Je duch na těhotenském testu spolehlivý signál?
Ahojky, mam teprve den spozdeni coz nic zrejme neznamena. Ale posledni dobou me dost trapi bily vytok a dnes jsem si kupovala novou podprsenku a obvyklá velikost je mi mala. Nic me neboli, obcas podbrisek ani prsa nic. Jen mam nafoukle bricho. Tak jsem si delala mamatest ted vecer a pripada mi ze vidim ducha...?

@junykessy Tak snad se vám zadaří 🍀🍀
@klokanka31 dekujeme, porad doufam ale neverim... Vse ukaze cas a třeba se do tretice dockam❤️
Hodne moc verim ze to bude dobry. Hele jsou holky ktere navzdori vsemumaji vecer koncentrovanejsi moc jako rano. Vecer carka je a rano neni. Je jich tady hodne. Ja byvh sla akoupila byvh si digitalni. Ten je jostota a nemusis lovit duchy. Moc ti drzim palecky 🙂
@ivetkafek18 dekuji, veris ze me to dnrs rozbrecelo... Ja snad uz nedoufam, treba to tak bude lepsi a pak budu prekvapena.... Dekuji za podporu
Ja ti verim 🙂 a moc si preju aby to tak bylo. A i kdyby ne tak dalsi cyklus je tvuj 🙂 moc moc ti to preju a mozna to ze te to rozbrecelo jsou pocatecni hormony 🙂 ja prvni dny brecela i z hezke reklamy 🙂 nechces zajit na krev?
@ivetkafek18 ja jdu v utery radeji na gyndu aspon se podiva jestli je vse ok.. Přinejhorším si necham pichnout vyvolavacku a rozjedu to ve velkym😂
@ivetkafek18 od včerejška me mistama boli podbrisek, ale tam jinak nez pred ms spis takovy bodani. A bazalni teplota 36.4, coz je spatne.. Ale ja to nevzdam, ten den kdy budou na testu dalnice urco prijde. Jen to chce cas a neupinat se na to
@junykessy hele i kdybys byla tehitna vyvolani ti neublizi 🙂 jde leto dovolena chce to pauzu i v mysli. Vypnout uzit si leto a v zari kdo vi mozna uz budes hezky tehotna 🙂 moc ti drzim palce
@ivetkafek18 dekuji a to si pis, leto si uziju. Pac pracuji s debilem a ten mi ubira energii. Tak budu čerpat a uzivat si... Dekuji moc za podporu❤️
@ivetkafek18 ajoj, zitra jdu na gyndu. Ale zkusila jsem si koupit jiny test nez mamatest10 a opet slaba carka večer a rano nic.. Podbrisek obcas poboliva a neustava mi belavy nebo vodovy vytok. A ms stale nic...

@klokanka31 prvni pred 6lety,potrat v 8tt...druhe po 3letech a loni v 17tt jsme o malou prisli. Byla jsem i v CAR, dal nam sanci na přirozené oplodneni. Potom bude nasledovat bud IUI nebo ivf