icon

Je jeden den zpoždění menstruace známkou těhotenství?

agienka3
26. bře 2026

Ahoj holky, plánujeme miminko, den mi mešká MS, vypadá to nadějně?

Je jeden den zpoždění menstruace známkou těhotenství?
strom14
26. bře 2026

@agienka3 carku vidim, ale mne tedy silily rychleji. Kdyz jsem koukala, ze sis delala i pred par dny.

agienka3
autor
26. bře 2026
@strom14

@agienka3 carku vidim, ale mne tedy silily rychleji. Kdyz jsem koukala, ze sis delala i pred par dny.

@strom14 jojo, ale to bylo ještě před MS, tak uvidíme, jestli bude sílit ❤️🙏🏻

tattiana9
27. bře 2026

Může i nemusí. Na tvém místě bych udělala ještě jeden test. A jak se cítíš?

agienka3
autor
27. bře 2026
@tattiana9

Může i nemusí. Na tvém místě bych udělala ještě jeden test. A jak se cítíš?

@tattiana9 ještě počkám, přijdu si jak blázen s těma testama🫣 MS mi mešká třetí den, od prvního porodu mám cyklus jako hodinky, na druhé dítě nespěchám, takže jsem v klidu, ale spíše mě hlodá zvědavost, jestli to vyšlo nebo ne….
Jinak se cítím jako před MS, akorát mě pálí bradavky, to před MS nikdy nemívám 🫣 ale jinak klasika bolest v podbřišku, únava…
Mockrát děkuji ❤️🙏🏻

klokanka31
28. bře 2026
@agienka3

@tattiana9 ještě počkám, přijdu si jak blázen s těma testama🫣 MS mi mešká třetí den, od prvního porodu mám cyklus jako hodinky, na druhé dítě nespěchám, takže jsem v klidu, ale spíše mě hlodá zvědavost, jestli to vyšlo nebo ne….
Jinak se cítím jako před MS, akorát mě pálí bradavky, to před MS nikdy nemívám 🫣 ale jinak klasika bolest v podbřišku, únava…
Mockrát děkuji ❤️🙏🏻

@agienka3 Zkus test a uvidíš 😊 Mně každý dva dny krásně sílil...

monny3
28. bře 2026

Jestli máš zpoždění dnes už 4 dny a neměla jsi mezitím nějaká ATB, nemoc atd. Tak je pravděpodobnost hodně veliká 🩷 Teď když už na testu uvidíš čárku, jsi prostě těhotná 😉 Testovat se pak každé dva dny aby čárka sílila není potřeba 😀

agienka3
autor
28. bře 2026
@monny3

Jestli máš zpoždění dnes už 4 dny a neměla jsi mezitím nějaká ATB, nemoc atd. Tak je pravděpodobnost hodně veliká 🩷 Teď když už na testu uvidíš čárku, jsi prostě těhotná 😉 Testovat se pak každé dva dny aby čárka sílila není potřeba 😀

@monny3 mockrát děkuji za reakci, nene, žádná nemoc, žádné léky nic neberu, taky tomu věřím… podle mého je ještě nízká hladina toho hcg, už netestuji, nechávám to osudu, pokud se mi do příštího týdne nerozjede MS, tak se objednám k dr… 🥰 jsem 13DPO

klara_drobna
2. dub 2026

Ahooj, jak na tom jsi? 🙂

agienka3
autor
8. dub 2026
@klara_drobna

Ahooj, jak na tom jsi? 🙂

@klara_drobna ahoj, samovolný potrat (dnes) 😞