Falesně pozitivní test?
Ahoj holky, ráda bych vás poprosila o názor. Snazime se o miminko a poslední tři dny mě neskutečně bolí prsa, jsem unavená a ráno nedám bez prášků na nevolnost.
Jsme nejspíše 10dpo, možná méně, snažíme se poctivě 🙃. Včerejší test negativní, na dnešním se objevila čárka, která ale vymizela. Přikládám foto...co si o tom myslíte?

@apollonka Také jsem koukala, že páté na cestě 😀 Pecka no, ale tohle teda falešně zrovna nevypadá 😀
@marketa1218 no dekuju za naději 😁😁 jsi me uklidnila 😁😁😁
@apollonka gratuluji,taky máme 4 děti a čekáme páté
@saminomimino no dekuji , trosku neplánovaně 😁😁
Teda holky takových děti zvládáte?my máme dvě a právě nevím zda do třetího jít ,zda bych to zvládla fyzicky, psychicky a o financích nemluvím...ale asi bych chtěla ještě 🙈
@balogis fyzicky v pohode psychicky taky naopak me to strasne bavi a jsem spokojena , deti mam bezproblémové ve škole vše zvladame a to mam tři školáky .. 6,4,2 třída .. finančně to zvladame tak akorát ,. Jist co mame oblečení taky deti mají telefon každý a i tablet , na výlety školy v přírodě jezdi kroužky - nikam nechtějí chodit.. jak rikam ja jsem spokojena horsi to je s rodinou uz u čtvrtého nas odsoudili ... no k dr se chystam kdyžtak až v únoru tak uvidime , nad potratem vubec nepremyslim .. kdyz uz nas takhle překvapilo asi k nam chtělo 🙂❤️
@apollonka no my taky neplánovaně a přišli jsme o něj,tak teď máme už plánované pate 😁
@balogis
@saminomimino holky to semnou se přestanou bavit úplně všichni s tím počítám 😁😁 a presne tak je to naše vec hlídání nemam ja jsem s dětmi porad obcas chodim do prace a deti semnou takze to jde a u nikoho nic nezebram .... samino to je mi líto ale melo to tak byt 🙂done zdravicka 😘jinak my plánovali patě až tak za 6 let no nejak si pospisilo😁😁
@apollonka jo mělo to tak být,my páté už ani neplánovali,no život je někdy sranda,my jsme na děti taky sami,žádný hlídání nebo Pomoc od příbuzných,jen minimálně ,celá rodina už nás odsoudila u třetího jsme už zvykli ,však nám taky nikdo děti neživí,do práce jsem teď chodila a můžu i během řidičáku a mám se kam vrátit a jinak nás živý muz
@saminomimino ja vubec nevim jak a kdy to oznámim rodině .. k dr se chystam až nekdy v půlce února .. ale v březnu jim to uz budu muset říct nerada neco tajim skryvam a tak , no bude to vesele 😁
@apollonka klidně si mohla mít Ms a být tehu ,slýchávam že někdy někdy je tehu bez povšimnutí ,v terminovkach máme holcinu co na to přišla až ve 12tt měla úplně normální pravidelnou ms
@saminomimino ano ja vim , ale teploty neodpovídají .. dle bt ovulace v lednu proběhla ... jsem zvedava co mi poví dr v únoru 😁 ale zarazila me ta silná čárka na tt😁 jen aby tam nebyly dvě to uz bych asi z ordinace neodesla po svých 😁😁
@apollonka To by vás bylo šest! 😀
@marketa1218 6 deti !!! Asi ani k tomu dr nepujdu raději 😁😁
@apollonka jsem nakoukla do diskuze a davam sledovat. Jsem fakt zvedava, jestli nahodou opravdu nebude deti sest. Ta carka je brutalni na to, ze mas ctrnact dnu od ovulace. Ani nevim, k cemu ti mam drzet palce 🙂)
@apollonka jako carka je neskutečná ,jsem moc zvědavá v kolik TT nakonec budes
@sudylichozrout
@saminomimino to ja jsem zvedava taky !!! Ta čárka tam byla hned jako první a až potom ta kontrolní 😁 a byl to test 25 😁 jsem zvedava strasne 😁
@apollonka jako byla jsme 6x těhotná,ale tohle se mi nestalo nikdy 14 dní po ovulaci.to až tak 20-25dpo skákala testovací první,bud tě klame telo a ovu byla dřív a nebo tam máš 3 😀
@saminomimino me se to prave taky nikdy nestalo !!! Nechapu 😁 dnes jsem testovala pepino testem a jeste nějakým z dm jestli tamto nebyl vadný test 😁a asi uz je to tak proste 😁 falešné to urcite neni 😁
@saminomimino a pepino je 10 ten druhy 25 no jsem zvedava co z toho bude 🤣🤣 a ty testy jsou focene asi 3 minuty po testování 😁 a neni to z ranní moci ale ted 😁😁
@apollonka z pepina vůbec nevycházet,ukazoval mě vždy slabší jak 25 a navíc i 30dpo neukazoval stejně silnou druhou čárku,prostě šetří na barvě no 😀,tak omyl to u tebe asi nebude,jen aby šlo vše dobře,kdy už k vám prcek chce,vše se zvládne
@saminomimino doufam ze vše bude v pořádku kdyz uz nas takhle překvapil 😁 manzel nadšený ja uz přemýšlím co řeknu okolí 😁😁
@saminomimino ted jsem četla ze vysoké hcg muže znamenat molární těhotenství !!! Zase nejsem v klidu a hledam co se da 🙄
@apollonka neblázni,nic nečti,kamoška mi ted ukazovala svůj test 3 dny před očekávanou MS a měla druhou čárku jen o malinko slabší než kontrolní,to jsem taky nezažila na 10DPO,prostě nic nečíst!!
@saminomimino ano kdyby ten net nebyl byl by klid !!! Clovek se nervuje at je těhotny poprvé i popáté strasny ! 😁 uz jsem si zakázala číst a hledat vsechno 😁 a jak vecer deti zalehnou vim ze budu zase hledat 🤔😁 kamarádce preji hodne stesticka 🙂

@apollonka tyo,vy mate 4 deti a pate na ceste...smekam 😊