Je ještě šance, že jsem těhotná?

fafrle
5. pro 2023

Ahoj, mám pár dní těhotenské příznaky testy bylinky negativní a pak jsem viděla šedé cosi jako kdyby duch. Včera návštěva gynekologa na UTZ nic nebylo vzali.mi krev dle krve negativní. Hodnoty nevím. Dnes ráno před výsledkem krve jsem si ještě udělala testy těhotenský a I ovulační ten ovulační mi z nějakého důvodu stále sílí. Co myslíte?

j.a.n.i
5. pro 2023

Myslím, že tam nic není... a u ovulačních testů doporučuji přečíst příbalový leták.

katule1990
5. pro 2023

@fafrle Tehotna nejsi, mas negativni tehotenske testy i vysledky krve. Tehotenske priznaky zpusobuje hormon HCG, ktery by testy zachytily, takze tehotenske priznaky mit nemuzes. Bud psychika nebo jina zdravotni obtiz. Nenapsala jsi, v jake fazi cyklu ses, jak dlouho po ovulaci, zda mas zpozdeni menses atd.

jaja01k
5. pro 2023

Máš negativní testy, negativní výsledek z krve, negativní výsledek z ultrazvuku. Myslím, že těhotná nejsi.

lencaa11
5. pro 2023

@fafrle testy jsou negativní kteev taky - tím pádem to není těhotenství kdyby jste měla příznaky tak test už svítí jelikož HCG vytváří příznaky ...

gdpr
5. pro 2023

Pokiaľ upravíš fotky a veľmi chceš aj v ne použitom teste nájdeš ducha 🤣 tie čiarky tam sú od výroby ne nakresli ich tam zázračný škriatok 😂preto je blbosť ich upravovať ak raz je pozitívny test tak bude to vidno a pokiaľ máš všetky testy negatívne tak tehotná nie si.

europa00
5. pro 2023

@fafrle Js tam ducha vidím ale spíše se kute jednat o vadný test nebo biochemické tehu pokud už mas zpoždění menses a tes takto slaboučky tsk bYvh s prosperujicim tehu moc nepocitala

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru