Jaký je podle vás nejlepší těhotenský test?
Osobní mini průzkum 😀 Jaký je podle váš nejlepší, nejspolehlivější těhotenský test?
Mamatest a dr. Max 🙂
dr. Max jsem měla mockrát a vždycky mi ukázal všechno tak, jak mělo být 🙂... při těhotenství dvě čárky, při planém poplachu opravdu bílo...
mamatest 😎
za mě jedině mamatest 😉
U mě,který koliv,ale nejvíc věřím GSmamatest10
GS Mamatest Comfort 🙂
GS mamatest 🙂
GS Mama - určitě ne !!! 😠 😠 ukazowal mi 3 dny pořád naprosto čistý test i když jiné testy stejné citliwosti mi ukazowaly 2 jasné čárky - a máme Matýska ... nawíc se mi 2x stalo že byly testy w balení s potrhaným tím nasákawým páskem, takže nefunkční .... za mně nejlepší je Dr.Max
Dr. Max, citlivost 10, ukazuje dříve než mamatest s lepší pigmentací čárky (rychleji zesiluje), cena za 2 ks 29,- 🙂
Mamatest nejlepší a možné lépe ukázal ten méně citlivý..a naopak nejhorší best ☹ Jinak nejlepší těhu test byl ovulační test, jaj, to byly dálnice hned od začátku.
Ten, co ukáže, že jsem těhotná, když chci 🙂 A ten, co ukáže, že nejsem, když nechci 😉
vždy jsem měla jen Best a to co ukázal byla vždy pravda 😉 😉 😉 😉 ale nikdy jsem se nezabývala duchařinou
GS Mamatest
já zkoušela Mamatest i obyčejnej Penino těhotenskej test 🙂 a ukázal ducha i později silnou čárku - bylo docela brzy testovat, proto duch a já nemohla vydržet 😉 jsem v 20.týdnu 🙂
mamatest
mamatest 🙂
test z dr.max 🙂 u Chár mamatest ale bohužel ten šel s kvalitou hodně dolů 😒 😒 😒
mamatest
🙂
dr.max,z mamtestem ma moje okolí špatnou skušenost,třeba kamaradce neukázal tehu do 3mesíce,ale podle doktora jsou všechny testy srovnatelny,nejspolehlivější je krev
Pepino, Best, klidně i ty obyčejné z Tesca, DM, ... Mamatest nedoporučuji, také mi ukazuje ducha až ve 3.měsíci
za mě jedině mamatest 😉
Benu
Dr. Max.. ukazuje nejdříve..

za mě mamatest