AHOJ HOLCINY NEVIM ZDA to tu uz bylo probirane ale mam maly problemek a musim zalozit nove tema jelikoz po celodennim hledani na netu nejsem o mocchytrejsi...30.4. (40DC) jsem byla na krvi jelikoz mi doma vysel pozitivni tehotensky test,ahladina hcg byla 237 ale doktor jeste na vnitrnim UZV nic nevidel.2.5.(tj.45DC) mi vzal krev znova a hcg bylo 527...a tak si me pozval na UZV na 10.5.ale hladina hcg se mi zda ze se nejak zasekla ptz na tehu testech uz to nejak nesili jen je to cim dal driv na testu videt hned po 10vterinach po namoceni do moci ale jen slabe a plne je to videt tak za 3-5min...dr mi rekl ze je to asi na zacatku tak vas prosim o nazory a zkusenosti kolikaty DC jste meli kolik HCG a pri jake hodnote hcg bylo neco videt na UZV mockrat vam dekuji verim ze mi odepisete pa ☹
pokud videl 22mm embryo neni mozne abys mela hcg 32
Dokonce asi prisla ms ;(
Tak holky odesloto asi zam.tehu tak uz tehu nejsem hcg 12 klesla odejde to s ms nebo se streba rikal pristi tyden na kon.jestli vse odeslo ;(
Jo sama tak snad to vyjde priste ale nechapu co se pokazilo,jo i ms je to pujde samo.uz jsem se politovala tak ted hodne sil do dalsiho snazeni.
To se bere jako zamlkle nebo biochemicke?
@svlocka ahoj, me se neco podobneho stalo loni v zari, test nesilil a ja zacla silet. Vubec jsem nevedela, ze se neco takoveho muze stat. Zacla jsem krvacet, tak jsem letela na pohotovost a tam mi rekli no je to pryc, bud te rada, ze muzete otehotnet. Muzu ti rict, ze presne za 14dni na to jsem zase oteohtnela 🙂 vlastne den, kdy jsem zacla krvacet - je den odkdy si pocitam zacatek meho ted tehotenstvi 🙂je to trochu paradox. takze behem jednoho mesice jsem byla dvakrat tehotna 🙂 hlavne na nic necekejte, je dulezity teda, aby jsi se vycistila sama a doporucuji ti zajit si pak k doktorovi nekdy za 10dni, kdy se bude bilizit ovulace, doktorka ti ji potvrdi a pak na to muzete znova skocit 🙂
@anna159 ahoj jo odejde to samo neboj budeme se snazit 🙂pry jsem nekde cetla ze po biochemickem tehu se rychleji otehotni ale neni to podlozeno ale cetla jsem hodne dizkusi a plno zen psalo ze byli zase tehotne jako ty tak aspon pozitivni zprava 🙂kdyby se tentokrat zadarilo tak urcite pujdu pozdeji k dr.at zas nejsem zklamana a ovu vim kdy mam ,mam vzdy ten hlen a pocitam si to 🙂 tak se pak snazime 🙂at uz je po ms 🙂
@svlocka jasne,pokud si ovulaci poznas, ja to nikdy nesledovala, ale pani doktorka mi ukazala na ultrazvuku prave ten nejvyssi folikul, z kteryho by mohlo byt mimco a to se stalo, takze jsem malou videla jeste pred tim nez byla oplodnena hihi 😎 a je taky dobry si dojit k dotkorce, koukne, jestli jsi se fakt vycistila...pak bych sla az tak v 7tt. to uz ti ukaze i srdicko, nema smysl chodit tak brzo.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@linee on mi rikal ze tam mam bublinku a kolem toho takovy krouzek co myslis