Duch nebo ryska?
Už to tu asi bylo mockrát, přesto prosím zkušené lovkyně duchů, myslíte že je tohle duch nebo ryska? Vykouklo to na mě cca 6-7 minut po testování, tzn lehce po limitu. Tak nevím. Je to test Pepino. Díky
@katherine177 jj tak snad to vyjde dej pak vědět s dalším testikem jak si natom 🙂🍀
@nihanin jj dám
@katherine177 Tak budu držet palce ať to klapne.
@hasara33 Díky moc.
@nihanin takže opět nic ,14 dní duch na testu ,který nesílí a teď už jen jedna čárka 😔😥
@katherine177 ahoj tak to mě mrzí ale neboj vyjde to.. přeji at se zadaří co nejdříve 🍀🍀🍀🍀🙂ja dnes čekám ms ale zkoušela jsem test a opět nic tak že opet na novo tak snad dalsi cyklus bychon mohli obě najit uz ty vytoužené dvě //🙂
@nihanin budeme si navzájem držet pěsti 🍀,už jsem taková pesimistická ,minulý měsíc byly krásné a sílily,a také nakonec to sláblo ...už mě napadlo,jestli by mi doktorka neměla dát ten Utrogestan ,že to třeba potřebuje udržet takto .V minulosti jsem ho měla až do třetího měsíce a vyšlo to (2017).Teď jsem nikde nebyla , protože jsem chtěla jít k doktorovi až bude jasně pozitivní tt.
@katherine177 ten utrogestan sem ještě neměla.. Jinak červená mrcha uz dorazila dnes přesně na den.. Uz je to dva roky co se snažíme snad se ještě vůbec dočkáme prý sem v poradku problém prý nemam ale co mi jen doktorka poradila byli pouze vytaminy femibion.. To jsem zkoušela vícekrát a ted dva měsíce beru fertipronu tak nevim no.. Snad se brzy zadaří vam tak i nam 🙂🍀na me uz tlačí čas a vek davam si ještě tak cca půl roku na snažení pak uz bych to vzdala tak se mějte krásně a příští měsíc se tu snad sejdem a snad najdem vytoužené //
@nihanin to mě mrzí ,také jsem před těhotenstvím užívala i v těhotenství Femibion a pila kontryhelovy čaj.
Mějte se hezky a držte se 🍀💖
@nihanin ještě ta Fertiprona, myslíte,že je lepší jak ten Femibion? To neznám .

Super, moc gratuluji a přeji ať je vše v pořádku 😊