Duch nebo ryska. Co myslíte?
Ahoj, mám dva dny do MS a strašně mě bolí podbřišek jako při ms a mám už druhý den hodně slabé špinění, také nalitá a bolavá psa. Včera byl tt negativní a dnes tam vidím piďi ducha a nemusím se snažit ho hledat telefon mi špatně zaostřuje tak snad něco uvidíte. Bojím se, že je to zas ryska a nebo je něco špatně kvůli tomu špinění.. Co myslíte?

Pokud to bylo do limitu mohla by to být druhá čárka.Skus test zase pozítří.Budu držet palce 🍀🍀
Na druhém vidím dušíka, testni po vynechání ms🍀👍
@nikishkaaaa máš tam krásnou druhou čárku ❤️
Za me krasny test. At se vam dari
Ahoj mohu se vetřít a slyšet cizí názor , samozřejmě je mě jasne že počkat nebo návštěva Dr. Bude na 100% , . Když to nebude tehu nevadí , život jde dál , já sem typ který se nějak nesleduje a ovulace je to mě cizí slovo 🙂 .. ale nevím co si mám myslet včera test duch první fotka upravena druhá ne , a dneska dělaný test a zase duch . Ms 4.12 , mazlení 14.12 a ovulace (asi dle výtoku a bolesti ) 18.12 . Mám furt podbřišek že čekám když vybouchne na pravé straně píchání . Ještě dodám že ms nemám pravidelnou . Naposled 33.
Počkej pár dní a testuj znovu. Já vidím i já druhé fotce bez úpravy.
Pokud jsem těhotná nebyla, nikdy žádná riska. Za mě je to duch. Tak ať sílí 🍀
@stanulice pokud musíš fotku upravit aby na ní něco bylo vidět neviděla bych to růžově.Na té neupravené fotce není vidět nic
@pepickovapavlinka upravovat musím jen abych ukázala já ducha vidím reálne krásné , jen neumím vyfotit tak aby to bylo vydet na fotce :( dneska jsem si test dělala znova ještě není moc zaschnuty ale je to lepší ne ? Nebo třeba si to jen vnucují abych to tam vydělá , což je asi normální nejsem jediná .
@stanulice já nevím no něco tam je ale mělo by to sílit.Skus zase pozítří a uvidíš každý den testovat nemá cenu
@pepickovapavlinka já vím no jsem už jak magor , to už jednoho prcka máme 3,5roku ale nejhorší je že si vůbec nepamatuji jak to bylo :D já neřešila ovulaci a myslím že ani ne ms že to byla náhodne zjištění
Ahoj holky, omlouvám se, že se vetřu do diskuze, ale ráda budu vědět názor jiných.
Snažíme se s přítelem o miminko, dnes mam den očekávané MS. Ráno jsem si dělala tt pepino kazetový a vyšel mi pozitivní,ale nemám s ním žádné zkušenosti, tak jsem nevěřila a radši jsem si udělala ještě klasický tt pepino a vyšel duch. To bych nebyla já, abych to nezkusila do třetice a udělala jsem ještě jeden a zase duch.
Dávám fotku, co myslíte? Je ještě brzy podle toho něco soudit? Nechci se radovat předčasně, tak raději s ničím nepočítám,ale pořád věřím! 🙏🏻
Už tak 10dní mám oteklá prsa, což mam normalně jen týden před MS. Špatně spím,budim se a to mě běžně nevzbudí nic. Pobolívá mě v podbřišku cca 3 dny jako kdybych měla MS, ale doufám že nepříjde, potvora 😄.
Díky za odpovědi 🙂
@sisi97 no u mě je to také tak nemám ms pravidelnou , ale když se nezadari nevadí zkusíme další 🙂 .. já bych test vůbec nedělala ale zničeho nic sem se zarazila na mém chování . V noci nespím , tlak a píchání podbřišku , bolení hlavy , vlasy jako hřebíky , . Samozřejmě to tak nemusí bejt ale .. testovat budu asi až 3-4.1 už jsem vše počůrala a lékárny budou zavřené tak aspoň že tak a vydržím to ;) ..
@stanulice ja ted jeste rychle zabehla do lekarny pro mamatest a clearblue. Ale dnes uz to asi nechám a kdyztak az o vikendu :D .
Chtela jsem aspon jednou zato velkou dobrou zpravou začít ten novej rok.
Ja prave taky presne jak rikas, neco je jinak! Bolí mě v kříži, prsa že bych mohla kojit trojčata (ale podle toho se bohuzel ridit nemuzu, protoze pred MS mivam :/), v noci se budim nebo nemuzu spat vubec.
Urcite dej pak vědět 🙂
A kolikaty jsi tak cca den cyklu?
@stanulice no ale možná právě proto pak budeš mile překvapena!
Dnes je to 34dc. A zhruba (protoze jsem to nepocitala,nehlidala uplne presne) 14dni od ovulace.
Mam vystrilet i clearblue? Pravda ze kdyztak aspon budu vedet, jestli večer muzu oslavovat se sklenkou v ruce nebo radeji ne.
@sisi97 je pozitivní gratuluji.On ten papírkoví má míň barviva na kazetovém jsem měla taky hezčí čárku než na proužkovém

@misicka03 to ti nikdo neřekne, počkej do termínu ms