Holky kdo otěhotněl den, dva po menstruaci? Co čekáte?
Holky kdo otehotnel den- dva po menstruaci mate chlapečka či holcicku ? Prý je to ovlivněno sexem při ovulaci nebo před?
Tvrdí se, že klučičí spermie jsou rychlejší, ale zase rychleji zanikají a holčičí vydrží delší dobu čekat na vajíčko, ale ve výsledku je to stejně o náhodě :D
http://www.mimino.kvalitne.cz/index.php?file=ji... zkus to nam to vyšlo u všech třech děti , a švagrová teď čeká třetí. A teď ji potvrdili pohlaví které zde taky vyšlo. A doma má dva kluky a ty jí to taky vypočítalo. Nezapomeň že datum početí!
U tety to tak nějak vyšlo, kluky měla při ovulaci a holku před MS a navíc si zapomněla doma dva poslední prášky HA 😀
@jajinka25 Pokud má platit ta křivka, která je v nahoře, tak u mě nesedí. Mám tam holku a je to kluk.
@levandulka_fialova mě to ukazuje porad holku ať dam jakýkoliv datum😂
@levandulka_fialova má sedět Jívka která se dotika při porodu
Tak ono taky záleží jak mas cyklus. Nemusíš mít ovu přesně v půlce cyklu. U nás teda inseminace den po ovu, kdy jsme pichli pregnyl před tím, takže taková pozastavena ovu. Je to kluk. Než tam došel mohly být i 3 dny.
@jajinka25 Takže ta horní teda?
Ano
@levandulka_fialova ano
@jajinka25 Hm, tak u mě fakt nesedí. Zato Jonášova metoda početí nám vyšla přesně na den a i ten kluk vyšel.
@levandulka_fialova nemáte odkaz ?
@neuspech Ale taky musím dodat, že se i později párkrát podařilo trefit ovulací do vypočteného termínu a prd... 🙈

Muze a nemusi byt. Pockej na utz a nech se prekvapit.