Jaké jsou první příznaky těhotenství?
Dobry den
Chci se zeptat jaké jste měli příznaky těhotenství,vim ze u každé ženy je to unvidualni.
Me boli prsa,hrozne často chodím čurat, mam bolesti hlavy a bolest v podbřišku a taky hrozne prdím 😂 a mohla bych ještě pokračovat.
Test jsem si jeste nedělala ale mam takový pocit ze jsem těhotná.
Dekuji předem za odpovědi
@tklodzinska je to 50/50 může to bejt TT nebo PMS odpověď vám dá test ...
Když jsem měla těhotenské příznaky, nikdy to těhotenství nebylo. Když jsem otěhotněla, žádné příznaky jsem neměla.
@reeeza moc dekuji,ja doufám ze to vyjde 🙈❤️
@tklodzinska mně obě těhotenství začaly nevolnostmi ještě před pozitivním testem 🤦🤣
Stejné jako příznaky blížící se menstruace.
Pevnější prsa (ne větší, ale spoň ne v začátku, ale prostě fakt pevný) a pnutí v prsou a hodně časté nutkání na malou (ale to mám i těsně před MS). pak taky v těch úplných začátcích pocit, jako by na mě něco lezlo, nějaká "viróza" (pocit lehce zvýšené teploty, zvýšené pocení). Později pak pocit šíleného nadýmání - v 6tt jsem měla pocit, že vypadám na 4.měsíc (po týdnu a půl to pak splasklo).

Je to těžké určit, protože velmi často jsou počáteční příznaky totožné s klasickým pms. Navíc i časově to sedí stejně.
Pokud ale máš příznaky, tak to je reakce na zvýšený těhotenský hormon hcg v těle a tím pádem by test už něco ukázal 🙂
Zkusila bych testík a držím palce 🙂