• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme:  Beremese.cz Modrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Hladina hcg

29. června 2017 
@salomee no prakticky nic neřekla, protože si asi myslela, že to prostě po té injekci dostanu. ale zítra to bude týden po injekci, tak tam zavolám zda můžu v pátek dojít znovu na krev. že se mi to nezdá a že ms nedorazila a testy jsou pozitvní.
27. bře 2012 v 11:47  • Odpověz  •  To se mi líbí
@prdecek testy boli cca týždeň rovnako silné ako pri tom hcg 21, netmavli. MS prišla sama, s cca dvojtýždňovým meškaním, ale predtým som v podstate od normálneho termínu mrchy špinila, na utz nebol náznak tehotenstva. Hcg mi skákalo... 21 - 18 - 31... takže bolo podozrenie aj na mimomater., našťastie sa nepotvrdilo, mrcha sa spustila sama, na čistenie som našťastie nebola. Kontrolný utz bol ok, aj hcg napokon 0
27. bře 2012 v 11:48  • Odpověz  •  To se mi líbí
@prdecek moje testy pri biochem. tehu :wink: Neporovnateľné s tvojimi :wink: Neboj! bude to ok :dizzy_face:
27. bře 2012 v 11:52  • Odpověz  •  To se mi líbí
@prdecek jj, byly jsme spolu v diskuzi a ty jsi pak byla těhulka a pak jsme se míjely :grinning:

jinak já měla hodnotu 33 nějakých 10-11 DPO, což u tebe docela dobře odpovídá podle délky cyklu :slight_smile:
27. bře 2012 v 11:54  • Odpověz  •  To se mi líbí
@piacere jj, takové jsem měla i já při chemickém :-/ a jsem ráda, že to nakonec nedopadlo, jelikož jsem byla tenkrát vdaná za počítač a ne za chlapa :slight_smile: a teď po dlouhých peripetiích se konečně štěstíčko usmálo a věřím, že i na
@prdecek konečně :slight_smile:
27. bře 2012 v 11:56  • Odpověz  •  To se mi líbí
@piacere @megy no musím jí to na dalším odběru připomenout, že mývám delší cykly. Já jen doufám, že to už dopadne dobře jinak nevím co budu dělat.... věřím, že je to ok, ale dokud to neuvidím i na uzt tak nebudu v klidu.
27. bře 2012 v 11:56  • Odpověz  •  To se mi líbí
@piacere tak to je pravda, jsem ráda, žes sem tu fotku dala pro srovnání.
27. bře 2012 v 11:57  • Odpověz  •  To se mi líbí
@prdecek budu držet moc pěstičky a myslím, že příroda věděla, proč to teď takhle udělala:grinning:
27. bře 2012 v 11:58  • Odpověz  •  To se mi líbí
@megy kéž by už. Říká se, že když někdo z rodiny zemře, že do roka a do dne se narodí nový člen rodiny. Tak u nás by to nevyšlo do roka a dne, ale bylo by to. V září mi totiž umřel taťka, tak nám asi za sebe posílá náhradu.
27. bře 2012 v 11:59  • Odpověz  •  To se mi líbí
@megy děkuji :slight_smile:
27. bře 2012 v 11:59  • Odpověz  •  To se mi líbí
baby poradte my prosim.ms som mala naposledy 18.2.2012. ani teraz nedosla.vysledky z krvy:S-HCG 0,10 Mern jedn mIU.ml referencné hodnoty 5,30.pomocccccccc
27. bře 2012 v 17:04  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí
@lilli202 asi tě zklamu, ale je to negativní hodnota na těhotenství. nevím, jak dlouhý míváš cyklus, ale je možné, že máš cystu, která to zpožďuje, nevím
27. bře 2012 v 17:12  • Odpověz  •  To se mi líbí
@megy neviem co mam verit uz.a na ult vy tam videl nieco.ale ved len par tyzdnov nemam ms mozno ze teraz bude stupat?neviem ako mam.nemam cistu teraz som bola komplet vysetrena
27. bře 2012 v 17:15  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí
@laura268 ahoj.ty si mala kolko hcg ja mám 0,10 a mIU-ml mam 5,30 a teraz my dr povedal ze nie som ten d........neviem teraz ci cakat alebo co mam robit
27. bře 2012 v 18:16  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí
@lilli202 Ja som mala 350- 40DPM, 750 42DPM a 8tis. 56DPM. Suhlasim s @megy na tehotenstvo je to nizka hladina HCG. Ty si dnes 39DPM a podla mna je 0,10 velmi nizke.. Mne vravel Dr ze do cca 5 sa vyskytuje bezne v krvi. Co Ti vravel Dr na to? Nebral Ti este raz krv aby videl ako stupa hladina? Je jasne ze na UZV nevidel nic, obraz je vidno az ked je HCG 1000 a viac... takze pri 0,10 HCG nemal sancu nic vidiet.. nepichol Ti vyvolavacku? ked nedostanes po nej menzes tak plodu to neuskodi, len ho posilni..
No fakt som zvedava ako to bude s Tebou dalej.. drzim prsteky :wink:
27. bře 2012 v 19:02  • Odpověz  •  To se mi líbí
@lilli202 kdyby tam něco viděl, tak by jsi musela mít již hladinu nad tisíc, takže nechci být posel pro tebe špatných zpráv, ale na těhu to není. já měla 10 DPO- 11 DPO - 33 jednotek, o dva dny později 81 a o týden později přes 6 tisíc, nezbývá ti nic jiného než čekat. hladina 0-10 je považovaná za negativní pro těhu
27. bře 2012 ve 20:08  • Odpověz  •  To se mi líbí
takze tehu niesme dneska som bol na sone uz u lepsieho gyn.ten potvrdil ze niesom :((((((((((preco furt len ty maju bábo kto ich zabije a nechú dieta ty majú?????????preco???????ja toto jedno nerozumiem ten tam hore len im dáva dieta a kto chce a kto by uz naozaj ich vedel vychovat a vsetko im dat co len chcu a dat lásku a nie zabit ich a hodit ich do voody atdddddd.takze nic niesme velká radost skoro odisla :(((((((pokracuje v umelom oplodneni zajtra ma caka LPSK.aspon si odychnem trocha v nemocnici nebudem na toto vsetko mysliet..celú noc som preplakala oci ma tak bolia ze kazdy sa pyta ze co my je :((((((((((
28. bře 2012 ve 14:39  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí
@lilli202 to je mi líto, že to nevyšlo. Svět je nespravedlivej, to vím podle sebe. Ale věř, že se jednou štěstí usměje na každého!
28. bře 2012 v 15:58  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
@lilli202 aj mne je to luto :frowning2: :frowning2: ale ja dufam ze nabuduce sa to podari.. :slight_smile: a s tou nespravodlivostou s Tebou plne suhlasim..
28. bře 2012 v 17:16  • Odpověz  •  To se mi líbí
@laura268 tak bojujeme dalej
28. bře 2012 v 17:54  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
@megy ahojky, tak dneska bylo hcg přes 3000, tak by to mělo být ok :slight_smile:
30. bře 2012 v 15:33  • Odpověz  •  To se mi líbí (2)
@prdecek no to je parááááááda - gratulace, to je super hladina - mám velkou radost :slight_smile:
30. bře 2012 v 17:39  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj holky,tak už mi zkoncilo 6nedeli po tom mimodeloznim....a ted v po jsem byla u sve mudr....at mi rekne,jaky vejcovod je ted pripraven na ovulaci...a rekla mi ze levy :grinning: což je dobre,jelikož ten pravy nemam :grinning:.....a kolem ctvrtka mi zacali ovulacni dny...tak do toho ted s tatkou busime.....jak kdyby nam bylo 15 :grinning: tak snad se dočkam te vysnene holcicky :slight_smile:
21. dub 2012 ve 22:39  • Odpověz  •  To se mi líbí
mne na gynde povedali, ze krv na hcg mi brat nemusia a dali ma rovno na sono...tak ani neviem, kolko mam hcg...ako im mam povedat, ze ked mam podozrenie o tehu chcem, aby mi zobrali krv? dikes.( na sone nic nebolo)
22. dub 2012 ve 20:24  •  1 dítě - snaží se  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj holky, nedávno jsem také řešila normální hodnoty HCG a ačkoli už pro mě toto téma není aktuální, dávám k dobru odkaz na internetové stránky, které jsem našla a které by vám třeba mohly být užitečné.... http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator Jinak důležité je hlavně jak HCG roste a ne jaká je jeho výchozí hodnota...to abyste se neděsily zbytečně, jako já před pár týdny :slight_smile:))
26. dub 2012 v 11:11  •  snaží se  • Odpověz  •  To se mi líbí
@lauritka no netuším, ale skôr ako mi to vyznačil graf potom. Mne totiž málokedy klesla teploty pod čiaru po ovulke :unamused:
27. dub 2012 v 17:37  • Odpověz  •  To se mi líbí
@prdecek

Baby mozte mi poradit??na 30 dc a 13 dpo mi dr bral krv,hodnota hcg bola 176, dr bol uplne mimo,ze je to malo,ze ma podozrenie na mmt,ze naj by bolo keby som v nemocke,tam som nechcela ist,mne sa to malo nezda,bed v kazdej tabulke co pozeram na nete je to ok,ved to bolo este skoro ...tak mam lezat a cakat a pondelok mam prist na krv,len dufam,ze nebudem na vysledky opat 4 dni cakat

@bubaaak
@misule88 vies mi poradit ako zistim ze mam mmt?mam bledy hlien,podbrusko trocha zaboli,sem tam pichne nic viac
12. kvě 2012 ve 12:33  • Odpověz  •  To se mi líbí
@kacena85 si mu povedala, ze si LEN 13dpo???
ja som mala na 17DPO hcg 150 a tiez mi sestricka povedala ze to je mizerne a za 4dni som uz mala 1230..
zalezi od toho ako ti to stupne..

druhykrat som mala 14den po ET 430 tusim to bol utorok a v piatok 930..
12. kvě 2012 ve 12:38  • Odpověz  •  To se mi líbí
@kacena85 já měla 37dc hcg jen 22 a bylo to dobrý, takže se neboj. Podle mě máš dobrou hodnotu na 13DPO
12. kvě 2012 ve 12:40  • Odpověz  •  To se mi líbí
@kacena85 ak sa môžem zamiešať - mne brali krv na 15 deň po transfere embryjka a mala som 250 ,,, tiež sa mi to zdalo málo, ale včera som bola na sone a je pekne vidno dutinku a žltkový vačok,,, som 5+4,,,
držím palce :slight_smile:
12. kvě 2012 ve 12:43  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek