Duch nebo ryska. Co myslíte?
Ahoj, mám dva dny do MS a strašně mě bolí podbřišek jako při ms a mám už druhý den hodně slabé špinění, také nalitá a bolavá psa. Včera byl tt negativní a dnes tam vidím piďi ducha a nemusím se snažit ho hledat telefon mi špatně zaostřuje tak snad něco uvidíte. Bojím se, že je to zas ryska a nebo je něco špatně kvůli tomu špinění.. Co myslíte?

@stanulice to je mi moc líto :( , ale nový měsíc, nová šance, budu moc držet palce.
Jinak se jako testovací magor hlásím. Dnes jsem si udělala další test, abych věděla, jak to vypadá.
Dnes ráno jsem dělala mamatest a přijde mi, že čárka vubec nezesílila (uprostřed), přitom ten uplně dole jsem dělala na silvestra večer.
A teď jsem si udělala Livsane, trošičku ještě zesílila po limitu, ale byla vidět i z dálky už asi po minutě a půl.
Podbřišek mě furt pobolívá, nejintenzivněji večer vždy chvílema, tak snad je i tak vše v pořádku. MS měla být toho 31.12., tak to beru, že je ještě trošku času, už testovat nebudu a uvidím.
@stanulice delala jsem si tt v den MS 34dc. Normalne mam 33dni. Dnes jsem 36dc. Vždy vyšel pozitivni, prvni dva testy byly slabe carecky, ale viditelne (viz fotky z predtim + spodni test na teto fotce jsem poslala ted) a z dneska je ten prostredni (ranni) a ten plastovy (ted navecer).
Všechny pozitivní
@sisi97 ano přesně tak to bolí tak se bojím aby bylo vše v pohodě a to brkání mám také a chodím často na WC 😁. Zavolat klidně můžeš taky teď nad tím přemýšlím ať mi radši řekne kdy abych tam nešla brzo nebo pozdě kdyby něco bylo špatně..
Když se Budem modlit obě tak snad ne!! Já se pořád kontroluji jak mám strach 🙂
@misicka03 nekdy me aji treba 1x-2x denne na minutku pichne u vajecniku, tak se taky furt hlidam jak blazen a ty testy, no muj uz si ze me dela legraci :D , ale jsem rada, ze v tom jsi se mnou!!
Tak tam asi v pondeli zavolam, myslet pozitivne, ms nedojde a pak to uvidime vse v poradku u dr. 🙏🏻♥️
@misicka03 ale jo sílí.Skus vydržet a testnout až v úterý.Mě se to osvědčilo a bylo krásně vidět jak test sílil
@crejzy po zaschnutí vypadá test jak?
@sisi97
@pepickovapavlinka zkusím zítra z ranní moči jiný 🙂
@misicka03 Ahoj , Gratuluji ...🙂 Můžu se zeptat jak dlouhý máš cyklus?

@misicka03 tak já hlásím holky ze i mě se bejby nekoná 🙂. Dnešní test Dr.max negativní a hlavně si říkám že by už mělo bejt hodně vidět na tom testu , byl jen jednou pohlavní styk což už je 17dni . Ovulace nevím kdy byla :( nevadiii , ale za vás jsem hrozně ráda :*