icon

Jaké jsou první příznaky těhotenství?

tklodzinska
31. bře 2025

Dobry den
Chci se zeptat jaké jste měli příznaky těhotenství,vim ze u každé ženy je to unvidualni.
Me boli prsa,hrozne často chodím čurat, mam bolesti hlavy a bolest v podbřišku a taky hrozne prdím 😂 a mohla bych ještě pokračovat.
Test jsem si jeste nedělala ale mam takový pocit ze jsem těhotná.
Dekuji předem za odpovědi

reeeza
31. bře 2025

Je to těžké určit, protože velmi často jsou počáteční příznaky totožné s klasickým pms. Navíc i časově to sedí stejně.

Pokud ale máš příznaky, tak to je reakce na zvýšený těhotenský hormon hcg v těle a tím pádem by test už něco ukázal 🙂

Zkusila bych testík a držím palce 🙂

lencaa11
31. bře 2025

@tklodzinska je to 50/50 může to bejt TT nebo PMS odpověď vám dá test ...

jaja01k
31. bře 2025

Když jsem měla těhotenské příznaky, nikdy to těhotenství nebylo. Když jsem otěhotněla, žádné příznaky jsem neměla.

tklodzinska
autor
31. bře 2025

@reeeza moc dekuji,ja doufám ze to vyjde 🙈❤️

todas
3. dub 2025

@tklodzinska mně obě těhotenství začaly nevolnostmi ještě před pozitivním testem 🤦🤣

rebe
3. dub 2025

Stejné jako příznaky blížící se menstruace.

ninive211
3. dub 2025

Pevnější prsa (ne větší, ale spoň ne v začátku, ale prostě fakt pevný) a pnutí v prsou a hodně časté nutkání na malou (ale to mám i těsně před MS). pak taky v těch úplných začátcích pocit, jako by na mě něco lezlo, nějaká "viróza" (pocit lehce zvýšené teploty, zvýšené pocení). Později pak pocit šíleného nadýmání - v 6tt jsem měla pocit, že vypadám na 4.měsíc (po týdnu a půl to pak splasklo).