Jak jste na sobě poznaly, že jste těhotné?
Myslím ještě před testem 🙂 poznaly jste nějaký změny?
@sukynecka01 jéé tak to je krásné, gratuluji,tak ja zkusím a uvidím zítra. Dnes se mi k priznakum přidala hrozna bolest zad. No ale nemusi to nic znamenat.. ..
@vercass07 dekuji a drim palce
Ahoj holky, tak se musím také s něčím podělit. Mám jasné těhu příznaky, jednou už jsem těhu byla, ale skončilo to zamlklým a vyjímečná je u mě bolest prsou, která v té době byla. Teď je to po půl roce opět tady, prsa bolí, podbříšek bolí, únava, dokonce zvýšená teplota a skleněné oči (tyto dva poslední příznaky jsem tu vyčetla od vás). Poslední ms 22.2., ale po vyvolávací injekci a ovu v březnu dle mě až kolem 22.3. Včera jsem si jela pro test a šla jsem ho dělat docela s jistotou, že to určitě musí vyjít... a nic ☹ . Když by se podařilo okolo toho 22.3., tak už by musely dvě čárky vyjít že? Jsem z toho nějak mimo už. Když to dostanu, tak konečně můžu odstartovat hormonální stimulaci na IVF. Po té revizi mi vůbec nenaskočil cyklus totiž, tak jsme zvolili tuto jistotu. A ještě jsem byla před týdnem v pátek znova na vyvolávačce a pořád se to nespustilo, předtím vždy pátý den. Ach jo holky, myslím že moje tělo totálně stávkuje.
@ilonar Mně se čárky ukázaly až dva dny před očekávanou menstruací ... do té doby stále nic... Tak ještě na testování počkej
@michaelabrazdilova To já už bych ms měla taky dávno dostat, spíš se řídím těmi dny od ovulace, protože ms u mě nějak nefunguje, jen po injekcích. Tím se nedá moc řídit.
@sukynecka01 Tak je tam hodně ale hodně slabý duch, spíše jsem si ho možná vytouženě vykoukala, tak zkusím zítra....
@vercass07 no zkus jak mas do ms
@sukynecka01 Dnes měla dorazit a zatím nic a mám to vždy přesně na den. No uvidíme 🙂
Tak MS dorazila. Neva, tak třeba příště ☺.
Holky je tu někdo kdo z te bazální teploty pozná kdy měl ovulaci a jestli se zadarilo a je tehu?
@misku31jak dlouho máš zpoždění. Z grafu mi přijde, že 4.4. bylo zahnízdění a pokles. Máš nějaké jiné příznaky? Pokud by ms nedošla, šla bych v pondělí na krev.
@pisislatko chápu dobře, že když přijde ovu, tak máš 37 a víc??? Vždy 37? 😀
Tak dnes po 14 dnech zpozdeni se mi dostavila MS. Teplota stale pres 37. Tak nevim jak to s tou teplotou je. Minule jsem pri MS mela teplotu treba 35-36... 🙂
@nikkus31 tak jsem byla u doktora a nic to neni. Zpozdeni jsem mela 14 dni. Naopak mi rekl, ze ma deloha i vajecniky jakoby speji a moc se jim nechce makat..., ze si pry telo stale mysli, ze beru antikoncepci. Vysadila jsem v srpnu 2015. Tak jsem dosta l la nejake vitaminy.. uvidime jak se to bude vyvijet 🙂

@nikkus31 diky diky uvidime