Falesně pozitivní test?
Ahoj holky, ráda bych vás poprosila o názor. Snazime se o miminko a poslední tři dny mě neskutečně bolí prsa, jsem unavená a ráno nedám bez prášků na nevolnost.
Jsme nejspíše 10dpo, možná méně, snažíme se poctivě 🙃. Včerejší test negativní, na dnešním se objevila čárka, která ale vymizela. Přikládám foto...co si o tom myslíte?
@malinkaelinka naopak bych řekla, že jsem to testovala z hodně malého vzorečku ale netuším, trochu mě máte, že to vymizelo 🤷
@kamila4492 Udělej si jiný, jestli tam bylo tohle a pak to zmizelo, tak těžko říct...
@kamila4492 zkusila bych udělat zitra další. Tento test je hodně rozpity. Držím palečky 😉
@kamila4492 Udělej nový no, vypadá to jakoby se ta čárka rozpila. Ale třeba to tam je 🙂
@kamila4492 není zaco 😉 buď ho udělej až zítra nebo klidně ještě dneska. Pokud tam něco je ukáže ti to i teď 😉
Mamatest,čo?
Skusila by som aj inú značku.
Mne sa osvedčil Clearblue. Žiadne "falošne pozitivne" testy.
@veroni_21 přesně tak, mamatest 10. Clearblue zkusím taky, tak za dva dny, chci mít chvilku pocit naděje 😀
@kamila4492 je mi líto ale je to negativní,já na svém testu od Maxe taky viděla něco co tam není
To je negativni..ale zajimaly by me ty prasky nanevolnost..to neznam teda🤔a brat vedome leky..kdyz se snazim o dite..?🙄
@lajla tak kinedril zas tak strašný není si myslím. Raději ten, než se ublinknout na schuzce
@kamila4492 mě přijde že tam jsou snad 3 čárky 😂 jestli dobře vidím. Zkusila si digitální. Tam je jasno hned 😉
@evee24 zkusila předevčírem, clearblue, a nic. Má tuším ciivost 25 tak teoreticky tolik ještě nemusím mít, nevím 😀
@kamila4492 tak ještě zítra zkusit 10kovej. Taky sem měla duchy a mizeli. Pak už silily. Ještě zkoušet a uvidi se.

To je nějaké rozpité. Neponořila jsi test až nad rysku? Zkusila bych jiný, tady čárka sice je, ale dosti rozmatlaná.