Hcg 25. Jsem na začátku těhotenství nebo je to potrat?
Ahoj,jdu si pro radu protože nevím co si o tom mám myslet.15.8.jsem měla ms,pak jsem brala clostylbegyt a podle testu,utz a z krve bylo zjištěno že ovu proběhla 31.8. nebo 1.9.Ducha na testu jsem měla 11dpo,včera jsem byla na gyndě a říkal že vysoká sliznice..pak mi vzal krev a zjistilo se,že mám jen 25 ale že je to pozitivní...takže bych měla být na začátku těhu nebo bohužel potrat...12dpo mi digi ukázal +1-2...Poradíte?díky
@linee v pohodě,právě že je to tím že je to vymodlené miminko,u ostatních jsem byla těhotná hned(a to bylo sexu za měsíc méne než ted při snažení).To je stres z rodin.duvodu,to nemá nic společného s pc 🙂Jinak ted je to 7těhu.
@maminka2020 ja to myslela tak, ze uz kdyz mas dost stresu jinde, proc se vice stresovat sledovanim utz jinych holek na pc. Kazda mela ovu jindy, byla i jindy na kontrole, kazde tehu se jinak vyviji, take i hcg roste jinak, tudiz budes mit i jine utz. Je tu kvantum holek, ktere ti muzou ukazat sve utz ze 6tt, na kterem bylo videt stejne "nic" jako to tvoje a uz jim doma beha nejaky lump nebo princezna.
Samozrejme te chapu, jen se te snazim uklidnit, ze tim nic nevyresis, prave naopak, budes o to vice srovnavat a vice se stresovat, zda je to v poradku, kdyz uz mas stresu i tak nad hlavu. Vis sama, nez vyckat, co se stane a co bude na dalsi kontrole, nemuzes.
Podivej se, jak moc si se bala ohledne stoupani hcg a jak krasne stouplo...Co tak to nechat na tom malem a pevne verit, ze priste bude videt vice a bude to take dobre? Opravdu vice neovlivnis, tak co tak zkusit verit na dobry konec?🙂
@linee já taky věřím,že se prcek ukáže ale není to jednoduché na to nemyslet.Je vidět že každá má to těhu jiné,jedna nemá nic v 5+,druhá už má i srdíčko.Je to fakt blbost,zbytečně mě to akorát více vystresovalo.V pondělí se rozhodne,bud se ukáže nebo...to vyjde příště.
HOLKY JE KONEC ☹
@maminka2020 Taky to znám 😨 Drž se
@maminka2020 Nevěšte hlavu, pokud to odejde samo, máte dobře pohnojeno a je možné, že rychle otěhotníte jako já, měla jsem sp v dubnu a v červnu už jsem byla zase těhotná, důležité je tvypořádat se s tím. držím palce
@maminka2020 to mne moc mrzi:(Prestalo se vyvijet?
@linee jak jsem byla na utz tak bublinka byla 6+0tt a bylo divné,že tam nic není ale věřila jsem...ted jsem měla být 7+Ott ale bublina byla stále prázdná a 6+1tt,je mi hrozně..navíc dr.mi dal 2týdny a oak kdyžtak revize.Nevíte někdo jak tomu pomoct?to nedám tak dlouho čkat zvažuji revizi ☹
@maminka2020 Měla jsem to taky tak, na prvním ultrazvuku jen bublina, na dalším stejné, hnal mě na revizi, ale odmítla jsem. Hned jsem začala spontánně krvácet, tak mi napsal jen nějaké léky na dočištění. Odešlo všechno doma. Pak jsem nechala proběhnout MS a další už nepřišla. Rok od potratu a mám ročního kluka
@maminka2020 to mne mrzi. Muzes pockat prave tyto dva tydny, zda nezacnes spontanne krvacet, muze se vsak stat, ze se nestane nic a budes muset stejne na revizi. Pokud pockas a odejde spontanne, muzes se snazit hned, po revizi musis dodrzet sestinedeli jako po porodu. Obvykle doporucuji vyckat 2-3 ms, nez se zacnete opet snazit. Ale na druhou stranu, pokud zazadas o revizi z duvodu psychiky, obvykle vyhovi (zavisi, na koho narazis). Je mi to opravdu lito.
@maminka2020 Pokud nemusíš, raději bych počkala jestli to odejde samo, je to v tomhle případě určitě lepší. revize je docela zásah do organismu, když to odejde samo, můžeš bejt rychleji zase těhotná, po revizi já osobně jsem otěhotnět nemohla , trvalo to skoro pul roku.
@linee má v tomhle pravdu a souhlasím
@linee
@jituli84 holky já měla jeden samovolný v 6tt a šlo vše samo a druhý v 9tt s revizi,to byl kveten 2013 a v červenci přišla dost slabá a bezbolestná ms a v červenci jsem měla // takže já bych určitě nečekala několik měsícu,o mimčo se chceme snažit co nejdříve.Nechci ale čekat 2týdny,je mi to nepříjemné ☹Doktor říkal,že to muže trvat i měsíc a stejně to nemusí vše ven a nakonec revize bude i tak.Jsem rozhodnuta,počkám do pondělí a pak pujdu na revizi.

@maminka2020 stresujes se zbytecne. Sama vis, ze zacatky nikdo neodhadne a vse zalezi na prdolovi. Pokud roste vacek je to dobre a uvidis, ze i pristi utz uz bude dutinka. Navic, sama pises, ze mas hodne stresu. To je to posledni, co tvuj prcek ted potrebuje. Takze vypni na tyden comp, nic si nenech posilat a vyckej na dalsi kontrolu.
Neber to ve zlem, ale prijde mi to malinko usmevne, kdyz je to tvoje 6. tehu...prijde mi, ze reagujes jako prvotehule🙂 Opravdu to nemyslim, ve zlem... A drzim palce!