Holky, poraďte prosím
Asi jako jedna z milionu tady potřebuju s někým sdilet a slyšet názor. Prikladam fotku těhu testu. Nechranime se uz od ledna, ale teprve teď v září jsem trochu vypocitavala termíny. Jednak dle dr. Jonáše a jednak ovulaci a oba termíny jsme s manzelem využili. No a já mam mit ms az za 3 dny nejdřív, ale nedalo mi to a udělala jsem testy. Rovnou dva a oba vypadaji takto. Co si o tom myslíte? Udrzeli se vasi duchové, nebo to byl plany poplach?

Já měla o půlku slabší a skákala radostí..je to jasný, teď jen aby bylo vše ok! 😆😆😆😉😉😉😋😋😋😊😊😊
Já u dcery měla o dost slabší,skoro neviditelnou.Gratuluji 😊
@rakytnikova To není duch 🙂, potichu gratuluju
Zdravim Vas vsechny. Chtela bych se zeptat dne 28.9. mi skoncila MS. Mela jsem styk se svym pritelem a od 3.10. mam obcasne bolesti v podbrisku a casto chodim na malou toaletu. Muzu byt tehotna?
@ivusheenka pokud mas nechraneny sex, muzes byt tehotna, nejde nez pockat a pokud nedorazi ms udelat test
@ivusheenka ovuleca je cca 12dnu po menstruaci nějak uprostřed cyklu, každý m jinak.podle mě hpje hrozně brzo! Mě test ukázal dvě čárky až po cca 10dnech.a bolesti co popisujes mám až od osmého měsíce😋😋 to je spíš psychika..
Myslím, ze problemy s toaletou se zacnou projevovat az mnohem pozdeji. Psychika je mocná. Bolesti v podbřišku nemusi nic znamenat. Mela jsem je kolikrát a nic z toho nebylo. Ale uvidíš ;)
Dobre. Dekuji.
musim rict, ze minuly mesic jsem si zhruba tyden pred MS nasla ducha-slabsiho, opakovala jsem test za tri ctyri dny a carka silila-tak jsem se zacala radovat -pak prisla MS na den presne-zkusila jsem si opet test-byl slabsi nez ten predchozi-po MS byl test cisty.......myslim, ze se jednalo o tzv. biochemicke tehotenstvi, kdy se vajco oplodnilo, ale neuhnizdilo......takze vse je mozne....cimz nechci strasit, ale ze neni nic ztraceno, ale ani nic vyhrano.......
@drzticka81 to se stava, proto se ma pockat na zpozdeni, ale ja jsem to taky nikdy nevydrzela 🙂, priste to vyjde
diky 🙂)) u prvniho jsem testovala az po trech dnech, u ZT jsem testovala pred, akorat jsem pak potratila v 7 tt, u dcery jsem testovala taky uz dopredu a dopadlo to, ted tohle....jojo, nema se pospichat 🙂))))
@drzticka81 ja jsem se vzdycky na to testovani hrozne tesila, slusna zavislost🙂 a tech penez za testy...
@tesarovani to znam 🙂)) haha, takze ted setrim a budu trochu opatrna 🙂)))
Tak dnes jsem testovala znovu s digitálním clearblue a vysledek pozitivni. Mel by to byt 17 den po milovani a já přemýšlím, jestli uz je embryo zahnizdene a tudíž by ho ms nemusela ohrozit. Jsou moje úvahy správné? Je mi jasné, ze pak muzu kdykoliv potrápit z různých důvodů, ale kdyz uz by bylo zahnizdene, tak by ms neměla prijit, ne?

To je krásná čárka, žádný duch 🙂