Je duch na těhotenském testu spolehlivý signál?
Ahojky, mam teprve den spozdeni coz nic zrejme neznamena. Ale posledni dobou me dost trapi bily vytok a dnes jsem si kupovala novou podprsenku a obvyklá velikost je mi mala. Nic me neboli, obcas podbrisek ani prsa nic. Jen mam nafoukle bricho. Tak jsem si delala mamatest ted vecer a pripada mi ze vidim ducha...?

Mamatest dela bezne takove falesne duchy a pepino taky. Klidne to muze byt i testem ze je spatnej
@ivetkafek18 mamatest je ten, co jsem fotila. Ale druhy pepino nebyl, jakysi z dm drogerie. A to same jako mamatest
@junykessy tezko rict. Muzes byt tehitna, muze byt falesne pozitivni,cokoli. Jistota je krev u dr
@ivetkafek18 jj to se dozvim zitra.. Pokud ti to nebude vadit, tak ti napisu jak to dopadlo
@loylii Zas u mimoděložního by byla silnější čárka...aspoň já to tak měla...tohle vidím na biochemko
@junykessy U mě mimoděložní jen hnědý špinění, jinak nic, testy hezky pozitivní...
@klokanka31 spineni vubec, ani nidacni krvaceni. Jen vytok, ruznych konzistenci a dnes me lehce boli na dotek bradavky.. Minule tehu me od 4tydne hrozne bolely prsa. Ted nic
@junykessy A jak dlouho ty testy máš pozitivní? Mě trvalo docela dlouho než mi biochemko odešlo.
@klokanka31 od ctvrtka, patek sobota nic a zase v nedeli.. Dnes jsem to radsi uz nezkoušela
@junykessy Mě takhle testy blbly cca týden, že byl duch,pak skoro nic,pak zas duch...pak se to úplně ztratilo, a tak jsem se pustila do "vyvolávání" potratu, bála jsem se abych s tím nemusela do nemocnice.
@klokanka31 tam ja uz nechci. Zarekla jsem se, ze maximalne rodit. Jinak uz me tam nikdo nedostane. Vytrpela jsem si tam svoje. Fuj
@junykessy To jsem si taky říkala. Protože já byla ve špitále kvůli mimoděložnímu tak jsem se snažila dělat všechno proto abych to rozjela sama bez doktorů.
@klokanka31 tak to ses dobra. Nevim jestli bych na to mela koule. A jak se ti to podarilo? Pac kdyz jsem prisla o malou, musela jsem na revizi protoze ve mne zůstala placenta. A pry jsem malem vykrvacela, delali mi masáž delohy nebo co. Proste ja nemam nic jednoduchého. Vzdy neco extra
@junykessy Ono u mě to biochemko mohlo být cca 5.tt, to snad ani placenta ještě není. Zkoušela jsem různý věci jako extra divoký sex, pila jsem horké kafe, tahala jsem těžké věci...ale asi týden pořád nic, pak jsme s manželem vylezli na Sněžku, tam jsem si docela sáhla na dno, a dva dny poté se mi rozjel potrat. Takže od prvního testu k potratu mohlo uběhnout cca 2 a půl týdne.
@klokanka31 no, jelikoz pracuju v restauraci v kuchyni, kde se taky nataham tezkych veci. Litam po schodech nahoru dolu, kafe si taky davam. A jekikoz muj novy kolega je debil, tak mam i stres a podlehla jsem alkoholu.. No a zatim nic
@klokanka31 opravdu jsem zvedava, co se zitra dozvim. Mam docela strach.
@junykessy Tak uvidíš co z toho bude, snad se to rozjede kdyžtak bez doktorů...
@junykessy To tě chápu 😔 kdyžtak dej vědět jak jsi dopadla.
@klokanka31 urcite dam. V 9 tam mam byt. Tak kolem 10 cekej zpravu... Fuuu ani se mi nechce spat. Mam smisene pocity

@junykessy no já tehu určitě nejsem. Ale proč mám duchy by mě zajímalo. Musím k dr.