Jak se dá zjistit těhotenství?

rgacz
13. srp 2017

Je mi 14 a myslím že jsem těhotná, mamce jsem to řekla a ona mi na to odpověděla že pokud se do mě kluk neudělal tak je menší šance na otěhotnění. (Nebyl to přímo sex ale párkrát ho do mě zasunul.) Ráno jsem se proudila a něco hledala ale všude to je jen ten těhotenský test, dá se to zjistit i jinak? Brala jsem prášky na oddálení menstruace a měla jsem ji dostat do 3dnů a furt nic, mému klukovi je 14 a bojím se že by kvůli naší blnosti šla mamka sedět... Prosím, co mám dělat? Pokud budete chtít informace tak vám je klidně napíšu..

Omlouvám se za hrubky..

j.a.n.i
13. srp 2017

@rgacz Jak je to dlouho, co jste spolu spali? A upřímně v tomhle věku brát prášky na oddálení MS mi nepřijde moc rozumné.

bru_cka
13. srp 2017

Bez TT či návštěvy Dr to jinak těžko poznáš. TT koupíš v lepší drogerce, v každé lékárně. U nás jsem viděla i na benzínce, v Tescu a podobně. Takže než dělat ukvapené závěry, zašla bych koupit test a budeš mít v podstatě jasno.

andreasustrova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
lenysek1988
13. srp 2017

Jak ti řekla mamka,pokud nedošel až dokonce v tobě,tak by jsi nemusela být těhotná. Prášky na oddálení MS podporují k otěhotnění. A můžete to trvat až pět dnů,než přijde MS. Digitální test by ti ukázal přímo kolik týdnů jsi těhotná. Je dražší. Klasický test ti ukaže lepší čárku až tak 3tyden. Otázka je taky,jak dlouho čekat na MS. Jinak neblnite když za vaše chyby můžou pykat rodiče.

rgacz
autor
13. srp 2017

Děkuju všem za rady.

rgacz
autor
13. srp 2017

@j.a.n.i tak cca 3dny ale ty prášky jsem vysadila dřív

sdu
13. srp 2017

Neplaš, kup si test nebo popros mamku a snad je to pro Tebe dostatečné varování a snad už chápeš, na co je antikoncepce (kondom). Doufám, že spolu s Tebou se stresuje i Tvůj kluk, je to taky jeho věc, tak snad ví co kvůli vaší nezodpovědnosti zažíváš. Přeji Ti, ať to dobře dopadne a je to fakt jen výchovná lekce...

j.a.n.i
13. srp 2017

@rgacz Jako že před 3 dny jste spolu spali? Pokud jo, tak holt čekej, dřív než za 14 dnů ti test nic neřekne...

journals
13. srp 2017

Za 1) uklidni se a případně popros mamku, ať tě vezme k doktorovi (test z krve). Ta šance, že bys byla těhotná je opravdu malá. Jak tu holky už psaly, můžeš případně koupit test a zkusit to sama doma (najdi si jak testy fungují).
za 2) ...parkrát ho do mě zasunul, ale nebyl to sex - To je sex! Když chcete provozovat dospělácké věci, tak si o nich taky něco zjistěte
za 3) když už, použijte kondom. A stejně by asi bylo fajn, kdyby jste našli nového doktora, který ti ve 14 nebude dávat prášky na oddálení MS. To mi přijde jako pěkná blbost, ve tvém věku.

rgacz
autor
13. srp 2017

Opravdu děkuju za rady moc se mi ulevilo.

biedronka10
13. srp 2017

To je neskutecny tohle.....asi jsem zaspala dobu, ze uz takhle blbnou deti. Za chvili budou blbnout uz 10 lete?

jezz1e
14. srp 2017

@biedronka10 Oblíbená idealizovaná představa, jak za nás to bylo lepší 🙂
Je mi 38 a už na ZŠ minimálně 3 spolužačky sex provozovaly... Stejně tak moje spolužačka na střední to stihla pár měsíců před 15 narozeninami. Akorát ta si o tom na rozdíl od holek ze základky a tady tazatelky dokázala předem něco načíst, aby se nedostala do průšvihu.

editah222
14. srp 2017

@biedronka10
@jezz1e
taky je mi skoro 40let a asi 4 moje spolužačky měly první pohlavní styk ještě na základce. A to byla jen 8letá :D Moje babička /ročník 1915/ mi jednou vyprávěla jak bylo za jejích mladých let normální, že holky pod 15 s někým spaly. Jenže se o tom tolik nemluvilo. A průměrný věk prvního pohlavního styku je 16-17 let je stejný již nějakou dobu.
Není to horší ani lepší, je to furt stejné. Jsou holky, které do toho jdou dřív a jiné které čekají.

@rgacz pokud chceš se svým klukem provozovat sex tak ho nauč používat kondom, budeš víc v klidu! A teď si kup těhotenský test a pár dní po tom co by jsi měla mít menstruaci si ho udělej.
Rady jestli máš nebo nemáš mít sex si nechám od cesty :D

biedronka10
14. srp 2017

@jezz1e no to je prave to. Ze si ani nezjisti kloudne informace a pak kdyz se nahodou neco stane, tak koukaji jak puk. Jedna holcina v byvale vesnici, bylo ji 15, prisla smz do jineho stavu. Matka mela problem s policii, o dite se stara sama, dcera se sebrala a zdrhla z domu ke sve babicce. No a do jineho stavu prisla znova.

jezz1e
14. srp 2017

@biedronka10 Já to rozhodně neomlouvám, jen si myslím, že to není dobou, ale blblo se takhle i za nás. Jedna z těch spolužaček ze ZŠ ostatně šla na potrat hned v 15, taky s tím tehdy byly opletačky... Ale celkem překvapivě s dotyčným zůstala (tehdy sígr, co "roste pro kriminál" a ona na tom byla dost podobně), v 18 už dítě donosila a pokud vím, doteď jsou spolu.

zak1991
14. srp 2017

@rgacz Zlato, nestresuj se. Strea totiž zabraňuje člověku, aby myslel racion. Ano, je dobře, že o tom přemýšlíš, dokonce je i správně, že máš strach, protože to znamená, že si uvědomuješ chybu. Jak už tu bylo řečeno, příště použijte kondom, pokud se na sex cítíte dost zralí. Jak je to dlouho, co jste spolu byli? A kdy ti má dojít menstruace?

j.a.n.i
14. srp 2017

@biedronka10 Ani dřív si ty informace nezjistili... na dobu bych to nesváděla, je to furt plus mínus stejné, dokonce bych i řekla, že se ten průběrný věk prvního sexu trochu zvýšil.

normalnimatka
14. srp 2017

to budeš mít jen pravděpodobně rozhašený z těch prášků;)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru