Jak jste na sobě poznaly, že jste těhotné?
Myslím ještě před testem 🙂 poznaly jste nějaký změny?
Zdravím všechny snažilky a prosím o radu.....v říjnu 2014 jsem samovolně potratila v 7tt těhu ( po 2 letech snažení), hrůza.....každopádně jsem celou tu věc nějak vytěsnila z hlavy a už si nevzpomínám na první příznaky. Dnes jsem asi 8 den po možném oplodnění ( ovu pozoruju dle hlenu, prvně tažný, čirý a po ovu mlečný, netažný) a celé dopoledne mě tlačilo a jemně píchalo na pravé straně a celé odpoledne mám hodně hustý, ale opravdu hodně hustý, čirý, velmi tažný hlen....měla jste některý z vás takové příznaky??? Děkuji za odpověd 😀
u každého je to velmi individuální.
nejlepší jsou stránky na future baby a tam si najdes tisice priznaku od ruznych zen, doporucuji precist . odkaz:
http://www.futurebaby.estranky.cz/clanky/prvni-...
dole je pak odkaz na dalsi stranu
Holky jak to čtu je mi smutno...3 roky snažení a nic 😥dnes jsem ztrácela ale šanci nedávám
@lenkathomas Nevzdávej to! Tady na koníku je spousta příběhů s dobrým koncem... Zkus se třeba přidat do skupinky snažilek, určitě tam najdeš podporu a třeba i radu: https://www.modrykonik.cz/group/6871/detail/ Zkoušeli jste to řešit nějak "lékařsky" (IUI, IVF apod.)?
Ahoki holky mám možná hloupý dotaz, uz dva dny mam takový divný pocit v puse, jako bych si spalila spicku jazyka, jako kdyz máte od doktora umrtvený jazyk. vsude se píse o kovové chuti v puse, myslite,že by to mohlo byt ono. Menstruaci mam dostat 28.9. prominte za stupidni otazku
Ahoj holky 🙂potřebuji názor a zkušenosti 🙂 ovulace 11dc, 18–19dc růžový výtok, jen torchu ( po zatlačení na wc :oops: ), ted jsem 24dc a začala jsem pěkně cítit podbřišek. Měla jste to některá na začátku těhu? 🙂
Ahoj vsem snazilkam,taky se s Pritelem snazime o miminko mam uz 6sti letou dceru a snazime se uz skoro rok :( zacala jsem brat Utrogestan a mam 8dnu po MS ale boli me prsa nosim radeji podprsenku bez Kostic nikdy me to tak nebolelo snad jen u male kdyz jsem ji cekala ale pred pul rokem jsem si nasla bulku v pravem prsu na mamogra.mi rekly ze to je uzlina tak jsem takova nesva co to muze byt chytry internet mi hned vyjel na dotaz bolest prsou priznaky jako Rakovina :( tak sama nevim co to muze byt zbytecne se asi strasim :( snad to bude ok
Poprve ..mela jsem hroznou a nezvyklou kocovinu po alkoholu....po druhe "mela jsem divny pocit....oboje tehotenstvi jsem zjistina velmi brzy cca kol4 tt.
Ja som to tušila len vďaka bazálnej teplote. A potom až na teste. Únava začala až potom.
@mishelinda8751 Me zase každý říkal, že rakovina neboli. Je to ticha nemoc..mela jsem taky bulku v prsu a byl z toho zánět. Samozřejme ze jsem taky projela internet,strasne me to bolelo,dost pálilo a z krve byl objeven zanet. Dostala jsem antibiotika a už jsou to asi 3 roky a i když se to prý rádo vrací, tak mam naštěstí klid 😊
anonym88 no nozna natom neco bude ale kdyz si ted prohmatam kazdy prs z boku coz nejvic boli tak je tam moc uzlin tak prd vim :( ale v pondeli jedu k doktorce obvodni tak snad mi poradi a budu vedet co a jak protoze je mi divne aby me tak brzy po menstruaci polela prsa 🙂 divala jsem se presne kdy mi skocila menstruace coz je 24 leden trvalo jen 4 dny a dneska mame 29 takze mi to prijde blbost byt tehotna
Me zacly delat problem nocni smeny a prestaly chutnat cigarety. Zjistila jsem to az v 10.tt
Ja treba verim na sny uz 3 krat se mi zdalo ze placu kvuli necemu 🙂 kdyz se podivam do snare vyjde mi dopra zprava nebo radostne ocekavani 🙂 tak snad to nebude naopak 🙂
Omlouvam se za pravopis pisu na mobile 🙂 ma tam byt dobra 🙂
Mně začlo smrdět savo, které mi běžně voní 🙂 a to mě hned napadlo 😉
@mishelinda8751 Držím palce ať to dobre dopadne. 😊 je to stres,když si zenska nahmata bulku 😟
@anonym88 ani nevite jakej stres hned panika do toho plac a to jsem zjistila vecer u televize jsem si lehla na bok a nejednou mi neco sjelo v prsu z boku tak hned hmatala a to jsem mela konec sveta tady v Hr mi bylo receno ze je to tukova bulka tak jsme jela radsi na mamograf a tam ze je to uzlina tak si vyber co tj ale hlidam si to proto co se tyce prsou a kord co je u me nezvykle tak to resim a ja doufam a verim ze to bude ok
Takze doktorka bude mit radost ze jsem opet na znackach nastesti je fakt moc dobra a vse semnou resi takze tam nabehnu jak nejvesti hypochondr a at mi udela vsechny testy co jdou :D
Já jsem to tušila asi skoro od prvního dne 🙂 Ze dne na den jsem přestala mít chuť na kafe a víno a když jsem neměla na nic z toho chuť už několikátý den, pojala jsem podezření 🙂 No, na testu se to potvrdilo už 27DC a tušila jsem už asi o týden dřív...
@dmiska stastna to zena 🙂
Ahoj holky, 7 měsíců se snažíme s přítelem o mimi a bohužel zatím nic, antikoncepci jsem nikdy nebrala cyklus pravidelný přesně na den , tři měsíce potom co jsme se zacli snažit jsem mela zpoždění 8 dni, bolest prsou , test negativní poté přišla ms, další dva měsíce zpoždění cca 5 dni a další měsíc se vše upravilo k normálu zase pravidelne na den. U doktorky jsem byla po 3 mesicnim snažení se a ta mi řekla ze mam prijit po roce pokud se nám nebude dařit..myslite
Myslíte ze je možné ze je to nějakou sugesci a velkým přáním si mimi mít,nikdy předtím jsem zpoždění nemela ani jeden den
Ahoj holky ja včera mela ovulaci snad si to teda myslím lehké bolesti v podbrisku a slaby bily hustý výtok tak jsme s přítelem měli sex. Myslíte ze se to podaří a budu tehu? Mate s podobnou situaci někdo zkušenost?
@sipulinka Ahoj. Může a nemusí, za 14 dní si udělej test 😉 a pro jistotu se na to vrhněte znovu zítra 🙂
@fasciata Udělej si test a budeš mít jasno 😉 Já měla pozitivní test už 2 dny před očekávanou MS.
@luciferkaklaris jee tak to ti závidím snad budu mít stejne štěstí 🙂 a v kolikatem už jsi? 🙂
@sipulinka Jak dlouho se snažíte?? Já budu začínat 14tt 🙂

Ahoj holky. Už druhý den mě děsně bolí prsa. Dřív mě párkrát jen tak pobolívala pře MS. Teď je to děs. Musím na to celej den myslet ☹ udělala jsem si test a nic! Tak nevím jestli nějak plašit nebo ne. Antikoncepci jsem po cca 10 letech vysadila v prosinci 2014. Teploty ani ovu.nehlídám nepočítám. Tak nevím. Jen mě ta bolest vyděsila.