Dva testy pozitivní a třetí ne, setkaly jste se s tím?
Chci se zeptat jestli má někdo zkušenosti s tímto. Mali jsme nechráněný sex.:Po 13 dnech jsem si urobila test a bola tam slaboucka druhá ciarky.Za dva dny v noci jsem si ho zase urobila a ciarka tam bola ta druha zase-oba testy bolí mamatest.Na druhý den jsem si urobila zase test tentokrát Pepiho a tam bola jen jedna ciarka.Tak teraz jsem z toho zmatená.V utorok mám dostat MS tak uvidim,chodí mi pravidelné jako švýcarské hodinky.Tak jsem teda zvědavá jestli je dostanu.Už jste se s tím setkali?
@skarabubu Pozor na citlivost testu, mám pocit, že pepino má 25 jednotek. V takto ranném stádiu je nejlepší používat desítkové testy a za mě jsou nejlepší Dr. Max. Mamatesty dělají falešné duchy.
Je více variant, vadný test, který dělá falešně pozitivní duchy - mamatest.....na jiném 10kovém může být duch nebo si prostě jen prodělala biochemické těhotenství... je to celkem běžný jev a stane se ti to xxx krát za život.
Nemělo by se tudíž testovat před termínem MS, pak o biochem. těhu ani nevíš....
V každém případě Ti držím palce, aby se čárečky objevily a čekala si miminko, pokud je to Tvé přání 🙂
@skarabubu Tak já třeba pul roku používala mamatesty, testovala jsem se dost 🙂 a ani jeden falesnej duch a když jsem byla těhotná, tak to spolehlivě ukázal. Takže za mě jsou spolehlivé. A jak píše Monyna, záleží na citlivosti. Citlivost 25 mi ukázala druhou čárku az týden po citlivosti 10
@junkka Já používala dr. Maxe vždy, s mamatesty nemám moc zkušenností. Tedy jednou jsem ho koupila, když už jsem měla jasně viditelnou dálnici na Dr.Maxovi. Udělal mi sotva viditelného dušíka a mě málem omývalo. Ovšem, to neberu jako vadu testu, ale jako menší podíl barviva... Každý výrobce má jiný podíl.
Jsem po IVF, takže testování bylo pořád 😀...
Ale vím, že to tu psaly holky, dávaly fotky a nic z toho nebylo. A tolik biochemických těhu, to se mi moc nezdá...
@monyna83 jako asi je to možný, já jen ze u mě fungovaly v pohodě. Ale nějakej jinej, myslím ze best2 mi ukázal čárku nejsilnější a nejdřív, zkoušela jsem i dr max. (Mela jsem tech testu nakoupenych asi miliardu různých značek 😀 ) a když jsem viděla prvního dusika, tak jsem si dělala i tři denně a sledovala jak sílí. Jsem trošku svihla 😀 ale pořád jsem tomu nevěřila. No a asi tomu moc nevěřím do teď že budu máma 😀
@junkka Vůbec nejsi švihlá, páč já testila od 7 DET, ačkoliv jsem měla z CAR pokyny, až 14-17DET.
Dělala jsem ráno, v poledne a večer. Testů jsem měla také mraky, ale především právě Maxe. No a když už byla dálnice jak hrom, kupovala jsem pro uklidnění i jiné a také fungovaly.
Také jsem tomu nevěřila, snažíme se již mnoho let a já pevně doufám, že to tentokrát dotáhneme. V pátek jdu na UTZ a věřím oběma miminkům, doktoři jsou skeptičtí ☹
Když bude jen jedno a hlavně zdravé, budu také šťastná 🙂 Moc Ti gratuluji a přeji krásné a pohodové těhulkování 🙂
Ahojte tak jsem to včera dostala, takže mi ten mamatest ukázal 2x pozitivní vysledok,který bol chybný.
Zrovna jsem si doděqlala Mamatest a mám tam slaboulinkou druhou čárku a jak to tady tak čtu, asi dojdu ještě pro jiný....
@luccindahorakova Od Dr. Maxe... Je 100% spolehlivý...Na testíkách je vidět, jak hCG sílí 😉
@monyna83 Díky za radu 🙂

hodně holek říká, že mamatesty dělají falešný pozitivní výsledek - což by asi tomu co píšeš odpovídalo. Pokud si chceš být na 100% jistá, tak si kup test od clearblue (není nejlevnější, ale je nejlepší - nejlépe digitální - ten ti ukáže výsledek s jistotou a ještě ti napíše v kolik týdnů asi těhotná jsi) a nebo si počkej jestli menstruace vynechá a potom vyzkoušej znovu jiný těhotenský test než mamatest.