Holky, co myslíte?
Holky myslíte že to může být pozitivní?Mám 2.den zpoždění..

@mitenka9 je to tam gratuluji 😉
je to tam gratuluji 😉
holky to mi ani nerikejte:(((já to dítě nechci...je mi sice 32,ale pořád se na to necítím:(((
Přesně tak,mám se teď dobře,konečně se mi daří i finančně v práci a chtěla jsem ještě malinko pocestovat a užít si toho,že po 6letech nemusím být téměř denně včetně víkendu v práci..navíc můj muž je primar gynekologie a dítě si moc přeje,ale já jsem naprosto vyděšená...Jasneze vím jak dítě vzniká,ale nešlo to planovane a říkala jsem si,že to asi organismus ještě prostě nechce...
@mitenka9 dej si pár dní na vstřebání.. pak se začneš těšit, bude to fajn, uvidíš.. dítě je to nejlepší, co může ženská mít. Cestovat, zažívat spoustu nových věcí můžeš i s dítětem /i když samozřejmě jinak/. Pokud to bereš takhle, tak ok, tvůj organismus se rozhodl počít dítě teď, protože je nejvhodnější doba 😀 za 3roky 35, nad to už hodně stoupají rizika vývojových vad, odložíš, za 3r to nepůde a budeš se 5let léčit a ve 40 se horko těžko dopracuješ k jednomu..
Evidentně má tvůj organismus jiný názor 😉
Ne vážně, pocestovat ještě stihneš, dítě se nenarodí za týden.
Ale jestli se necítíš na dítě nikdy, na což máš samozřejmě právo, jistě víš co dál...
já to všechno rozumove chápu...moje maminka mě měla ve 40 a předtím 5x potratila,jenom jsem to teď nečekala a byla v klidu, že teď to neprijde...dekuju moc za podporu!
Tak takto vyděšená jsem byla pokaždé, to, co holky popisují většinou jako velkou radost, to jsem teda nikdy neměla. První neplánově v osmnácti, druhé, to mě přesvědčil můj exmanžel, že jedno je málo a mě se nechtělo ani trochu a třetí? To jsem se rozvedla a můj druhý manžel toužil po vlastním vzorku. Přemlouval mě 4 roky! Dneska jsem šťastná, že jsem do toho šla. Takže, dobře rozmysli. Věci se většinou dějí tak, jak mají. Moje prvorozená má první dítě v 35 letech a sama říká, že do toho měla jít mnohem dřív.
No raději ještě test zopakuji...za jak dlouho myslíte holky?
@mitenka9 at chceš nebo ne, jseš těhotná - co by jiné za to dali - je ti 32 pozděj se to nemusí podařit vůbec...
Takže i primář gynekologie může neplánovaně počít dítě. 😀
Mé kolegyni je 33 a nejde jim to. Předcházelo tomu spousta tragédii s těhotenstvím. Buď ráda,že se ti povedlo.
Mam dvě deti a pokaždé jsem byla vydesena,když jsem videla pozitivní test,že už je to tady.Je to velká změna,ale rozhodně to neznamená konec tvých snů a přání,které se netýkají dětí a rodiny 🙂 Jinak gratuluji 🙂
My se snažili spíš že chtěl manžel,říkala jsem si co má přijít to bude,mateřský typ zrovna nejsem,ale bez děťátka bych do budoucna zůstat nechtěla a tak vzhledem i k mému veku....a pak už jsem ani nečekala,že to přijde přirozeně...
Je pravda,že ta beznaděj,kdyby to nešlo musí být hrozná..
já to nějak moc nechápu, v jiných diskuzích píšeš věci viz. níže a teď se divíš, že máš pozitivní test a dítě nechceš? to je troll nebo to myslíš vážně? Možná to jen špatně chápu všechno, ale prostě tohle mi hlava nebere....
7.9.2016 mitenka9 - janallabdnah vydrrrz...to čekání je fakt hrozný. Já teprve čekám jestli přijde MS,manžel je gynekolog a tvrdil,že teď to musí vyjít🙂))
12.9.2016 mitenka9 Ahoj holky!Tak po našem "vědeckém "pokusu o miminko,kdy jsem nejdřív dostala 3x1 clostilbegyth,folikulometrie pěkná,pak injekci pregnylu na vyvolání ovulace (o 3 dny dřív než měla byt),pak kůra Duphastonu jsem už úplně zmatená,kdy by vůbec MS měla přijít a už ani zpoždění nemůžu spočítat...🙂máte někdo podobné zkušenosti?
Taky moc nechápu, tak na jednu stranu napíšeš, že se s manželem snažíte, že to bereš stylem "co má přijít to bude" a pak jsi strašně vyděšená a že to dítě nechceš.
No nepřipadáš mi na 32, spíš na 16 ☹
Tak snad když se snažíte, tak co jinýho z toho může být, než dřív nebo později dítě? Pokud se nechráním, počítám s tím, že se to dřív nebo později stane (pokud ovšem není nějaký problém, kvůli kterému to nejde)...

@mitenka9 no jasný,že to je pozitivní 🙂 Moc gratuluju 😉 Je to krásně vidět 😉