Duch nebo ryska?
Ahojte holky, chci se zeptat jestli tam fakt něco je a nebo jen pouhá ryska, já tam něco sice vidím ale nejsem si jistá jestli je to to co tam má být 😀 lidi kteří můj test viděli říkají že tam je náznak ducha ale nevím jestli to říkají proto protože si to přeji 😀 tak prosím zkušené očko jestli se na to podívá prosím budu ráda za každou odpověď ♥️

@nikotynka01 Tak co vy?Uz sílí?Nebo prisla menstruace? ☘
Ahojte holky, tady zakladatelka diskuze 😄 dlouho jsem nepsala jelikož jsem tehotna nebyla. Ted se chci zeptat na vas nazor nevim co si pocit .. poslední ms 7.1. A ovu byla 23.1. 4. 2 mela prijit ms a nepřišla tim padem jsem si delala 2 testy a nevim jestli ho muzu považovat za pozitivní prosím poradte.. dekuji za kazdy nazor
Vypada to jak nakreslene 😂😂🤧
@klaudi00 to jsou tedy zvláštní čárky, ale jsou na všech no😆 nemáš ještě jiný druh testu?
Strasne zvlastni 😄 nemam právě a u nas v lekarne ani jiná znacka není.. takže to budu muset nechat na pak az se dostanu do města 🤧
@klaudi00 taky mi to prijde spis jak vadny test. Tim nerikam,ze by to nemohlo byt tehotenstvi,jako dve carky jsou na obou,nicmene opravdu to vypada divne...to barvivo tam prosakuje uplne odspoda a spis je to takovy do fialova na te fotce...udelala bych urcite jiny test,myslim jinou znacku. Co je tohle zac?
@ajuse21 Měla jsem na Sluníčku toto a těhotná jsem nebyla
@katherine177 Tak s takovýmhle testem jsi určitě těhotná byla, jen se to neudrželo, to se stává docela běžně...
@katule1990 já takhle měla test 3dny po ms ,tak kudy to odešlo?
@skarma007 to je fakt divný ,pak jaká spolehlivost testů 🤔
@katherine177 no tyhle testy mi to fakt ukazovaly, vždy hodně slaba ryska, asi to ukazuji bezne, ze je videt ryska no.. Proto neni dobry hledat takovyhle duchy, testu jsem si delala driv mrak a akorat jen zklamana... Az kdyz jsem skutečně tehotna byla, tak ukazalo jak ma
@katherine177 Odešlo to s tou MS, ale hormon HCG, který test detekuje, nezmizí hned, jeho hladina nějakou dobu v těle ještě je, až nakonec vyprchá. Pozitivní testy jsou úplně běžně i po potratech, pak pomalu slábnou. Chvíli to prostě trvá, než se HCG z těla vyplaví. Proč sis dělala test 3 dny po MS?
@katherine177 Jo a se @skarma007 ses špatně pochopila. Ona odpovídala na původní příspěvek zakladatelky diskuse, kde byla sotva znatelná ryska, žádná čárka, co jsi měla ty. Ten test, co nahrála, je její pozitivní test.
@skarma007 nevíte název ? Mě to ukázalo Sluníčko z Tety a Mamatest v jeden den ,ten Mamatest byl trochu slabší ,ale byly pozitivní oba ,měla jsem slabou ms,přišla o 2 dny dříve,trvala 3 dny ,ale takové světle červené a jen na WC ,vyšlo to tak na jednu vložku za den ,proto jsem si dělala testy po ms a byly pozitivní nebo hodně výrazné čárky ,trvalo to asi 14 dní ,pak to začlo slábnout ..nikdy se mi to nestalo ,další ms má přijít 25/7
@katule1990 napsala jsem to níž ,přišla dřív a byla kratší ,po skončení ms slabý duch ,pak pozitivní test takže sílila ...nemohlo odejít z ms a další nebyla
@katherine177 napsala jsem to výš ne níž oprava 😅
@katule1990 ano, omlouvám se, odpovídala jsem na původní příspěvek, kdyby to náhodou někomu pomohlo... Pač ja taky lovila duchy jak pitomá u testu Pepino a ta ryska červená tam byla videt vždy a těhotenství z toho nebylo
@katherine177 hmm, zvláštní, teda, elikoz je vidět slabá čárka ne ryska jako u testů Pepino.
@katherine177 Tak v tom případě to ale nebyla MS, když "po ní" testy sílily a pak začaly slábnout. V tom případě to spíš bylo zahnizďování, ale embryo se přestalo vyvíjet a MS teprve přijde. Kdyby MS v dohledné době nepřišla a na testu by ještě něco málo bylo, tak bych radši zašla na gyndu.
@katule1990 jsem objednána na 21/7, protože jsem měla mít druhou dávku očkování na covid,a kvůli tomu jsem to odložila.

@jaspie23 pokud vim,kapnes tam trochu krve (asi z prstu) a normalne to dela jednu nebo dve carky jako klasickej test na moc. Akorat znty krve by to melo byt poznat driv.