Ahoj holky, nevíte zda si můžete nechat odebrat krev na přítomnost HCG bez doporučení nebo bez toho abyste navštívili doktora? Samozřejmě si odběr zaplatit? Jde mi jen o to, že návštěva MUDr. daleko, aby bylo něco vidět na UTZ, a přestože testům relativně věřím, přece jen bych to měla ráda ověřené z více zdrojů - jsem děsná 😀
Díky za rady a hezký večer
pokud vím, tak jako samoplátce si můžeš nechat odebrat krev někde v laboratoři
Díky všem 🙂 jdu hledat laboratoř v Plzni 🙂
Mělo by to jít ve většině, ne-li ve všech odběrových místech, takže i mimo nemocnice. Není potřeba se am objednávat, přijdeš v době odběrů (obvykle ráno), zaplatíš a krev ti naberou. Výsledky pak vyzvedneš nejspíš osobně, v nějakých lepších laboratořích ti to zavolají sami. Dobré je si ale předem zjistit cenu, já počítala, že to bude kolem 200 Kč a platila jsem 332 Kč (v Praze na poliklinice Prosek), to jsem mohla jít jinam...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
@mufffinis Ahoj, podle všech informací to jde. Stačí přijít do jakékoli odběrny krve a požádat je o to. Snad to ani není tak drahé 🙂 Držím palce.