icon

Duch nebo ryska. Co myslíte?

misicka03
30. pro 2020

Ahoj, mám dva dny do MS a strašně mě bolí podbřišek jako při ms a mám už druhý den hodně slabé špinění, také nalitá a bolavá psa. Včera byl tt negativní a dnes tam vidím piďi ducha a nemusím se snažit ho hledat telefon mi špatně zaostřuje tak snad něco uvidíte. Bojím se, že je to zas ryska a nebo je něco špatně kvůli tomu špinění.. Co myslíte?

Duch nebo ryska. Co myslíte?Duch nebo ryska. Co myslíte?
Strana
z3
stanulice
2. led 2021

@misicka03 tak já hlásím holky ze i mě se bejby nekoná 🙂. Dnešní test Dr.max negativní a hlavně si říkám že by už mělo bejt hodně vidět na tom testu , byl jen jednou pohlavní styk což už je 17dni . Ovulace nevím kdy byla :( nevadiii , ale za vás jsem hrozně ráda :*

sisi97
Autor odpověď smazal
misicka03
autor
2. led 2021

@stanulice to je mi líto.. Příště to vyjde ❤️

sisi97
2. led 2021

@stanulice to je mi moc líto :( , ale nový měsíc, nová šance, budu moc držet palce.
Jinak se jako testovací magor hlásím. Dnes jsem si udělala další test, abych věděla, jak to vypadá.
Dnes ráno jsem dělala mamatest a přijde mi, že čárka vubec nezesílila (uprostřed), přitom ten uplně dole jsem dělala na silvestra večer.
A teď jsem si udělala Livsane, trošičku ještě zesílila po limitu, ale byla vidět i z dálky už asi po minutě a půl.
Podbřišek mě furt pobolívá, nejintenzivněji večer vždy chvílema, tak snad je i tak vše v pořádku. MS měla být toho 31.12., tak to beru, že je ještě trošku času, už testovat nebudu a uvidím.

sisi97
2. led 2021

@misicka03 jak to vypadá u tebe? MS pořád mešká? Já jsem dnes 36dc, ovu cca 16.-18.12., tak přemýšlím, kdy kdyžtak zavolat k doktorce. Vím, že ty jsi snad jen o den jinak než já s tou MS, takže bysme to měly podobně kdyžtak, tak jestli už si o tom nepřemýšlela :D

stanulice
2. led 2021

@sisi97 počkej počkej v jakém DC jsi dělala test a výšek ti ?

sisi97
2. led 2021

@stanulice delala jsem si tt v den MS 34dc. Normalne mam 33dni. Dnes jsem 36dc. Vždy vyšel pozitivni, prvni dva testy byly slabe carecky, ale viditelne (viz fotky z predtim + spodni test na teto fotce jsem poslala ted) a z dneska je ten prostredni (ranni) a ten plastovy (ted navecer).
Všechny pozitivní

misicka03
autor
2. led 2021

@sisi97 ano pořád mešká a díky bohu pořád i bez špinění akorát mě pobolívá podbříšek a zítra udělám další test jestli sílí. Jinak já se objednám až za 14 dní stejně by dřív jak v 7tt nic vidět nešlo 🙂

misicka03
autor
2. led 2021

@sisi97 mě se zdá, že sílí 🙂

sisi97
2. led 2021

@misicka03 taky tě bolí jak kdybys měla ms? A prijde mi ze az prilis často brkám aji.
A jinak jsem premyslela, ze zavolam nekdy v tydnu a zeptam se, kdy prijit, od prvniho dne minule ms to je ted 5tydnu. Jen se modlim za nas obe at uz ta Ms nedojde🙏🏻 :D

misicka03
autor
2. led 2021

@sisi97 ano přesně tak to bolí tak se bojím aby bylo vše v pohodě a to brkání mám také a chodím často na WC 😁. Zavolat klidně můžeš taky teď nad tím přemýšlím ať mi radši řekne kdy abych tam nešla brzo nebo pozdě kdyby něco bylo špatně..
Když se Budem modlit obě tak snad ne!! Já se pořád kontroluji jak mám strach 🙂

sisi97
2. led 2021

@misicka03 nekdy me aji treba 1x-2x denne na minutku pichne u vajecniku, tak se taky furt hlidam jak blazen a ty testy, no muj uz si ze me dela legraci :D , ale jsem rada, ze v tom jsi se mnou!!
Tak tam asi v pondeli zavolam, myslet pozitivne, ms nedojde a pak to uvidime vse v poradku u dr. 🙏🏻♥️

misicka03
autor
3. led 2021

@sisi97 dnes takto nevím zda sílí samou hrůzou to vidím bledě, ale snad ano a jen pomalu..

sisi97
3. led 2021

@misicka03 ja teda vidim,ze rozhodne sili! 🙂 vic nez ten muj mamatest.. ale uz myslim jen pozitivne, bude vse v poradku🙂 uz se tesim na kontrolu az zavolam.

pepickovapavlinka
3. led 2021

@misicka03 ale jo sílí.Skus vydržet a testnout až v úterý.Mě se to osvědčilo a bylo krásně vidět jak test sílil

crejzy
3. led 2021

Ahoj holky, vidím ducha jen já?

ema90
3. led 2021

@crejzy Pekna druha carka 👍🏼 Kolik dni meska ms?

crejzy
3. led 2021

@ema90 nemeškám, ms by měla přijít cca za 2-4dny

ema90
3. led 2021

@crejzy Tak snad neprijde no.
Ale zatim dobry 🙃

sisi97
3. led 2021

@crejzy je tam 🙂 , ale zaroven je ten test nejaky rozpitý. :/ Asi bych zkusila jeste jeden nebo pockala do Ms

pepickovapavlinka
3. led 2021

@crejzy po zaschnutí vypadá test jak?

crejzy
3. led 2021

@sisi97
@pepickovapavlinka zkusím zítra z ranní moči jiný 🙂

jasmina1992
6. led 2021

@misicka03 Ahoj , Gratuluji ...🙂 Můžu se zeptat jak dlouhý máš cyklus?

Strana
z3