Duch nebo blázním?
Ahoj je na testu duch nebo už blaznim ? 4dny vynechana ms a krev 10hcg

@michaelavranova12 Ahoj test hezky zesílil.🙂 Já mám něco podobného akorát jsem před třemi dny začala krvácet v den MS. Říkala jsem si tak nic odešlo to s MS. Dneska jsem si udělala test pro kontrolu, že je to pryč a čárka tam je a silnější. Nevím teda, co se tam zase děje. Už jsem z toho na nervy.
@hankycka no to mas taky moc pekny , takže k doktorovi ?
@michaelavranova12 Už jsem mu volala radši a mám si v pátek udělat test a když tam čárka bude tak v pondělí přijít aby se kouknul. Nemám žádný bolesti nic. Děs jako by to nemohlo být normální. Se člověk nemůže ani radovat.
@michaelavranova12 změn doktora, tohle je jasne pozitivní test.
@loylii tak super děvčata , vyšla mi pozitivni krev tak prý ranne těhotenství v pátek mám přijít na ultrazvuk 🥰🥰🥰🥰🥰
@michaelavranova12 no super ❤️❤️🍀🍀🍀
@michaelavranova12 já tomu věřila od začátku 🍀at to vše Dobre dopadne ❤️
Já prostě říkala že HCG 10 je pozitivní 🤣🤣 a neříkal ti kolik máš teď HCG? 😊
@rebekabebe neříkal ,jediný co řekl ze je to málo ale ze těhotná jsem,mám přijít v pátek tak uvidíme
@michaelavranova12 super počítám že něco kolem 200 jednotek 😊 taky jsem takhle začínala držím palečky ať vše dopadne dobře 🍀🍀🍀❤️
@michaelavranova12 To bude kolem 1000j, jinak by na utz nebylo ještě nic vidět. Držím palce ☺️
@rebekabebe snad ano , zase mám od rána strach ze to proste nevyjde 🙈🙈🙈😂
@michaelavranova12 já se taky strašně obávala že to nevyjde silné bolesti az krecovite a tak jsem šla dnes k doktorovi a už mám i těhotenství potvrzeno z ultrazvuku zatím jen bublinka a zloutkovy vacek. Další kontrola 29.4
@zdenule23 a kolik si měla hcg ? Jinak krásný gratuluji ❤️
@michaelavranova12 ale vyjde musíš pozitivně myslet ale chápu tě já tohle mela každý den do doby než mi přišli výsledky plodovky a vím že malá je zdravá 🙏😊❤️
@michaelavranova12 hcg bylo minulé úterý 291 to nic neviděl až dnes
@zdenule23 tak to mas krásný
@michaelavranova12 teď se už jen modlim aby nemělo stejnou vývojovou vadu nozicek jako syn
@hankycka ahoj tak jak jsi na tom ? 🥰 já dnes u doktora a řekl mi 5tt a už byl vidět Vacek a tečka v něm 😂🥰🥰🥰
@michaelavranova12 super tak to moc moc gratuluji
@pepickovapavlinka snad vše půjde jak má tak super mockrát dekuji
@michaelavranova12 super je to tam🎉🎉🎉❤️🍀
@600000 nevidím nic 😕
@600000 vidím negativní testy
@lilian2111
@pepickovapavlinka z pani vcera vyliezlo ze je 2 dni po ovulacii, takze si myslim, ze je to nejaky troll 🤷🏻♀️ Do snaziliek dala prvy test den po ovulacii a na druhy den tuto fotku.
@kevi1 aha tak to je taky dobrý 🤦♀️🤣🤣

@michaelavranova12 taky se mi to stalo, arogantní debil, co má na hovno zastaralej ultrazvuk a nic tak malinkého tam ještě nevidí, počkej týden nebo pár dní, uvidí tam aspoň už projasnění a buď ráda, že Tě poslal domů, mě ten ocas tehdy poslal rovnou do špitálu s podezřením na mimoděložní těhu🤦🏼♀️