Je jeden den zpoždění menstruace známkou těhotenství?
Může i nemusí. Na tvém místě bych udělala ještě jeden test. A jak se cítíš?
@tattiana9 ještě počkám, přijdu si jak blázen s těma testama🫣 MS mi mešká třetí den, od prvního porodu mám cyklus jako hodinky, na druhé dítě nespěchám, takže jsem v klidu, ale spíše mě hlodá zvědavost, jestli to vyšlo nebo ne….
Jinak se cítím jako před MS, akorát mě pálí bradavky, to před MS nikdy nemívám 🫣 ale jinak klasika bolest v podbřišku, únava…
Mockrát děkuji ❤️🙏🏻
@tattiana9 ještě počkám, přijdu si jak blázen s těma testama🫣 MS mi mešká třetí den, od prvního porodu mám cyklus jako hodinky, na druhé dítě nespěchám, takže jsem v klidu, ale spíše mě hlodá zvědavost, jestli to vyšlo nebo ne….
Jinak se cítím jako před MS, akorát mě pálí bradavky, to před MS nikdy nemívám 🫣 ale jinak klasika bolest v podbřišku, únava…
Mockrát děkuji ❤️🙏🏻
@agienka3 Zkus test a uvidíš 😊 Mně každý dva dny krásně sílil...
Jestli máš zpoždění dnes už 4 dny a neměla jsi mezitím nějaká ATB, nemoc atd. Tak je pravděpodobnost hodně veliká 🩷 Teď když už na testu uvidíš čárku, jsi prostě těhotná 😉 Testovat se pak každé dva dny aby čárka sílila není potřeba 😀
Jestli máš zpoždění dnes už 4 dny a neměla jsi mezitím nějaká ATB, nemoc atd. Tak je pravděpodobnost hodně veliká 🩷 Teď když už na testu uvidíš čárku, jsi prostě těhotná 😉 Testovat se pak každé dva dny aby čárka sílila není potřeba 😀
@monny3 mockrát děkuji za reakci, nene, žádná nemoc, žádné léky nic neberu, taky tomu věřím… podle mého je ještě nízká hladina toho hcg, už netestuji, nechávám to osudu, pokud se mi do příštího týdne nerozjede MS, tak se objednám k dr… 🥰 jsem 13DPO

@agienka3 carku vidim, ale mne tedy silily rychleji. Kdyz jsem koukala, ze sis delala i pred par dny.