Těhotná, ale na ultrazvuku není nic moc vidět. Srdíčko ještě nebije?

sandi7
20. led 2020

Ahoj, mám takový dotaz 🙂
Byla jsem dnes na ultrazvuku, podle poslední menstruace bych měla byt 6+0, ale na ultrazvuku ještě není nic moc vidět. Gynekolog říkal, že mi těhotenství jistě potvrdí až uvidí srdeční akci miminka. Je normální, ze v tomto týdnu ještě srdíčko nebije?
HCG mám 1897. 🙂

mmichaella
20. led 2020

Uplne v pohode a bezne. Pockej tyden dva 🙂 Gratuluji

suromana
20. led 2020

U mě bylo vidět srdíčko až na na konci 7tt, proto si doktoři zvou těhule většinou až na 8tt, protože dřív tam stejně nic moc nevidí.

adela1399
20. led 2020

@sandi7 Ahoj měla jsem stejnou zkušenost,byla jsem 6+3 podle poslední M/S a doktor mi na ultrazvuku viděl jen váček,přišla jsem další týden a také nic,a pak mi řekl pan doktor...ze se mi musela opozdit ovulace o 14dní,vůbec jsem nerozumnela tomu co pan doktor říká.😀Nicméně jsem musela dalších 14dní čekat,to bylo pro mě strašně stresující čekání. Nicméně po 14dnech byl krásně vidět plod i srdeční akce.❤️Dnes jsem byla znovu po 3týdnech a miminko krásně roste😍. Uvidíš,že na další kontrole už bude vše v pořádku...😊

tingle
20. led 2020

Určitě to bude dobrý, já to takto měla u obou těhotenství. Gratuluji a hlavně buď v klidu ☺️👍🍀

sandi7
autor
20. led 2020

Moc všem děkuji za uklidnění 🙂
Na další kontrolu jdu za týden, tak uvidím jestli už se něco ukáže 🙂

wendyp
20. led 2020

Úplně normální byla sem poprvé 6+1 na kontrole doktor rekl ze tam neco je ale potvrdí ze je plod ok az za 10 dni a to uz srdíčko bylo a bilo 😊

aurelie34
20. led 2020

@sandi7 měla jsem to stejně. Na první kontrole jsem byla v 6+0 a byl tam vidět jen gestačni a žloutkový váček. Doktor mě objednal až za 3 týdny. Bylo to šílené čekání ale na kontrole pak už bylo i srdíčko a 2 cm plod. Teď jsem v 35 týdnu a vše je jak má být. Tak že se nebojte, dobře to dopadne.

nebetka
21. led 2020

Dej tomu čas. Já letěla k doktorovi, jako blázen, v 4+3, a on jen viděl, že je to v děloze, víc nic. Další kontrolu mám v 7+3, tak se bojím, aby bylo všechno v pořádku. Ať Ti to dobře dopadne!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru