• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Hladina hcg

16. listopadu 2016 
ahoj, zbytočne sa nestresuj, chod k lekárovi nech ti spraví vysetrenie a vezme krv na hcg, tam uvidís najlepsie, či je to v poriadku a či hcg stupa :wink:
26. zář 2009 v 18:55  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojte,
mam takyto problem. 27.9. som mala pozitivny tehu test. v pondelok ma dr. vyplasila ze je to mimomaternicove. 29.9. mi brali krv hcg 1789, to co videla dr. bola cysta + lekar co mi robil usg povedal ze podla neho to bol falosny poplach, ze tam je nizka sliznica. 1.10. hcg 2514 no v maternici este nic nevidno. mimomaternicove tehu nepotvrdili ani nevyvratili. co si o tom myslite? mam 1mesadcnu dcerku ktoru stale kojim. menzes som nemama takmer 10 mesiacov po porode. bolesti nemam. tak neviem co si o tom mysliet. posielaju ma od lekara k lekarovi. za postrehy a skusenosti vopred dakujem
1. říj 2009 ve 13:18  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojte baby ktory by mi prosim vasvedela poradit....co znamena ked HCG v krvy mam 0,001..znamena ze je tam tehotnost????
9. říj 2009 v 16:32  • Odpověz  •  To se mi líbí
aisha urcite nie si tehu, norma hcg je do 5
9. říj 2009 v 16:35  • Odpověz  •  To se mi líbí
10 DPO: 10 - 50 mIU/ml HcG
13 DPO: 20 - 100 mIU/ml HcG
16 DPO: 40 - 200 mIU/ml HcG
19 DPO: 80 - 400 mIU/ml HcG
22 DPO: 160 - 800 mIU/ml HcG



doba od oplození (ovulace) doba od poslední MS hladina hCG (mIU/ml)
7 dní (1. týden) 3 týdny 0 - 5
14 dní 28 dní (4t) 3 - 426
21 dní 35 dní (5t) 18 - 7340
28 dní 42 dní (6t) 1080 - 56500
35 - 42 dní 49 - 56 dní (7-8t) 7650 - 229000
43 - 64 dní 57 - 78 dní (8-11t) 25700 - 288000
57 - 78 dní 79 - 100 dní (11-15t) 13300 - 253000
17 - 24 týdny Druhý trimestr 4060 - 65400
Od 25 týdne Třetí trimestr 3640 - 117000
9. říj 2009 v 16:37  • Odpověz  •  To se mi líbí
nemyslela som to tak ze som tehotna...viem ze to nie je este na pozitivne testy..ale ja len sa pytam ze ci to svetci nejaka tehotnost..napriklad uplne zavcasu mi brali krv...a ze to bude stupat...ze ci ked je 0,001 uz znaci ze s anieco deje..totiz krv mi brali pred 2 tyznami a az dnesk ami prisli vysledky..
9. říj 2009 v 16:38  • Odpověz  •  To se mi líbí
aisha ja som si tiez myslela ze som tehu v juli vtedy mi zobrali krv a na druhy den som mala vysledok 1 a nebola som samozrejme tehu potm prisla mrcha
9. říj 2009 v 16:41  • Odpověz  •  To se mi líbí
Aisha, pokud je to v jednotkách mIU/ml, tak takhle mizivá hodnota je v rámci laboratorní chyby a opravdu neznamená vůbec nic. Každý gynekolog ti poví, že je to negativní, ten můj mi kdysi řekl - máte to menší než 0,5 (což je 500x víc než máš ty!), takže negativní. A ono nějaké absolutně mizivé hodnoty by se v těle našly třeba i chlapům :wink:
9. říj 2009 v 16:44  • Odpověz  •  To se mi líbí
tak ked ti to vyslo tak simusela byt tehu nie??,tak to znamena ze si potratila..nemam pravdu?
9. říj 2009 v 16:45  • Odpověz  •  To se mi líbí
ale nemze to znamenat an ize sa nieco zacina diat???
9. říj 2009 v 16:50  • Odpověz  •  To se mi líbí
Aisha, šance je absolutně mizivá, leda bys tehdy byla ještě před uhnízděním vajíčka, to hCG by na 99,9 % nebylo od těhotenství, ale nějaká laboratorní chyba nebo prostě hladina, jakou má v těle každý. Vem si, že i tisíci, ba i desetitisícinásobné množství, než jsi měla, bývá v laboratořích nahlíženo jako neměřitelná odchylka a prohlášeno za negativní.
Pochopitelně se nedá vyloučit, žes pak otěhotněla později, ale kdyby to hCG bylo už tehdy od těhotenství (tzn. byla bys tehdy minimálně 5 dní od oplodnění), tak teď, po 14 dnech, bys měla na testu dvě ohromné kolejnice :wink:
9. říj 2009 v 16:56  • Odpověz  •  To se mi líbí
a kolky den si dpo? lebo to by si muslea byt v prvom tyzdni respektive asi vcera by mozno potapac dorazil k vajku a oplodnil ho :grinning:
aisha ved je to este menej ako 1 su to len nejake stotiny takze urcite nie si tehu
9. říj 2009 v 17:01  • Odpověz  •  To se mi líbí
neviem presne ekdy som mala ovu..no malo by to byt ten 14 den....v pondelok by som mala dostat kramy
9. říj 2009 v 17:04  • Odpověz  •  To se mi líbí
ak v pondelok nedostanem kramy...tak si spravim test..adkujem vam baby za odpovede:slight_smile:
9. říj 2009 v 17:05  • Odpověz  •  To se mi líbí
nemas za co ale nachystaj sa na to ze ich dostanes :pensive:
9. říj 2009 v 17:26  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
Počkej, pokud dobře počítám, tak když ti krev brali před 14 dny a MS čekáš za 3 dny, tak ti ji museli brát ještě před ovulací (fáze od ovulace do MS trvá maximálně 16 dní), tudíž jsi v té době ještě opravdu nemohla být těhotná :wink: Ale samozřejmě si pak mohla otěhotnět později :wink:
9. říj 2009 v 17:43  • Odpověz  •  To se mi líbí
asi mate pravdu:slight_smile:
9. říj 2009 v 18:17  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
Ahojky lidi, ma na vas dotazek. Jestli budete nekdo vedet poradit nebo pomoct. 22.9 jsem podstoupila inseminaci, v utery 6.10 jsem mela dostat nmenses a nic, tak jsem si ve stredu nechala nabrat krev na hcg a hladina byla 10 Iu/ml. Dnes jsem se nechala nabrat znovu , ale hladina klesa a dnes jsem mela uz jen 5.9 Iu/ml. Muzete mi nekdo nejak porad ? Jsem nebo nejsem tehu ? to by ale hladina mela spis stoupat, ne ? Jo a tehot.testy mam negativni.
9. říj 2009 v 18:38  • Odpověz  •  To se mi líbí
Eveli, je pravděpodobné, že to bylo těhotenství, které to velice rychle vzdalo. Hladina při prosperujícím těhotenství se má cca každé 2-3 dny minimálně zdvojnásobit, pokud naopak klesla, nedopadlo to dobře a čekej MS v nejbližší době :pensive: Testy z moči ti už v téhle fázi neodhalí nic, většina z nich ukazuje // při hladině 20 mIU/ml a vyšší.
9. říj 2009 v 19:03  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojte,

ja som vcera este len zistila ze som tehu ale na utz drobca este nebolo vidiet.dr. hovori ze som asi tehu 2 tyzdne, HCG som mala 280.60 mIU/ml, je to v norme alebo nizko? lebo dr. mi nevedel este povedat ci je to mimomaternicove alebo normalne lebo som mala aj dostatocne velku maternicu.
10. říj 2009 v 10:32  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojte, viete mi prosím poradiť....pred 12 dňami som mala hcg 500 teraz mám 14 800 v koľkom môžem byť týždni?alebo je v poriadku takýto rast, ďakujem
13. říj 2009 ve 14:38  • Odpověz  •  To se mi líbí
irsina... to je cudny lekar... mne robil ultrazvuk v 5tt a vedel mi povedat... ale robil mi vaginalny... mohli taky urobit aj tebe a by vedeli, nei? Tie hodnoty vobec netusim... sorry
13. říj 2009 v 15:30  • Odpověz  •  To se mi líbí
Irisina, to hcg je uplne v poradku. Na ultrazvuku muze neco videt, kdyz je hladina hcg v krvi vyssi nez 1000 jednotek. Tu je tabulka

doba od oplození (ovulace) doba od poslední MS hladina hCG (mIU/ml)
7 dní (1. týden) 3 týdny 0 - 5
14 dní 28 dní (4t) 3 - 426
21 dní 35 dní (5t) 18 - 7340
28 dní 42 dní (6t) 1080 - 56500
35 - 42 dní 49 - 56 dní (7-8t) 7650 - 229000
43 - 64 dní 57 - 78 dní (8-11t) 25700 - 288000
57 - 78 dní 79 - 100 dní (11-15t) 13300 - 253000
17 - 24 týdny Druhý trimestr 4060 - 65400
Od 25 týdne Třetí trimestr 3640 - 117000
13. říj 2009 v 16:08  • Odpověz  •  To se mi líbí
Tak ta tabulka se trochu rozjela, ma to tri sloupecky: doba od oplození (ovulace), doba od poslední MS, hladina hCG (mIU/ml). Takze si ty hodnoty prirad.
13. říj 2009 v 16:10  • Odpověz  •  To se mi líbí
aké ma obrovské rozpätie....takže ak mám v 7tt 15000 tak som ok?
13. říj 2009 v 19:12  • Odpověz  •  To se mi líbí
mmmk

dakujem ti, vo stvrtok min tyzden som mala hcg 1600 a na utz gestacny vacok... tak dufam ze to bude ok...
19. říj 2009 ve 12:52  • Odpověz  •  To se mi líbí
irsina83..tak to máš výborné
21. říj 2009 v 07:16  • Odpověz  •  To se mi líbí
aojte,
takze bolo to mimomaternicove tehotenstvo :( prisla som o vajcovod. Rozhodujuce pre urcenie tehou nie je hcg ale beta hcg !!!
21. říj 2009 v 09:56  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj kočky,
našla jsem tuto zapomenutou diskuzi a hledám zde radu ohledně hcg. Dnes jsem 14. den po ET ( 1 embryo po PK), z krve mám potvrzené hcg 2178, připadá mi to hodně. :confused: Má některá zkušenosti, jak rychle roste hcg???
21. říj 2009 v 16:06  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj dckami,
hodnota HCG sa zdvojnasobuje cca kazdych 48 az 72hodin. pri hodnote nad 2000 je uz vydno gestacny vak v maternici.
22. říj 2009 v 10:13  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek