se těším až budu po operaci. V září se vdávám a do té doby chci aby vše bylo v pořádku a do konce roku bylo vše jak má být .. Přeji hodně štěstí, příroda si sama vezme to co chce u sebe. Hlavu vzhůru :-*

klara39
13. čer 2016

Zdravím holky,mám dotaz. 🙂 4 roky se snažíme s manzelem o mimi. Už nějak na to ani nemyslím nechávám tomu volný průběh. Ale teď mě to zaskočilo. Menstruaci mívám pravidelně 5 dni.A tento měsíc se mi opozdila o týden. Na testu byl duch,pak jsem dva dny krvacela a další dva dny spinila. A teď mi test ukazuje zase ducha. Nevíte co by to mohlo být? Děkuji za odpověď 🙂

terezsk
14. čer 2016

Ahoj, Vidite ducha nebo uz jsem paranoidni? Dekuju

mrnous81
16. čer 2016

@terezsk něco málo tam vidím

pazdelu
16. čer 2016

@terezsk já tam také něco maličko vidím 🙂 přeju ať sílí 🙂

zdenca93
autor
20. čer 2016

Tak se chci pochlubit s dnešním zážitkem v Klatovské nemocnici. Dnes v 8 ráno sem nastupovala do nemocnice že se bude dělat zákrok. Našli mi Rakovinu děložního čípku, HPV III. Bacha! Výsledky byli s té lepší Cytologie kterou si žena připlácí 520,-. S tím že se udělá konizace děložního čípku ( Odebrání děložního čípku) a profouknou se vaječníky abych vůbec mohla mít děti. V tom mě drželi 2 měsíce, že mám rakovinu. Na psychiku katastrofa a děvka na entou ( HPV III) . Takže příjde nástup a jdu na kontrolní a předoperační sono. Na sonu mi zjistili že mi vykuchaj, odeberou celý spodek, vaječníky, vejcovody ale že prej S DĚLOŽNÍM ČÍPKEM NIC NENÍ, RAKOVINA NENÍ A ŽE SE PREJ ČÍPEK NECHÁ ČÍPKEM. Že jediné co mi zbyde bude Umělé OPLODNĚNÍ. Což tohle v mých letech nepřipadá v úvahu. 4 zákroky měli proběhnout během jedné operace. Teď měli proběhnout jen 2 s tím, že udělaj jen tyhle zákroky na popud pár son ;) Ať žije KT Nemocnice. Takže se jdu léčit do Prahy.

loafeer
20. čer 2016

@zdenca93 ¨jsem ráda, ze se čípek nepotvrdil, ale nerozumím...přece jeslti tam něco je nebo není by poznali právě z té konizace a proč ti chtějí vybírat spodek? jinak držím pěsti! samotnou mě ted ceka nějake vysetření, HPV mám negativní, cytolku jsem taky měla ok...a furt nake potize....drž se!!!!!!

verusch
3. únor 2021

Vidite nebo ne ?

nazka
3. únor 2021

@verusch bohužel nevidím nic..

ema90
3. únor 2021

@verusch Taky vubec nic..

Strana
z3