Je ještě brzy na testování? 10DPO
Dobrý den. Jsem taková zmatená. Mám 10DPO. Asi 4DPO jsem utírala lehce krev, to bylo 2 dny. Hrozně mě bolelo v podbřišku až do křeče, ted už to je lepší, i když sem tam cítím. Dál mě bolí prsa, takový divný tlak a svědí mě bradavky. Do toho se přidali záda (bedra) a včera kyčle ☹ A celkově je mi tak divně. Do MS mám ještě týden a kousek, možná. Ten cyklus mám takovej divokej tak nevím pořádně. Mé první těhotenství jsem zjistila až v 5.měsíci, jelikož jsem normálně MS měla, tak právě úplně nevím zda se nějakou MS řídit 😀 TT (mamatest 10), jsem si dnes dělala a fakt po velikeeeem snažení něco najít tak tam vidim ducha všech duchů, ale spíš vsugesce asi 🙂 tak já nevím, je ještě brzy? Četla jsem, že některé jste alespoň zřetelnějšího ducha 10 DPO měly.
No nebudu říkat, že ne 😀 njn tak zas čekat 🙂 Děkuji 😉
@denisamatyasek dej potom vedet 😉
Je dám 🙂
@denisamatyasek ahoj, můžu se tě zeptat, jak to tenkrát dopadlo? 😌
Ahoj. Nedopadlo, jen nějaké rozházené hormony či co. V červnu na to jsem podstupovala laparoskopii,aby se podívali proč mám večně bolesti a takto rozházený cyklus. nic nezjistili. No a teď v prosinci se konečně zadařilo 🙂
@denisamatyasek díky za odpověď . Mám taky strašné bolesti ... ani laparoskopií se to nespravilo , jen zjistili jeden neprůchodný vejcovod. A tobě nyní obrovsky gratuluji 😃

Myslim, ze ti nezbyde nic jineho nez si udelat test znova za dva dny. 😉 Asi nikdo ti tady nerekne jestli jsi tehotna nebo ne. Kazde telo je jine, nektere holky maji duchy uz 9 dpo a nekterym se duch objevi az par dni po vynechane MS. Asi by jsi rada slysela, ze jsi tehotna, ale to ti rekne jen test. 😀 Budu drzet palecky. 🙂