• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme:  Beremese.cz Modrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Hladina hcg

29. června 2017 
kaja ja som po IVF a na 12 den od ET som začala špiniť ale testy som už mala pozitívne šla som na druhý deň na krv (31 DC) a beta HCG bolo 35,7, na 15 den od ET (33 DC) bolo 110,5 na 18 den od ET stúplo na 472, na 21 den od ET na 1120 a dnes som už videla srdiečko :wink: :wink: :wink:
hlavu hore na hladine až tak nezáleží je dôležité aby to pekne stúpalo, je síce pravda že mňa od začiatku strašili že pri takýchto nízkych hodnotách sa môže jednať o mimomaternicové ale nakoniec to nebola pravda ...
25. čer 2009 ve 20:50  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
zdravím těhulinky a šťastně se k vám holky přidávám,teda přidáváme :slight_smile: 24.6. jsme byli na gyndě a jsme dneska 5tt+6! měříme 6 mm a už jsem jí i viděla na vnitřním ultrazvuku,jahůdku mojí :slight_smile: jen tatínek nám dělá starosti :frowning2: zmíňila jsem se,aže bych chtěla být střídavě v Praze s ním a střídavě u mých rodičů na venkově a jemu se to nelíbí.. pro mě je nejdůležitější,abych byla v pohodě,na čerstvým vzduchu,v Praze bych byla sama doma od 8 do 17,každý den na mě taky nebudou mít kamarádky čas,abych se nějak zabavila,že... on to prostě bere tak,že jsem od něj odešla i s mimi :frowning2: snažila jsem se mu to vysvětlit,že tu nehodlám být celý těhotenství,ale že chci najít nějaký kompromis,například týden v Praze,týden u rodičů( mam mamču,která mi snese modrý z nebe,v Praze bych na domácnost byla sama a už teď jsem strašně unavená) vím,že to do týhle diskuze nepatří,ale byla bych ráda,kdyby jste mi na to napsaly svůj názor nebo radu a když ne,tak jsem se aspoň trochu vypovídala,protože mě to trápí...
26. čer 2009 v 17:33  • Odpověz  •  To se mi líbí
Bublinko gratuluji k těhu.Tak jak píšeš,nejdůležitější je to,aby jsi se cítila dobře.Čerstvý vzduch pro tebe bude určitě lepší než v Praze.Ale zase přítele taky tak trochu chápu,že tě chce mít u sebe.Ale když mu to řekneš tak, jak jsi to sem napsala,tak to snad pochopí.A týden s ním a týden s rodiči je vlastně pro vás takový kompromis.
To jsi byla na ultrazvuku nějak brzy?To asi ještě nebylo vidět srdíčko, nebo ano?
A už ti brali krev na HCG?Pokud ano jakou jsi měla hodnotu?
26. čer 2009 v 18:02  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojky komver,byl to vnitřní ultrazvuk,viděla jsem jen takovou fazolku na obrazovce :slight_smile: srdíčko ještě ne,na další jdeme 8.7. jinak krev mi nenabírali,protože jsem se nabírala v práci(pracuju jako zdravotní sestřička) a první den po vynechání MS jsem měla 118 a druhý den 184. zdá se mi to málo,ale dr nic na to neříkala,tak myslím,že mě budou nabírat až tam dorazim toho osmého.. jinak k tatínkovi... přesně takhle jsem mu to podala,jenže je to jako házet hrách na zeď :frowning2: on má před sebou bariéru,přes kterou nepouští,co mu říkám,tvrdí,že u našich budu celý těhotenství i mateřskou a že nechce být víkendovej táta,že si připadá jak dárce spermatu.. fakt mě to mrzí,nehledě na to,že se kvůli tomu pokaždý hádáme,co spolu mluvíme a když mě vytočí na nejvyšší míru,co jsem ochotná ve svým stavu snést,tak se začne omlouvat a říkat,že mě nechce stresovat,že nás miluje apod. ještě to ani neřekl svým rodičům(bohužel vzájemné vztahy s jeho rodiči nejsou nejlepší,ale bohužel je to i s mými rodiči vůči němu,ale klobouk dolů,naši mu jdou na ruku,jak jen to jde,snaží se ho přijmout do rodiny) říká,že neví,jak jim to má říct,když tady 4 roky nebudu... jen mě napadlo,jestli to nemůže být tím,že je jedináček,tedy v rodině střed světa :frowning2:
26. čer 2009 v 18:35  • Odpověz  •  To se mi líbí
No tak to nevím co ti poradit.Manžel je teď taky jak mílius,nic mě nenechá dělat a to já zírám,protože normálně dělám i věci, který u všech ostatních dělá chlap.Bydlíme s mými rodiči a to taky není jednoduchý,když se chci jít za nimi podívat, tak slyším - ty jdeš zase za mamkou,buď tady se mnou.K jeho rodičům jedeme jednou za čtvrt roku a to ho ještě pomalu nutím,že už jsme tam dlouho nebyli.U holek je to jiný,jsou víc při rodičích.Já když je nevidím dva dny,tak už tam letím.Takže chlapi jsou všichni stejní a on jedináček není.Tím to asi nebude.
Hlavně by si měli uvědomit,že musíme být v klidu a podle toho se chovat.
Já bych se na tvém místě nedala aklidně bych k rodičům odjela a za týden se vrať a chovej se normálně.Tak to párkrát udělej a uvidíš, že si zvykne a bude OK. :wink:
26. čer 2009 v 19:02  • Odpověz  •  To se mi líbí
komverko,dík za podporu,zdá se,že jsi rozumná ženština :grinning: HURÁ,už jsem přišla na kompromis!!! hezky jsem o tom přemýšlela v postýlce a vymyslela jsem,že týden,včetně víkendu budeme s tatínkem,pak na 5 pracovních dní pojedeme za babičkou a na víkend zase hurá za tátou:slight_smile: a on souhlasí!!! fakt jsem moc ráda!!! vlastně mě tak napadá,že jsem se ani nezeptala,kolik ti je a odkud jsi:slight_smile: mě je 24 a jak jsem psala jsem z Prahy,dělám sestřičku na interně. tak jen abys měla trošku představu,s kým si píšeš:slight_smile: a ten Tvůj manžílek se chová přesně tak,jak má,tak ať mu to vydrží :wink: jak dlouho se snažíte?
26. čer 2009 ve 22:32  • Odpověz  •  To se mi líbí
gregy,komver - děkuju za odpověď, já jsem při odběrech byla 30DC. Každý den ráno testuju, čárka je pořád silnější, tak nevím...na ko mám jít až 7,to do tý doby umřu...přemýšlela jsem ještě zkusit HCG znovu ve st (to bude týden od prvních odběrů). Taky jsem četla, že to bývá mimoděložní, ale doktor říkal, že tam nic není vidět, že když už, tak normální, protože je vysoká sliznice a je tam něco, u čeho by se dalo myslet, že je to dutinka...ach jo.
Bublinko,ani jsem ti nestačila odepsat a už se to vyřešilo :slight_smile: To je dobře, nakonec je manžílek rozumný chlap. My máme domek vedle mých rodičů, kdybych je tam neměla, tak mám pocit, že bych se unudila..přítel od rána do večera v práci a já doma :frowning2:Je to jak říkáš, kamarádky nemají pořád čas.
28. čer 2009 v 08:27  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojky tak já jsme při prvním těhu šla na krev když jsem byla podle MS 5+3 a měla jsme hcg přes 10 000,a na utz byl vidět gestační váček a zárodek,bez srdeční akce,ale ta nakonec taky byla a mám ekrásnou zdravou holčičku(a na utz v 12tt byla malá o týden starší než podle ms,tak mi upravovali termín o týden dřív)no a ted jsem těhu a byla jsem na krvi ve stejný skoro stejný den (5+2)a měla jsem hcg 1200,v 5+4 jsem byla na utz a tam byla vidět jen černá tečka a dr.říkala.že je to na úůplném začátku a "tečka" měřila 3mm,pak jsem šla na utz v 6+3 a doktor viděl "jen"getsční váček a žloutkový váček,ale zárodek plodu neviděl...Přitom by mělo být už vidět srdíčko...Zítra jdu na utz,to budu 7+2,tak snad tam bude mimi i srdíčko,mám veliký strach,ale uklidňuji se tím,že jsme třeba mohla mít ovu později(vzhledem k tomu že kojím a měla jsme nepravidelnou ms).tak držte palečky ať je zítra vše ok.DÍKY MOC.
28. čer 2009 v 11:27  • Odpověz  •  To se mi líbí
kaja23 ahojky,no,tatínek snad dostal rozum :grinning: v sobotu nás z ničeho nic překvapil a prostě za náma přijel(podotýkám,že prvně k mým rosičům a,s mamkou se dohodli po mobilu :slight_smile: )a před chvilkou odjel do práce,naprostá pohoda,s mamkou si začli tykat,takže super víkend:slight_smile: dokonce nám přivezl knížku Těhotenství a péče o dítě,moc hezká knížka!
29. čer 2009 v 06:57  • Odpověz  •  To se mi líbí
mimoo • Dnes v 19:01
Hcg 902 a je videt jenom flíček,měla jst to něktedá

miluse • snž • Dnes v 19:09
zkus to tady

http://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThreadID=27533&vGroupOffset=280

ili5 • 1d, 11tt • Dnes v 19:11
Nezáleží kolik máš HCg ale jak dlouho jsi těhu. V 6 tt jde vidět srdíčko na UZ. Já měla 4 tt jak ty a musela počkat do 6 tt a bylo srdíčko a mimi 0,9 cm.

mimoo • Dnes v 19:22
Podle mc bych byla 7tt,ale jelikož mám mc taky 50-70dní ,zaleží prý kdy byla ovulka,tak podle hcg bych měla 5tt.Tak jdu znov v pátek na krev.NA ulrt.co jsem tak zaregistrovala říkaladr.O,to byl asi ten žlout.váček
7. črc 2009 ve 20:02  • Odpověz  •  To se mi líbí
sjoj babule co je pravdy na to ze ked je HCG velmi vysoke moze sposobit geneticne vady?? citala som to na jednom chate..
7. črc 2009 ve 20:52  • Odpověz  •  To se mi líbí
V určité fázi těhotenství když je nad určité hodnoty (posuzují doktoři dle svých měřítek) může signalizovat zvýšené riziko...

Jinak na ultrazvuku bývá něco rozumného (gestační váček - černej flek) vidět tak nejdřív od hCG 1000, spíš více...
7. črc 2009 ve 20:55  • Odpověz  •  To se mi líbí
aha a to ide zistit len z krvy ??
7. črc 2009 ve 20:57  • Odpověz  •  To se mi líbí
hCG se zjišťuje odběrem krve. Ale v 6.tt se z něj v podstatě nedá poznat nic, tam je důležité, aby bylo a aby správně stoupalo.
7. črc 2009 ve 20:58  • Odpověz  •  To se mi líbí
ja som mala na zaciatku 8tt presne 7ttplus 1 den hodnotu HCG 97 473. je to v limite ale vysoke cislo.myslite, ze to moze znamenat problemy?
8. črc 2009 ve 14:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
7.-8.tt - hCG bývá 7650 - 229000 mIU/ml. Posuzovat z hladiny hCG v 7.-8.tt jakékoli poruchy je totální blbost.
8. črc 2009 ve 21:14  • Odpověz  •  To se mi líbí
a nemůže to vyšší hcg způsobovat taky Utrogestan ?
10. črc 2009 ve 12:05  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj holky mam dotazek 312dc hladina hcg 74, 12 je to normalni?bojim bojim
15. črc 2009 v 15:33  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj holky mam dotazek 32dc hladina hcg 74, 12 je to normalni?bojim bojim
15. črc 2009 v 15:33  • Odpověz  •  To se mi líbí
Martinko, je zcela jedno, kolikátý DC jsi, záleží jen na tom, kolik jsi dní po ovulaci. Je důležité, aby se to každé 2-3 dny aspoň zdvojnásobilo, na konkrétních hodnotách pak zas až tak moc nezáleží.

Seb - utrogestan je progesteron, ten nemá s hCG nic společného :slight_smile:
15. črc 2009 v 15:35  • Odpověz  •  To se mi líbí
len moc dekuji no prave ja nevim nezkoumala jsem to tenhle mesic rekla jsem si ze to nebudu resit a ono to prislo samo takze netusim jeste jsem dostala minuly mesic injekci abych to dostala mela jsem zpozdeni po kapackach a kortikoidech co jsem mela v kvetnu
15. črc 2009 v 15:47  • Odpověz  •  To se mi líbí
No tak to ber, že hCG tam je, těhotná jsi, ale asi by to chtělo ještě kontrolní odběr, jestli to správně stoupá :slight_smile: Ber to tak, že naprosto KAŽDÁ těhule měla v jistým okamžiku hCG 74,12 :wink:
15. črc 2009 v 15:57  • Odpověz  •  To se mi líbí
dekuji moc aspon jsem se zasmala ale mas pravdu :slight_smile:
15. črc 2009 v 16:16  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojte,

dnes som 38DC a hladina hCG je 1084. Je to oki ??
16. črc 2009 ve 14:20  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj baby chcem sa spytat na HCG som tehotna 6tt ako zuziatko a viem ze hcg sa da zistit len z krvi. Odkial viete svoje hcg. Prepacte ak je to blba otazka. Som druhy krata tehotna, ale to prve mimco som potratila vtedy mi stale sledovali hcg a bola som tak v 5tt a malo uz byt urcite nad 1000, zuziatko myslim ze by to malo byt trosku vyssie ale zalezi odkedy si tehotna ake velke je mimco. :slight_smile: ale to bude mat menej ako 6t takze by to mohlo byt.
17. črc 2009 v 11:34  • Odpověz  •  To se mi líbí
Včera jsem podstoupila krevní test a hladinu HCG mi naměřili 9794.
25. črc 2009 v 15:05  •  2 děti - čeká miminko, termín má v září 2011  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojky děvčata, jsem v 6tt+3 (druhé mimi). U prvního jsem HCG neřešila, ale nyní ano. Již při prvním odběru v 31DC (3 dny opožděná MS) jsem měla výši HCG jen 807. Dle dr nízké. Za 4 dny si mě pozval znovu, takže v 35DC na UTZ ukázal mimíska na svém místě v děloze (ale prej malé) a nakonec dle výsledků HCG 5754 byl dr spokojen až překvapen. To jsem byla ve 4tt+6. Ve středu jdu na další UTZ a krev, tak se modlím, aby bylo slyšet srdíčko :slight_smile:

Pro ty co maj strach, nebojte se HCG poroste.
3. srp 2009 v 11:40  • Odpověz  •  To se mi líbí
naomii tak to nechapem, myslim ze ta len lekar doplasil, podla mna si uz mala to hcg fajn aj v 31dc. To nebolo take nizke, vsak si pozri tabulky s hcg. Vela stastia
3. srp 2009 ve 14:02  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj všem,

píšu o vysokém HCG - odběr 13. týden 193,00 ng/ml = 4,67 MoM screening v 1. trimestru negativní. Nosní kůstka přítomná a NT: 1,70 mm = 1,00 Mom
Tentýž den odběr choriových klků - předběžný výsledek v pořádku kompletní výsledek za 14 dní - zjištěna u chromozomu 21 Downuv syndrom - mozaika 28/8 kontrolní ÚT v pořádku.
8/9 odběr plodové vody která rozhodne zda DS bude potvrzen.

Kdokoli z Vás má podobné nebo stejné zkušenosti pište......vím co zažíváte :frowning2:
31. srp 2009 v 10:19  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojky všem, omlouvám se, že sem lezu, ale potřebuji poradit. V úterý jsem si udělala těhotenský test a byl pozitivní (to jsem byla 29. den cyklu, cyklus mívám 30 dní). Testuju obden, ale zdá se mi, že čárky na testu se od úterý změnily jen lehce. Taky druhá čárka se neobjeví ihned po namočení testu, ale až když jej položím a tak minutu počkám, pak s přibývajícím časem teprve sílí. Znamená jedno nebo druhé nějaký problém? Mám strach, o mimčo už jsem jednou přišla (letos v lednu - 10.tt) a nechtěla bych to zažít znova:frowning2: Jinak beru preventivně Utrogestan 2x denně.
Prosím poraďte:frowning2:
26. zář 2009 v 18:53  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek