icon

Duch nebo ryska. Co myslíte?

misicka03
30. pro 2020

Ahoj, mám dva dny do MS a strašně mě bolí podbřišek jako při ms a mám už druhý den hodně slabé špinění, také nalitá a bolavá psa. Včera byl tt negativní a dnes tam vidím piďi ducha a nemusím se snažit ho hledat telefon mi špatně zaostřuje tak snad něco uvidíte. Bojím se, že je to zas ryska a nebo je něco špatně kvůli tomu špinění.. Co myslíte?

Duch nebo ryska. Co myslíte?Duch nebo ryska. Co myslíte?
Strana
z3
pajasala
31. pro 2020

@misicka03 ahojky od kolikateho DPO jsi spinila a kdy byl první dusik?

sisi97
31. pro 2020

@pepickovapavlinka děkuji, snad bude už jen sílit a nepřeruší to MS. ✊🏼

stanulice
31. pro 2020

@sisi97 a dělala jsis ten test ? Nebo ne ?

sisi97
31. pro 2020

@stanulice dělala, ale nechala jsem ho tam asi moc kratce, (mela jsem ho namocit a ne jen pocurat) a neukazal nic. Jako vubec nic, takze test za kilo vyhozenej 😄
Premyslim jeste nad tim mamatestem ted, ale nevim jestli se mi tim vesmir nesnazi naznacit at na to dnes uz kaslu :D

misicka03
autor
31. pro 2020

@pajasala špinila jsem jen slaboulince spíš takový oranžový výtok 10-12dpo a mini ducha jsem měla toho 12dpo dnes jsem 13dpo 🙂

stanulice
31. pro 2020

@sisi97 tak to tě obdivuji :D já bych ho už měla dávno použity :D já sem hrozná :D ...

sisi97
31. pro 2020

@stanulice spis me furt tak bolí v kříži a dooooost podbřišek až si rikam, ze to je pocit jak kdybych už měla MS. Tak se nechci ted navnadit pozitivnima a pak to odejde se spozdenou.

stanulice
31. pro 2020

@sisi97 ahaaa :( , to já takové problémy nemam jen spíš tlak .

pajasala
31. pro 2020

@misicka03 já spinila 7 a 8 DPO dnes jsem 9 DPO.

misicka03
autor
31. pro 2020

@pajasala tak to mohlo být uhnizdění u mě to bylo jaksi pozdě nechápu.. A jde už něco vidět na testu?

sisi97
31. pro 2020

@stanulice tak jsem to nevydržela! :D
Dole jsou ty tt pepino z rána
A nahore je ted mamatest.

pajasala
31. pro 2020

@misicka03 zkoušela jsem dr. Max plastový a ani ťuk

pepickovapavlinka
31. pro 2020

@sisi97 no super gratuluji

stanulice
31. pro 2020

@sisi97 tak to je naaaadhera , sakra jak já ti to závidím , mě to testování i baví :D .. já ti gratuluji :* :* je to nádhera 🙂

stanulice
31. pro 2020

@pajasala já mám plastoví od Benu .

sisi97
31. pro 2020

@stanulice
@pepickovapavlinka
Dekuji holky, od ted se davam na modlení ať se žabka udrží a neprijde MS. :D

sisi97
31. pro 2020

@stanulice a! Rada ! Řekly byste to polovičce nebo byste počkaly jeste?
Ono se to tak nabizi, prijit o pulnoci s takovou zpravou :D

stanulice
31. pro 2020

@sisi97 já bych to řekla , ale jen jemu ostatním asi až ve 3mesici 🙂

sisi97
31. pro 2020

@stanulice ostatnim až bude v naručí :D

stanulice
1. led 2021

@sisi97 Ahoj , tak jak dopadlo oznamování ? 🙂 .. Holky taky máte takovou demenci a chodíte koukat furt na ty testy , ? Já teda ty duchy tam , :D .

sisi97
1. led 2021

@stanulice Ahooj, o pulnoci jsem mu ukazala ty 2 nejviditelnejsi testy. Koukal na to jak puk, vubec nevedel co to znamena :D ale kdyz jsem mu to pak vysvetlila, tak bylo videt, ze to necekal, ale je moc rád.
Jen se na to zatim neupínáme, ať nejsme kdyžtak zklamaní.
Břicho porad pocitove jako kdybych mela menzes, ale je mi aji blbe od zaludku, temer celej den a nechut k jidlu, to me drzi uz tak 3 dny. A spanek poradnej uz asi nezaziju to vypada,tak snad.
Zitra zkusim test, snad bude carka silnejsi

misicka03
autor
1. led 2021

@misicka03 dnes mám termín MS a nedorazila. Můžu se radovat?

stanulice
1. led 2021

@misicka03 tak ti je nádhera :* :* potichu ano :* :*

stanulice
1. led 2021

@sisi97 ja budu testovat 3.1 jelikož se bojím no . Hlavně jak sem ten test omylem skripla tak furt a stále vypada takto . :(

misicka03
autor
1. led 2021

@stanulice před 2 dny tam byl piďi duch teď to jde vidět krásně snad za další 2 dny bude dálnice 🙏

stanulice
1. led 2021

@misicka03 vím právě jaký si měla test předtím a kolik jsi DC a DCO ?

sisi97
1. led 2021

@misicka03 to jsme na tom teměř stejne, ja měla včera dostat MS. Budeme se modlit společně ať jen sílí a potvora nedorazi!

sisi97
1. led 2021

@stanulice právě čekám co ti vyjde. Moc držím palce, ale rozhodně tam neni sněhobílo, čárku vidím jasnou🙂

misicka03
autor
1. led 2021

@stanulice předtím jsem byla 12dpo teď jsem 14 dpo a jinak 31dc. Moc držím palce ať tam taky něco máš 🙏

misicka03
autor
1. led 2021

@sisi97 pak dej vědět já se taky ozvu co a jak 🙏

Strana
z3