Duch na testu jeden den před očekávanou menstruací
Zdravim devcata muzete mi poradit
Dnes odpoledne jsem si udala testik ano odpoledne ne rano☹ mno ale ukazal se mi tam duch muze to byt znaceni tehotenstvi? Rano jsem si namerila bazalni teplotu 36,9 kterou mam uz 5 dnem...ale dnes rano kdyz jsem se sla vycurat a utrela jsem se tak na toaletnim papire byl hlen s krvy ale ne cista krev jako pri spineni ale pak uz se to neopakovalo akorat lehke spineni ale vazde malinko ani intymka neni potreba a ted vecer nic..tak se chci zeptat zdali mam spis cetak ze mrka dorazi? Viz..foto s testu

Mám dost únava bolesti v kříži :( ještě tři hodiny musím vydržet :(
@koloslavek mno... jeste zitra, pak volno a pak k dr.a snad pak uz klid 😉
@priefi už i zítra volno konečně dneska mám krizi no ;)
@koloslavek tak to je fajn, ze uz budes moci odpocivat 😊
Holky co by pomohlo od bolesti zad? Diky za jake koliv odpovedi 🙂
Zkus uz zminovanou kocicku, nebo si lehni na zada, hlava na jednu stranu, ruce na druhou... pak jeste cviky na balonu pro tehotne... polozis se na balon a s balonem jdes dopredu a dozadu... pak jsem mela nejakou bylinkovou masticku, ktera v tehu nevadila a mela uvolnit od bolesti, ale uz si nevzpomenu, co to bylo 😔 ale pomohla jen trochu... na zada jsem trpela dost... nektere maminky doporucuji plavani, ale jine zase varuji pred kvasinkami a jinymi infekcemi... jelikoz mi spolupracovnice rikala,.ze vzdy kdyz byla tehu, tak na bazene neco lapla, tak jsem tam pro jistotu ani nesla.
@priefi take mi doporucili bazen ale jak pises abych neco nechytla :-/ ten mic jsem tu.mela ale je prasklej tak jsem si rikala ze koupim novy a zkusim to...na ja mazu ibubrufenem to muzu pry taky ale jen trochu a jinak psralen ale ten uz vubec nezabira :-/ mela jsem problemi i pred otehotnenim ale mela jsem na to silne leky ktere ted nesmim...a jeste mi dopurucila ortopeda na opichnuti...ale uz jsem na opichu kdysi byla a vim jake to je tak se tomu snazim vyhnout :-/ kocicku jsem dnes zkousela ale zatim nic moc ale to nebude pusobit hned :-/
@priefi kdyz jezim na zadech je to lepsi ...budu zkouset nejake cviky a uvidim budu doufat aby zabrali abych nemusela na opich :-/ a dekuju za radu 🙂
@luciek9152 nemas zac, snad cviky zaberou, ale pozor na brisko,.at ho moc nenapinas. Ten bazen kdyz tak zkus v druhem trimestru, kdyby byl nejaky problem, lecba je bezpecnejsi nez v 1.a na konci 3. A brufenovou mast muzes? Ja mam pocit, ze v pribalovem letaku se v tehu nedoporucuje. Ale jista si nejsem...
Ahoj děvčata po včerejšku jsem ofiko tehu 7 týden a srdíčko bylo.. jen mi odmítla doktorka napsat neschopenku vůbec se se mnou o práci nebavila
Ahoj,tak ze mě ten stres taky už zpadnul. Dnes potvrzeno,že je vše v pořádku,srdíčko byje jak o závod a sme v 9tt.
@koloslavek Moc gratuluji. Některé doktorky s kontrolkou dělají ze začátku caviky. Třeba na příští kontrole s ní bude jiná řeč.
@koloslavek No krasa 😊 gratuluji. Pokud bude obdobi chripek, bude Ti DPN muset dat. Zkus tuto cestu
No uvidíme ty dvanáctky jsou opravdu zahul a zvlášť ta drogerii fakt smrdí :D ale teď mám dovču a pak se prostě nějak uvidí 🙂
@koloslavek budou Ti muset v praci vyjit trochu vstric 😉
@priefi jj muzu ale jen trochu ale koupila jsem si kostivalovou mast to muzu tak snad zabere 🙂 uz to neni tak nejhorsi 🙂
@luciek9152 tak to je fajn. Snad Te zada uz pak nebudou tak trapit. A cim to, ze je mas takove bolave? Skolioza?
@priefi na neuroligi tehdy rikali rozzsahli zanet ktery nebyl lecen...tak me poslali na revmatologii a tak jsou vysledky dobre tak jsem mela znovu jit rng...ale to uz jsem zistila tehu...kdyz mi rikali ze kdyz na vermetalogii dopadne vse jak ma tak je to od plotynky :-/ poprve na tentgenu byla uz spatna ale na tolik a posledni bolesti byli strasne bolest litala do nohou a pak uz jsem se skoro hnula :-/ tak jsem sla na tu revmatologii testy dobre ale rentgen na nej nemuzu :-/ jsou si jisti ze plotynka se mohla zas o neco hnout a pro te bolesti vetsi proto ty leky ktee taky nemohu..tak ted jen lezim lezim a je to lepsi 🙂
@priefi promin za preklapy snad vylustis psala jsem v rychlosti 🙂
@luciek9152 A rehabka by nepomohla? 😔
@priefi snad ...budu o tom mluvit v doktorkou ve stredu aby jsme neco stim udali nebo spis pomohli 🙂
@luciek9152 tak snad to pujde... myslim, ze ano, jen je treba nahlasit tehu

@priefi magnet ukazal loziska v mozku a mise a pak delali lumbalku a elektronove potencialy. Zpetne jsem si uvedomila, ze brneni nohou jsem mela cca pulrok zpetne...