icon

Duch nebo ryska?

klaudi00
19. led 2020

Ahojte holky, chci se zeptat jestli tam fakt něco je a nebo jen pouhá ryska, já tam něco sice vidím ale nejsem si jistá jestli je to to co tam má být 😀 lidi kteří můj test viděli říkají že tam je náznak ducha ale nevím jestli to říkají proto protože si to přeji 😀 tak prosím zkušené očko jestli se na to podívá prosím budu ráda za každou odpověď ♥️

Duch nebo ryska?
Strana
z9
nikotynka01
20. led 2020

Tak sem teď ráno udělala ještě dva, a furt to tam vidím, ale asi to fakt tehu nebude 😏

lucijeennaa
20. led 2020

@nikotynka01 Bílo :(

nikotynka01
20. led 2020

@lucijeennaa vidím to tady, ale to asi fakt vidím jen já..

lucijeennaa
20. led 2020

@nikotynka01 :( Možná to nenachází telefon, ale fakt bílo... Vydržte ještě

nikotynka01
20. led 2020

Mozna když si zvětšíš jas tak uvidíš.. Já to tam prostě vidím.. 😟

lucijeennaa
20. led 2020

@nikotynka01 Asi jsem špatný lovec duchu, opravdu nic nevidím. A kdyby tam byl, tak mate radost? Z tak neviditelného ducha?

mamio
20. led 2020

@mom333 ja taky po menzes vzdy

jjasmina
20. led 2020

@mom333 To sme stejně ještě nevěděli, že má pani skoro měsíc do ms, jak z ní vypadlo posléze a že k oplodnění došlo později, ale nevim, nevim...

jjasmina
20. led 2020

@mom333 No já měla problémy nějaké a byla jsem zvědavá jestli ovulaci vubec mám 🙂 Jinak taktež gratuluji, taky to máme za pár 🙂

aselluska
20. led 2020

Dělala jsem test 4 dny před MS, měla jsem první měsíc léčby. Mám luteálku 14 dní. Už tak brzo před MS na mě vyjela slabá čárka, žádný duch. Za 3 dny už pěkná čárka. Nestresovala jsem se, jestli Ms vůbec dostanu, prostě jsem tomu věřila. Než jsem si udělala test, měla jsem dost citlivé bradavky, což jsem měla po ovu. Tento cyklus jsem vůbec necítila ovulaci, graf teploty byl pro mě divný, ale povedlo se. A co jsem se natrápila přes prognózy doktorů, jak to přirozeně nepůjde. Měla jsem velké riziko mimoděložního, šla jsem na ultrazvuk 5+5, aby Dr viděl, zda je v děloze. Nebojím se čekat ještě týden na srdíčko, věřím tomu. Už 14 dní mě bolí prsa, po jídle mě bolí žaludek a pobolívá podbřišek. Tyto příznaky jsem měla už den před MS. Každá to má jinak. Načekali jsme se, a už jen to, že to opravdu přirozeně jde a hned první cyklus léčby je úleva.

nikotynka01
20. led 2020

@lucijeennaa ne to nemám.. Testuju hlavně kvůli tomu jak mi je.. Kdybych se cítila dobře tak to neřeším, ale dnes mě furt píchá v podbřišku.. Takže už v tom mám fakt guláš..

jjasmina
20. led 2020

@nikotynka01 Taky nic nevidím :(

lucijeennaa
20. led 2020

@nikotynka01 v případě že je vám nesnesitelně zle bych šla k doktorovi.... 🤷🏻‍♀️ Test stejně nic nevyřeší.

nikotynka01
21. led 2020

@lucijeennaa tak nesnesitelný to není, ale příjemný taky ne.. Navíc prostě nezvládám nic sníst.. To je ten problém.. Dneska k tomu migréna a ta bolest v podbřišku.. Takže nechápu, jindy mám tohle před ms.. Takže fakt nevím čím to je..

nikotynka01
21. led 2020

@klaudi00 tak jak to stebou vypadá? Sílí?

nikotynka01
21. led 2020

Tak holky já udělala ráno další a už si fakt řekla že je poslední.. Vidím to tam než kdykoliv předtím víc.. Ale nevím achjo 😟

jjasmina
21. led 2020

@nikotynka01 já nic teda nevidím

martaskaaa
21. led 2020

@nikotynka01 Já nevidím nic na žádném z tvých testů. Co třeba Dr max? Ten má i víc barviva a měla jsem tam čárku lepší než na jiném. Další test bych dělala až tak nejdřív za 2-3dny. Ale chápu tě, já jsem ducha hledala i viděla několik let, samozřejmě to ale nikdy žádný duch nebyl, to byl už jen výplod moji fantazie v hlavě 🤯

nikotynka01
21. led 2020

Tak sem hodim ještě jiný foto, ale fakt to vidím.. Nemůžu si pomoct..

klaudi00
autor
21. led 2020

@nikotynka01 já vidim něco malo když nahnu telefon, ale preji ti aby ti silil fakt tento tyden se na to vykasli jako já, zkus to třeba az v pondělí. Holky mají pravdu ze se akorát tyrame, vidime neco co neni protoze si to prejeme. Ale drzim ti paleckyy at to vyjde
Přikládám svoji fotku tak se zkus podivat ale me se zda ze dneska u tebe to jde trochu videt i kdyz si nejsem jista jestli to je ryska 😪 u me asi taky ryska bohuzel to byl posledni test ktery sem testovala uz nebudu

jjasmina
21. led 2020

@klaudi00 Tak u vás tam možná i něco je 🙂

klaudi00
autor
21. led 2020

Možná ano, možná také ne 😣 už tomu nedávám naději spíš to asi vypadá jako ryska, co myslíte vy? Vlastne ja ani nevim jak vypadá ryska😀😄

jjasmina
21. led 2020

@klaudi00 Já bych právě, řekla, že právě to zabarvení by mohlo bejt nadějný, zkuste za pár dní a uvidíte 🙂

klaudi00
autor
21. led 2020

Jo zkusim to radsi az v pátek nebo v pondělí
Chci se zeptat ryska ma růžovou barvu nebo jakou? 😀

jironymou
21. led 2020

@klaudi00 Tady mi take prijde, ze tam nejaky naznak je.Ale u predchozi pani (nikotynka01) nevidim vubec nic...at to zkoumam, jak to zkoumam :-/

klaudi00
autor
21. led 2020

@jironymou no u me možná ano no, ale ja nevim proč ale u @nikotynka01 taky vidim kdyz se podívám z dalky 😀 asi sme obě vycvičené lovkyne duchuu ♥️

jjasmina
21. led 2020
klaudi00
autor
21. led 2020

@jjasmina nebudte zla 😀 měla to byt sranda 🙂🤔

jjasmina
21. led 2020

@klaudi00 chybí tam smile pouze 🙂

lucijeennaa
21. led 2020

@klaudi00 tu něco vidím