icon

Jak zjistím, že jsem těhotná?

tereza1234566
13. zář 2016

Ahojky holky, po ukonceni menstruace uz asi desatym dnem do dneska mame s pritelem sex. Kazdy den se do me delal nekolikrat. Snazime se o miminko. Uz v prvnich dnech me boli casto v podbrisku a v brise, cejtim se unavena, obcas me boli i prsa. Nevolnosti zatim zadne. Co myslite,mohla bych byt v tom? 🙂

handous
13. zář 2016

Co zkusit těhotenský test??😁

itworks
13. zář 2016

@tereza1234566 opět dokola omylane téma, ať se ti zpozdí MS, udělej si test.

prostejina
13. zář 2016

Tipy na MK jsou duveryhodnejsi, než tehotensky test ? 😉

itworks
13. zář 2016

@handous to mě fakt baví toto 😂

tereza1234566
autor
13. zář 2016

Cetla jsem ze tehotensky test je zbytecny delat. Az kdyz se zpozdi MS tak to ma smysl.

g_m
13. zář 2016

@tereza1234566 Jo, takze otazka znela, co si myslime. Ja si treba myslim, ze z toho muze byt male kotatko! Nebo pejsek! Anebo patercata, kdyz se do tebe udelal nekolikrat...

evulina77
13. zář 2016

@tereza1234566 takže testy jsou v této době ještě brzo dělat, ale na otázku jestli jsi těhotná je právě času akorát. Nechápu. Jinak gratuluji k tomu sexu a taky k tomu, že se do tebe přátel udělal, to se nám ostatním nestalo vůbec nikdy... 😀 😀 😀
No ono otěhotnět jaksi jinak ani nejde, ne?

magdalenax
13. zář 2016

No, a po přečtení toho, co zde bylo napsáno jsem v tom taky 😀

andryyysssek
13. zář 2016

No tak holky,nerýpejte 😀 ale souhlasím,jak to my tady můžeme vědět,když je i na test ještě brzo?🙂

mika251
13. zář 2016

pokial od poslednej menštruácie ubehlo 10 dní tak si veľmi pravdepodobne ešte ani nemala ovuláciu - tá býva štandartne tak 12-14 deň od poslednej MS. Na akékoľvek príznaky tehotenstva je ešte veľmi skoro - pokiaľ sa pár vedome snaží počať, tak si žena dokáže vsugerovať úplne všetko, i regulérnu nevoľnosť.
Až bude meškať MS, urob si test 🙂

magdalenax
13. zář 2016

@mika251 Tak to také nemusí být pravda, my jsme synátora vykouzlili 30 . 4. - 1. 5. a to jsem 28 domenstruovala

mika251
13. zář 2016

@magdalenax písala som "veľmi pravdepodobne".
Len som chcela poukázať na to, že cítiť príznaky 10 dní od poslednej MS je fakt skoro a že je otázkou, či už vôbec prebehla ovulácia.
Otehotnieť takto skoro po skončení MS je dosť nepravdepodobné - i keď ako správne poukazuješ - nie nemožné.

magdalenax
13. zář 2016

@mika251 Přesně tak

upuska
13. zář 2016

Se nedivim, ze tě pak všechno bolí 😀

werumka
13. zář 2016

@tereza1234566 V jiné diskuzi jsi psala, že tohle je Tvůj první cyklus bez HA. Pocitej s tím, že ten první cyklus se můžeš cítit divně, můžeš mít různé bolesti. Navíc je naprosto k ničemu spoléhat první cyklus na výpočet ovulace podle kalkulačky. Můžeš mít totiž ovulaci klidně 20., ale i 30. den cyklu. Pokud chceš tedy otěhotnět, tak přestaň počítat dny, kdy zkusit tehotensky test, ale spíš se soustred na sledování ovulace, která po vysazení HA může přijít fakt různě.