icon

Je duch na těhotenském testu spolehlivý signál?

junykessy
16. čer 2022

Ahojky, mam teprve den spozdeni coz nic zrejme neznamena. Ale posledni dobou me dost trapi bily vytok a dnes jsem si kupovala novou podprsenku a obvyklá velikost je mi mala. Nic me neboli, obcas podbrisek ani prsa nic. Jen mam nafoukle bricho. Tak jsem si delala mamatest ted vecer a pripada mi ze vidim ducha...?

Je duch na těhotenském testu spolehlivý signál?
Strana
z5
junykessy
autor
17. čer 2022

@karlam moc dekuji, uvidime co se ukaze za par dni... Nepreji si nic jineho❤️

sfet
17. čer 2022

V pohodě, já když čekala mimi dělala jsem test po vynechání měsíčku. První test - byl tam duch, druhý test slabší čárka, tak jsem šla k doktorovi a potvrdil mi graviditu. Neztrácej naději.

junykessy
autor
17. čer 2022

@sfet dekuji, pro sichr jsem objednana v utery na gyndu... Tak snad me pan doktor nezklame🙈

natysnovec
17. čer 2022

🍀🍀🍀🍀♥️♥️♥️

junykessy
autor
17. čer 2022

@natysnovec ❤️

gbp
17. čer 2022

@junykessy to je moc brzy si myslim. nic tam neuvidi 🤷🏼‍♀️ pak budes mit akorat nervy, az te pozve za 3 tydny, jestli bude nebo nebude srdicko.

junykessy
autor
17. čer 2022

@gbp to neva, aspon se koukne dolů jestli je vse v poradku 😂🙈

gbp
17. čer 2022

@junykessy dobre. tak dej pak vedet. tipuju, ze budes mit vysokou sliznici 👍 a to znamena...ze bud dostanes brzy ms, nebo jsi tehotna, ale jeste to neni videt 😄

junykessy
autor
17. čer 2022

@gbp to si pis ze dam. Me jen mate to, že kdyz jsem mela treba tyden spozdeni a udelala tt, tak tam vubec nic nebylo. Ale tohle me zmatlo a trochu nabudilo

gbp
17. čer 2022

@junykessy tak nevim, jak dlouhe mas cykly, ale ja bezne v rozmezi 7 dnu 🤷🏼‍♀️ nikdy to nemam na den presne.

junykessy
autor
17. čer 2022

@gbp kdyz jsem brala duphaston, tak 31.Jak jsem ho vysadila tak 35..a ted nedošla vubec. Ani naznak nic

gbp
17. čer 2022

@junykessy a ktery den cyklu teda jsi?

junykessy
autor
17. čer 2022

@gbp 36

junykessy
autor
17. čer 2022

@gbp ale divna ms, jeden den normal druhy den jen spineni a treti den nic

gbp
17. čer 2022

@junykessy tak uvidis no. ale nic jineho nez cekani ti proste nezbyva 🤷🏼‍♀️ drzim palce 👍🍀

junykessy
autor
17. čer 2022

@gbp děkuji ja vim, snad nebudu zklamana. Radeji stojim pevne nohama na zemi

sishina
17. čer 2022

@junykessy ahoj, holky mi tu poradily testovat až z druhé ranní moči a já tak mám ducha už 9DPO. Dej si budíka treba na 5/6 tak aby jsi pak ještě usnula.. Dojdi si na záchod a hlavně nic nepij nejez! Pak testuj treba v 8 ráno. Moč tak bude hodně koncentrovaná 😇.

junykessy
autor
17. čer 2022

@sishina aha dekuji, zkusim to... Dekuji, minule jsem testovala ale to uz byly dalnice pac jsem byla v 8tt a nevedela o tom... Ted je to jine, minule kdyz jsem mela podezreni tak nic ani naznak a vcera 2xpo sobe takova carecka

sishina
17. čer 2022

@junykessy držím palce! Pro mě je to také aktuální, těžká to jest duchařina 🤣🙏🏻

junykessy
autor
17. čer 2022

@sishina no prave, jenze vis co je sranda. Kdyz jsem si delala prvni tak nic.. Ale nedalo mi to a vytahla ho z kose a byl tam duch. Tak jsem zkusila o 3hod pozdeji no slabsi carka na svete, tu co jsem fotila.. Kdyby mi podvědomí nereklo, vole podivej se tak o tom ani nevim😂😂😂

sishina
17. čer 2022

@junykessy jo, já si ho zase položila na linku a hypnotizovala 5 minut a nic, tak říkám.. Hmmm jdu si dat kafe, dala jsem nádobí do myčky a pak šla okolo a najednou cože? Takže jsem si myslela, ze je to možná neplatný výsledek, po limitu.. Takže večer jsem zase šaškovala s nepitím a čůráním, to už tam byl za těch pět minut znovu duch a dnes jsem testoval z druhé moči a zase! Takže mám sbírku tří duchů, tak doooufam, že mám i miminko 🤣🙈.

Ale chci to vydržet a další test udělat až v neděli, zase z druhé moči. Myslím, že zítra bych ulovila podobného ducha. Tak uvidíme co bude ob den 🙏🏻.

junykessy
autor
17. čer 2022

@sishina takže rikas ze pred spanim nepit a ani v noci? Vstat vycurat a uvidime ze?

sishina
17. čer 2022

@junykessy No normálně přes den, večer pij jak potřebuješ a před spaním se vyčurej, už nepij. Každopádně se pak brzo ráno (treba v pět) vyčůrej znovu, tak se zbavíš zbytků z předchozího dne. Jdi si ještě lehnout, teď už vůbec nic nepit nejíst (i některé potraviny mají v sobě tekutinu) a treba v osm testuj - něco určitě vytlačíš a bude to nejkoncentrovanější moč.

junykessy
autor
17. čer 2022

@sishina dobre dekuji, vyzkousim

junykessy
autor
18. čer 2022

@klokanka31 ahoj, nerada te otravuji... Vsechny jste mi dodaly silu verit, ale ztracim ji.. Vcera jsem opet vecer udelala si test a opet duch. Rano opet nic... Takze hcg v moci je, ale slabe ze to ranni moc nepobere? Zadne leky jen listovku beru, ktere by to mohly ovlivnovat. Jsem radeji nohama na zemi

klokanka31
18. čer 2022

@junykessy Ahoj neotravuješ 🙂 Tak to asi bude biochemko, taky jsem ho měla 😟

junykessy
autor
18. čer 2022

@klokanka31 aha, no aspoň mala nadeje byla. A kdyz nedostanu ms, aby vajicko odeslo?

klokanka31
18. čer 2022

@junykessy Já myslím že dostaneš, mě když duch úplně zmizel tak to odešlo cca až týden po tom. A to jsem se to snažila ještě nějak vyprovokovat, nakonec pomohl výšlap na Sněžku. A neztrácej naději, říká se že po potratu je pohnojeno a povede se to hned znova, já jsem toho živý důkaz 😊 a to jsem ještě měla jen jeden vejcovod,a hned měsíc od potratu jsem byla znova těhotná.

junykessy
autor
18. čer 2022

@klokanka31 ja vim no, jenze bohužel nejsem typ holky před kterou se hodi trenky a otehotni😔Je to rok od potratu a nedari se, tohle mi udelalo malou radost ale co uz. Holt na podzim me bude cekat ivf

klokanka31
18. čer 2022

@junykessy To mi je líto 😔 a jak dlouho se snažíte o mimi? Já se dočkala až po 12 letech

Strana
z5