HCG roste, ale na ultrazvuku není nic vidět

peeetha
4. kvě 2012

Ahojky, holky jenom bych se chtela zeptat v nedeli jsem byla na pohotovosti skrz boleni podbriska udelali mi hcg a ultrazvuk na kterem zatim nebylo nic videt ze ne nejspis brzo hcg bylo 257 o dva dny jsem na hcg znovu a bylo 452 a za tri dny jsem sla znovu hcg bylo 1107. Posledni menstruaci jsem mela 25.3., uz jsem mela jit na laparoskopii ale zeptala jsem se jestli nemuzeme jeste pockat bylo mi receno ze jeste dva dny pockame takze v nedeli coz je za dva dny jdu zase na hcg a ultrazvuk setkali jste se nektera stim?
Mam strach z laparoskopie, prijde mi ze je jeste moc brzy aby byl videt prosim poradte moc bych mimco chtela dekuji

saminomimino
4. kvě 2012

podle poslední MS jsi tedy asi otěhu někdy cca 14 dní po ní ale mohlo to být i později a to by tedy na utz ještě nic vidět nebylo v nějakém 4tt ,hcg stoupá a je různé,to nemusí znamenat že při tvých hodnotách už bude něco na uz vidět,každopádně předpokládám že na laparku jdeš kvůli tomu že se nedaří otěhu,teď evidentně těhu jsi tak nechápu proč laparku nezrušíš,to že nic není na uz neznamená že v bříšku není mimouš,hcg nestoupá jen tak pro legraci 😀 takže snad na tu laparku nepůjdeš to by bylo trochu proti rozumu ne??
myslím že tak 10-14 dní a pak bude na uz něco vidět,ale jen odhaduji nevím kdy jsi měla ovulaci

lucia2505
6. kvě 2012

Ahoj, držím ti palce, aby to dobre dopadlo a babatko sa objavilo v maternici. Nechcem ťa nejako strašiť, ale ja som mala mimomaternicové tehotenstvo a hcg mi rástlo priam ukážkovo, v šiestom týždni - čiže 4 týždne od ovulácie som mala hcg 4700 a mysleli sme si teda, že sa bude jednať o normálne zdravé tehotenstvo, keďže pri mimomaternicovom je väčšinou oveľa nižšie a stúpa pomaly, ale bohužial. Lekár povedal, že pri hcg 1000 je plod už dosť veľký nato, aby ho v maternici bolo vidieť, pretože hcg vlastne odráža vývoj plodu a nebolo vidieť, takže bolo jasné, že je niekde inde a bolo v pravom vajcovode. Ale ľudské telo a príroda sú nevyspitateľné a veľa dievčat tu písalo všeljaké príbehy, že mali hrozne nízke hcg a už strácali nádej, že to bude zamlklý potrat, alebo plod dlho nebolo vidieť a potom sa zázrakom objavil, takže treba veriť, ale zároveň sa aj pripraviť na prípadné sklamanie. Ak to aj teraz nevyjde, tak nabudúce určite ano.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru